fbpx Skip to content

Körülbelül 1,5 éve van iphone-om. Ezalatt az idő alatt 1db tokot sikerült vennem. Valahogy én mindig tudtam vigyázni az ilyen dolgokra, így nem találtam szükségesnek.

2658280706_986fd14fef

Az utóbbi hetekben maradt egy kis zsebpénzem, és úgy döntöttem veszek egy tokot ami egyedi. Persze nem VAJA tokokra gondoltam ami 25.000+ hanem valami kis egyszerűre mégis használhatóra.  Utána néztem milyen tokok és kiegészítők vannak itthon és külföldön. Ugye itthon van kb. 2 webáruház, amik valljuk be, nem olcsóak. Aztán a vatera meg egyéb hasonló helyek, ahol a garancia meg a megbízhatóság hááát kétes. Végül a külföld amibe valahogy még mindig jobban meg bízom mint a többiben, és talán olcsóbb is.

A tervem a következő:

– 1db Vroom tok. 🙂

– 1db Sennheiser mm50 füles.

– 1db külsőleg csatlakoztatható Akkumulátor, ami egy teljes feltöltést ad bármikor.

A tokot már hónapok óta kinéztem, szerintem az egyik legjobb és leghasználhatóbb tok. Van még egy amit találtam, azaz iLUV -nak egy műanyag tokja, hát ez valami félelmetes érzést ad a telefonnak a kezedben. A fülhallgató annyira nem fontos, de ha már megtehetem akkor… Nekem bőven jó amit adnak, sőt a fehér mivolta miatt jobban is tetszik, de a minőséget én is szeretem, esetleg ha valakinek van jobb ötlete akkor nosza. A külső aksi pedig fontos, nagyon sokszor merülök le ilyen 6 óra tájban főleg, ha még játszom is útközben. Ez pedig elfér a zsebben. Véleményem szerint ezek alap kellékek amik nem ártanak az iphone-hoz, tok, fülhallgató, akkumulátor vagy autós töltő.

Azért kíváncsi lennék, ti mit használtok jelenleg vagy mit terveztek venni a következő 1 hónapban. Csinálok 1-2 szavazást, hogy lássuk az emberek többsége használ-e ilyesmit, ill. comment formájában szívesen várok javaslatokat ezzel kapcsolatban.

[poll id=”28″] [poll id=”29″] [poll id=”30″] [poll id=”31″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

113 Comments

  1. Sennheiser mellett, ami egyebkent nagyon jo, ott van meg az AKG , ami talan meg jobb. Tervezem egy sarga K 330 vasarlasat a kovetkezo hetekben. Igaz nem olcso, de melle kapod a vilag egyik legjobb markajat, no meg egyedi, es tokeletes formakat:)

  2. Sziasztok! Nekem tavaly augusztus 25-e óta van iphonom. Kiegészítőként pedig autós töltőt, és autós telefontartót vettem. Összesen kb 15.000-t kóstált, mivel eredeti termékekről van szó, amit az **** üzletben vásároltam.

  3. Te milyen Juice pack-et veszel? Air-t vagy simát?

  4. @Westsider: Ezeknek az AKG füleseknek van iphone ipod kapcsoló a nyakukon ill, headset?

    @DetoX: Azt még nem tudom, meglátjuk.

  5. A legjobb füles amire régóta fáj a fogam az AIAIAI y-com névre hallgat. Kicsit húzós az ára, de…

  6. @admin:
    Sajnos nincs rajtuk, ez kifejezetten zene hallgatasra alkalmas. Nezd meg a “nev” com cimen es ott megtalsz mindent roluk:) Meg szepen irja az iphone nevet is a leirasban 😛

  7. @Filosz:

    Biztos jo lehet, de nekem nagyon nem tetszik kulsore, az meg nalam sokat szamit. 🙂

  8. @admin:
    Nekem fél éve van meg a Vmoda fülese, azóta is imádom szerintem igazán méltó az iphonehoz. Én még nem láttam nála jobbat. Blogomban találsz róla egy post-ot.
    Ha a kocsidban a magnóhoz jó a kazetta adapter, vagy van rajta jack bemenet akkor ajánlom még ezt is ( autós kihangosítónak és zenehallgatásra nálam bevált)
    http://web.archive.org/web/20110403112140/http://www.griffintechnology.com/products/smarttalk

    Tokban az a jó szerintem ami övre csatolható, fekvő (mert különben ha leülsz zavarni fog), és ki kell venni belőle a telefont amikor használni akarod. (ha lehajthatós az eleje az rohadtul útban tud lenni)

  9. Én is próbáltam egy ideig tokban tartani, de nem igazán jött be egyik sem. Így aztán maradtam az invisible shield-nél. Szerintem ez a legjobb megoldás.

  10. Próbálta már valaki a tükrös fóliát?

  11. Én amit vennék, az egy minőségi tartó autóba, autóstöltőm van hozzá. Esetleg lehetne a szavazásban, hogy tervezem-e megvenni az új iphone-t, és lecserélni a 3g-t, tuti arra nyomtam volna.
    Invisible Shield-et használtam a másik telómnál, nekem is lejött először, utána felrakták “rendesen”, na azzal nem volt bajom, nagyon jó szerintem.
    Most bőrtokot használok, nem a zárható fajtát, hanem felül nyitott, már eléggé hozzá is szoktam.

    A szavazásban elírva a Sild -> Shield

  12. Ocso en probaltam de ocsmanyabbul latszanak az ujjlenyomatok mint eredetileg. En egyebkent ontapados bőr hatsot hasznalok / Imat II/ jo fogasa van nem csuszkal es ved is persze. Jart hozza kijelzovedo folia is , azota nem kell orankent torolgetnem a kijelzot….Fülesnek en is Sennheisert vettem, üt mint állat , es kiszuri teljesen a kulso zajokat… Ezek mellet egy övre akaszthato börtokban hordom a telot ha megyek valahova. K-ok a markaja…..

  13. Én, és barátnőm is invisible shieldet használunk, de ez a juice pack nem hülyeség, lehet benevezek rá, volt már hogy jól jött volna nap közben az extra kakako.

  14. @Chrys: Incisible shieldet rosszul raktad fel barátnőmnek fél éve fent van és hibátlan, az első nekem is elkezdett lejönni mert azon jöttem rá hogy hogy kell felrakni, de bnőmé votl a második az már hibátlan így most vettem egy harmadikat és lecserélem az enyémen is.

    @admin: Tokot nagyon nem szeretem, szerinte az iphone magában is egy ékszer, és nem szívesen “csúfítom el” különböző tokokkal

    @goncz9: Dettő, én is tervezem az új iphone vásárlását ha elég ütős hardware frissítést hajtank rajta végre, ha nem, akkor marad a mostani 3g, csak 3.0 softtal.

  15. Én sem csúnyítom el se tokkal se vonóval. Viszont én még anno egy barátomtól kaptam egy Blackberry övre akasztható kis táskát vagy minek nevezzem.
    Ez tökéletesen mûxik nekem. Bármikor egy pillanat alatt elôveszem belôle a telót és ha nem kell, akkor védve van.

    Két fülesem van hozzá. Egy JBL reference ami nagyon zsír, de nincs rajta miki.
    Ezért a V-moda fülesét használom.

    Mindenkinek csak ajánlani tudom mindkettôt.

  16. Ha fülesről van szó akkor én nagyon ajánlom a Bose in-ear fülhallgatóját, pici, e rohadt jól szól és nem esik ki a füledből! Tényleg nagyon jó, kompatibilis a 2G hülye jack kimenetével is. Asszem 20000 körül van, de feleannyiér láttam ebay-en, aproneten….

  17. Én egyből vettem hozzá egy AKG K324 P-t.

    I’m love in it 😛

  18. @iPoti:

    AKG csakis jo lehet, amint mar irtam fentebb is:)

  19. egy V-moda Vibe Duo-t tervezek most venni 🙂

  20. Én nem szeretem az olyan tokokat, amikből használatkor, vagy nem kell, vagy nem lehet annyira könnyen kiszedni a telefont. Szeretem úgy fogni, hogy nincs rajta semmilyen védő borítás, ami megnövelné a méretét. Rendeltem egy GelaSkin (www.gelaskin.com) hátlap matricát, ami nekem nagyon nagyon jól bevált. Hónapok óta fent, vagy és mintha vai új lenne. Nem jön fel a széle, nem kopik, nem karcolódik, és nagyon szép. Ezenkívül vettem egy istyle, nyers bőr , tetején bele rakós tasakot. Egész jóll bírja, nem akar a varratoknál szétszakadni, csupán koszolódik, de hát ez a dolga… Az egész akció kerül kb. 9 ezerbe. Megérte. Ha esetleg szétjönne majd a tok, akkor a következő egy ilyen lesz: http://www.boastyles.com/images/iPhone/362×332/iphone-black.jpg
    Nagyon nagyon vékony, nagyon finom anyagú, rugalmas tok. Szinte egyáltalán nem növeli meg a méretét. Nem esik csak úgy ki belőle. Számomra kell védelmet is nyúj. És persze nem utolsó sorban minimál design…

  21. Amúgy meg egy Ultimate Ears Super.fi 5 pro fülest használok. Amikor vettem akkor még nem volt iphone 3g, így ezen nincs sajnos hangerő szabályzó meg egyéb. Azóta már van belőle iphone 3g verzió is, ami bazi jó lehet. Ennél jobb fülest még nem használtam, pedig volt már a kezem ügyében egy pár darab. Csak ajánlani tudom.

  22. @Cyberbird: Nekem is invisible shieldem volt, de két hónapután olyan ocsmány volt a sok kosztól ami a szélei alá mentek, hogy leszedtem, mert undorítóan nézett ki. Érdekelne, hogy mi a trükkje a felragasztáskor, mert látszatra nekem tökéletes volt, minden illeszkedett, ám egy idő után, feljöttek a szélei. Farmer zsebembe hordtam, nem értem miért. És azért 4.5 rugó sok érte ha 2-3 hónap után lejön.

    Emellett, egy remek dolog volt, sniccerrel se lehetett megkarcolni.

  23. Ezek jóval többet tudnak annál a gyári fehér bedugós fülesnél? Szerintem azzal sincs gond, bár lehet az a baj h nem hallottam még igazán jót..

  24. A gyári füles az általam említett (UE 5pro) füleshez képest kb. semmi. Ég és föld. Meghallgatsz egy ilyet, és utána kb. a kukába kívánod a gyárit… Nem érdemes összehasonlítani őket. Abba meg bele sem merek gondolni, hogy Ultime Ears csúcs fülese az UE 11 Pro milyen lehet…… 1150 dollár….

  25. @esfrost: gelaskinből nincs normális minta, csak ilyen csilli-villi?

  26. a kijelző zagg invisible shield, a hátoldalon pedig incipio feather tok.
    fülesnek egy philips shp2000

  27. Én a belső akkumulátort tervezem lecserélni. A mostaninak már nagyon lecsökkent a kapacitása így egy év elmúltával. A művelet nem túl bonyolult és max 4000ft-ból megúszom.

  28. Nemtudom mit értesz a normális minta alatt, nézd végig a listát, hátha találsz ennek megfelelőt. Nekem tetszenek ezek a rajzok. Mindegyikhez van wallpaper is. Olvastam egy csomó review-et, szerintem ez a legjobb minőségű.

  29. @esfrost: jól néznek ki csak túl hivalkodó szerintem… tetszik, de nem a telefon hátlapra. 🙂 Lehet mégis nézek valamit. Itthon lehet kapni valahol?
    Meg a másik, a tok amit linkeltél, a Boa Design… az is usa-ból rendelős?

  30. GelaSkint én vaterán láttam, ott árult valaki, illetve istyle-ban is láttam westendben. A boa tok az usa rendelős sajnos, de nem baj az…

  31. Nekem most ment tönkre a gyári fülesem. Nem szol az egyik fele sajnos 🙁
    Nem tudna valaki egy olyan fülest linkelni amin van ugyanolyan gomb mint a gyárin szóval, hogy tudjam léptetni a számokat mert ezeken amit eddig linkeltetek nem tudom, hogy van e.Esetleg ha van olyan oldal ahol a gyárihoz olcsón hozzá lehet jutni azt is megköszönném.

  32. @Methical36: ár számít? ha nem, akkor: V-moda Vibe Duo..

  33. Toknak, ami tokeletesen bevallt: incipio feather.

  34. Egy éve van iPhone-om, ez még 2G változat. Egyenlőre nem tervezem 3G-re cserélni, abszolult meg vagyok elégedve vele. Amir használom, az maximálisan tudja. A telefonáláson kívül főleg zenehallgatásra használom. Három fülhallgatóm van hozzá. A legutóbb vett AKG 340P, egy AKG 324P, és egy Sennheiser CX 300. Az AKG 324P a három közül a leg dinamikusabb, de az AKG 340P aminek a hangzásvilága a legtermészetesebb. El tudok feledkezni arról, hogy fülhallgatóval hallgatom a zenét. Az utóbbi úgy van kialakítva, hogy a jack dugója nem kíván átalakítót, hogy az iPhone-ba be lehessen dugni. Tettem fel pár képet róla a szerveremre: http://www.photo4u.hu/hirdetesek/

  35. Szerintem ezekhez az érintös telókhoz mindenképp célszerű tokot használni a környezeti hatások ellen.
    Purotól a nabuk tokot ajállom mindenkinek! Jó áron van és remekül szolgál.

  36. @Kornel:
    Bose? Háááááát nekem hatalmas csalódás.
    Szépen szól addig ok, de mély hangok terén kihívásokkal küzd de rendesen.
    A PDA-m hoz használom a Sony Ericsson Stereo Bluetooth” Headset HBH-DS980 et. na az úgy szól ahogyan elvárom.
    Bár lehet az iphone szól alapból gyengén? Az a baj, hogy mivel nem támogatja a H2DP-t így a ds980 nem jó hozzá (vagyis jó csak monóban)

    Ráadásul majdnem 25ért vettem a BOSE-t Kanadában. Mondván mgégegy repülő út a gyárival és széthasad a fülem. (nem a jó hangzástól hanem mert olyan kényelmetlen)
    A vmoda fülesekről is azt írták hogy a mély nem igazi vele, hát majd ha erőt veszek magamon veszek egy sennheisert.

  37. @Methical36:
    A jobb oldali nem szól ami a kapcsoló oldalán van? Mert az nekem például a kapcsolón belül ment szét. Egy kis ügyességgel szét lehet szedni a kapcsolót és újból összekötni. A két kis fedő-lapot kell róla lepattintani az egyik nem fog újra ottmaradni azt vissza kell majd ragasztani de amúgy működni fog mint régen. Nekem sikerült pedig nem vagyok egy műszaki zseni…
    http://farm4.static.flickr.com/3423/3387542072_cf667122f4.jpg?v=0

  38. Én tokot nem használok én sem is tervezem, hogy fogok. Nem hímes tojás bírja, és az Apple tanulva az első generáció kinézetének hibáján és nem színre fújva a telefon ami lekophat.

    Fülest viszont venni kéne majd hozzá valami jót, mert ki tudja meddig bírja, egyenlőre csak a hangminőség miatt nem váltok, jó a gyári. Viszont elég durva milyen árban vannak hozzá fülesek, mert olyan kellene hozzá amin van mikrofon meg “gomb”. Attól viszont hülyét kapnék, ha kicsengetnék érte egy csomó pénzt aztán pár hónap múlva mehetne a kukába.

  39. fülesek terén sennheiser és akg. ha igazán jó hangzást vársz, nem érdemes másban gondolkodni.

  40. Néhány választási lehetőséget kihagytál a kérdéseknél, az elsőnél egy sima “nem”-et, a másodiknál a “nem, minek?” helyett, a “nem, mert sajnálják rá a pénzt” vagy a “nem, mert nem tetszik nekik” válasz talán jobb lett volna… 🙂

  41. Teljesen OFF, de sztem sok embert érint:
    Újra megy az Appulo!

  42. OFF

    Légyszíves segítsetek egy másfél hónapja szenvedő emberen! Az lenne a gondom hogy ahogy frissítettem a softomat 2.2.1-re azóta semmi nem tudom a quickpwn-t futtatni mert programinicializálási hibát ír ki. Valaki tudna segíteni? Restor volt DFU módban is de semmi. Valaki légyszi köszi előre is a segítségeteket.

  43. Jaja… Ha valaki kifejezetten zenehallgatásra használja, és mondjuk ha csörög a teló felkapja hand-be, akkor mindenképpen AKG! Táccs tulajoknak (hheh, like me 😛 ) kötelező az AKG… a szenhejzer nekem nem jött be… nem érzem az ár/érték(minőség) arányt… Persze ez csak az én véleményem 🙂

    Tok: nálam a “becsősztathatós” bőr tok viszi a prímet, artwizz termékeket csak ajánlani tudom… valamint havalakinek bejön, akkor tükör fóliát is pakolhat a készülékére… szifonosoknak, és táccsosoknak is csak ajánlani tudom 🙂 (nem reklám, de xms.hu-n érdemes körülnézni 😉 )

  44. Én igazából két tokot próbáltam, a belkinnek egy átlátszó és egy “antennás” tokját (szifon 2G-m van), de egyik se jött be. Egy darabig volt kijelzővédő fólia is fenn, de mivel egy hét után tiszta karc volt a fólia, levettem. Azóta csupasz a kijelző és az legalább nem karcolódik.. Néhány hete raktam fel egy gelaskint a hátuljára, de azt is csak azért, mert tetszett a mintája, nem védelmi célzattal. A gyári fülesről meg inkább ne beszéljünk. Ha csak headsetnek használod, telefonálásra, akkor oké. De zenehallgatásra alkalmatlan. Nem ad rendesen mélyet, a basszuskiemeléstől brummog, és minden külső zajt hallok vele. Mivel én sokat metrózok, az zajok kiszűrése fontos szempont. Most a második v-moda vibe duomat használom, teljes elégedettséggel (az első a jack után közvetlenül kontakthibás lett, a jobb füles elhallgatott 2 hónap után, de gariba kicserélték).
    @DetoX: Van egy rakás site, amivel pótolni tudtam az appulo hiányát, de azért jó tudni, hogy megint megy.

  45. Érdekes dolgot vettem észere: és a saját eredeti iPhone fülhallgatómmal teljesen elégedett vagyok hangzásilag (2G amcsiból). Nemrég elkértem barátomtól az ő iPod Touch fülesét és olyan botrányosan ocsmány hangja volt hogy nem ismertem meg a saját zenéim, pedig semmi olyat nem csinált vele ami ezt eredményezte volna.
    Emiatt merült fel bennem a kétely hogy lehet két iphone füles között is van különbség ha kinézetre ugyanúgy is néz ki. Arra lennék kíváncsi hogy akik szidják a gyári fülest azoknak honnan származik az említett eszköz.

  46. érdekes, hogy a KOSS füleseket senki sem említi. én egy koss porta pro -t használok, mivel nem in-ear-t akartam, de azt akartam, hogy jól nézzen ki és ráadásul kristálytisztán szól.
    http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^pt^PORTAPRO
    invisible shield fent volt, most cseréltetem garancia alatt mert megsérült : / de fogása remek lesz a készüléknek és nem zsírosodik. emellé meg tok se kell hozzá.
    egy külső akksin most gondolkozok.

  47. Nekem van egy Koss Earbud Stereophone-om is http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?OpenForm&pc^eb^PLUG
    de a fentebb említett fülesekhez hasonlítva gyenge. Amíg a Sennheiser, és az AKG füleseket nem hallgatod, nagyon jó, de utána lapos a hangképe. Ez lehet szubjektív, de én így érzem.

  48. @adipapa: Megy az oldal.. szedd le 🙂

  49. Én nemrég vettem egy

    iTripAuto-t
    http://www.griffintechnology.com/products/itripauto

    és egy TuneJuice-t
    http://www.griffintechnology.com/products/tunejuice-for-iphone

    Mindkettő szépen muzsikál. Az iTrip autóban azt bírom, hogy kicsi és a SmartScan nagyon szépen megtalálja azt a frekit, ahol nem zavar be semmi, természetesen tölti is a telefont (vagy iPodot)
    A másikat csak kipróbáltam szép feltölti maximumra 4 AAA elemmel és marad még benne szufla. Ha olyan helyen mászok “hegyet” hosszú napokig elérhető marad a szifonom.

  50. Ma apámmal összevesztem..féléve nembeszélünk, iphoneomat összetörtem idegességemben:S

  51. tudtok vmi jó szervízt?

  52. Vroom tokot hol és mennyiért lehet kapni? már régóta keresem, de sehol nem találom :S

  53. engedelmetekkel szétlinkelem a topicot:))
    Arra vállalkoztam, hogy megmutatom az általa fellelt összes gyártó megoldását füles ügyében, ugyanis minden valamire adó gyártó kijött vagy headsetes megoldással vagy átalakítóval amin headset is van és a felső része cserélhető.Én ennyit találtam ami minőségi és igényes tud lenni, ezen belül szerintem mindenki megtalálja a magának valót.
    Előszőr is egy jó kis teszt ami az itt felemlitett “nagyágyúkat” is érinti:
    http://www.macworld.com/article/133445/2008/05/iphoneheadsets.html
    És a gyártók-megoldások:
    http://www.zagg.com/audio/zbuds-iphone-earbuds.php
    http://store.shure.com/store/shure/en_US/DisplayCategoryProductListPage/categoryID.12165900
    http://www.ultimateears.com/_ultimateears/
    http://www.etymotic.com/ephp/hf2.aspx
    http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_listing&icat_id=All&iparent_id=headphones
    http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones

    és végezetül egy egész összefogó kis teszt oldal aminek a nyomán ezekre a linkekre eljutottam:
    http://www.kaboodle.com/reviews/sentry-noise-reduction-headphones-with-airplane-adapter-ho229

    remélem tetszeni fog

  54. Kb 2 hónapja vettem az iphonet, azóta egy egszerű műa. tok, amit most invisible shieldre cseréltem, autós, és hálózati töltő, autós tartó, bluetooth füles, és külső aksi.
    Ha az asszony elolvassa ezt a hszt, tuti elválunk…

  55. Nekem most összejött elegendő pénz egy új iphone 3g-re, de úgy döntöttem, hogy ha eddig vártam akkor megvárom, június elejét, hogy hátha bemutatja az Apple az új iphone-t. 🙂 Szerintetek megéri várni?

  56. @eszement: Ez igen! 🙂 köszi átnézem.

  57. @DaT630Da: Ha idődbe belefér mindenképp 😀 de ez becsapós … mert akkormeg várhatsz majd a következőre 😀 ugyhogy várni mindig lehet a jobbra 😀 ha már ne mbirod akkor vegyél 😀

  58. autós kihangosítónak én a Belkin TuneBase FM.et használom : http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=390447
    igaz eredetileg ipodokhoz lett tervezve de simán meg lehet oldani h az iphone beleférjen. és tökéletesen működik vele.. igaz ha hívnak akkor a másik fél hangját nem nyomja ki a hangszórókra de csak rábökök a ‘speaker’-re és meg van oldva..

    ahogy nézem már van ennek egy iphone-os változata is: abban már lehet meg van oldva ez a probléma is.. csak ajánlani tudom:
    http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=457256

  59. várd meg! én is ezt tenném!

  60. @DaT630Da: Én is arra várok, addig meg jól megvagyok a kettőgémmel. Így ha minden jól megy, egy generációt átugrok.
    @Szabi: Nem akadt más a kezed ügyébe??
    @bakos: A gyári fülesem (aminek a hangzása egy rakás….), amcsiból jött, a 2G-vel együtt a dobozában.

  61. azon telefonáltam:S és idegességemben ledobtam:S tudsz valami jó szervízt Pécs környékén?

  62. Az én 2g-m is amiból van. A füles kényelmetlen,de legalább szarul szól 🙂

  63. @eszement:
    Az általad belinkelt Shure átalakítóm nekem is van. Ha a fentebbi hozzászólásomat megnézed, a belinkelt képek egyikén az van a Sennheiser fülesemen. Nem rossz, csak bazi nehéz a mikrofon-kapcsoló bogyója.

    Ha valakit érdekel, van egy eladó Belkin Tunebase FM transmitterem. http://www.photo4u.hu/hirdetesek/b177832.jpg
    Rendesen működik a 2G iPhone-ommal, csak kihangosítóként nem megy. Zenére viszont jó. Érdeklődni az emailemen lehet.

  64. Szabi , tesó sajnállak :S
    Mellesleg én szívesen megcsinálom neked, ha benne vagy egy postában 🙂

  65. Nekem egy 2G-m van és hát ehhez elég nehéz normális és jó tokot találni. Nekem egy designos griffin tok van hozzá na meg egy fólia a kijelzőn. Barátnőm 3G-jén egy Vaja tok díszeleg , egyenesen Argentinából (vaterja rendelte neki is meg magának:D) ez a tok nagyon durva , nekem nagyon tetszik csak egy kicsit drága. Mindkettőnknek Sennheiser CX 300-van hozzá , mert ez viszonylag még olcsó , és jól szól:)

  66. Én erre szavaznék amúgy: http://www.etymotic.com/ephp/hf2.aspx a megnéztétek nem kell elővenni sose a telefont, hogy visszalapozzatok, mert 3 gyors kattintás és visszaugrik egy számot, plusz hangjegyzet és készíthető..már csak a minőségére lennék kíváncsi.
    @baggins én akárhogy is nézem nem látom ezeken a képeken a shure átalakítót..és az egy dolog ha nagy..de tudod a brando féle szart meg még hasonlókat megvettem Usaból Hongkongból meg mindenhonnan..és most maradtam a gyorsboltnál mert havonta viszem vissza kábeltörés miatt..szóval ha nem adja meg magát úgy mint az összes többi, akkor letojom, hogy milyen nagy..amúgy nem vészesen bumszli és azért mégiscsak egy shure..

  67. ajánlom mindenki figyelmébe ezt az amerikai oldalt.itt az összes kiegészítőt megtalálod ipod-odhoz,iphoneodhoz.
    http://www.mygearstore.com

  68. Én is Invisible Shieldet használtam, és csak egy gondom volt vele: a meghibásodott telóm garis cseréje után fújhattam mivel csak egyszer használatos… 🙂 Ezután vettem egy műanyag tokot (Griffin Nu Form Case), de soha többé nem csinálok ilyen hülyeséget: sz@r lett a telefon fogása, néhány hét után megrepedt, ráadásul a tok alá bejutott por össze is karcolta a telefont – 1 hónap után ment a kukába.

    Így most megint fóliát használok, viszont az IS helyett Best Skins Ever-t, és ez nekem sokkal jobban bejön, amellett hogy jóval olcsóbb is. De csak a hátlapra, a karcok ellen, a kijelzőn zavart anno az IS.

  69. @eszement: Az az igazság, hogy bármelyik headsettel, ha 3szor nyomod meg gyorsan a gombot zenehallgatás közben, a szifon visszalép egyet 😀

  70. @admin: Hello admin te tudnál segíteni a problémámon? Ha esetleg nem olvastad akkor lécci olvasd el a 45.hsz-t és segíts kérlek mert megbolondulok. Köszi

  71. @Vezo:

    Ezt már én is néztem és már érdeklödőm is felőle 🙂

  72. Hello nagyon kéne nekem a Vans SK8: Pool Service(crackelve) de már nincs fenn a med….ren és nagyon kéne elküldené e-mailben vki? [email protected] persze akinek meg van <3köszi puszi ! Hajrá Szifon 🙂

  73. Valakinek vélemény iskin solo vagy iskin solo fx-ről? nézegetem egy ideje, lehet rendelek egyet, csak előbb kiváncsi lennék, hogy van-e valakinek valami tapasztalata.

  74. Emilmano gondolon custom firmal próbálod pwn-olni, azt viszont nem ismeri föl… Szedd le a gyári firmet és tedd be azt a quickpwn-ba, énis szívtam ezzel sokat mire rájöttem…

  75. Emiliano!! Mi nem megy? a quicpwn nem indul el? Vagy a jailbreak? Ha az elobbi akkor frameworkot telepits, ha az utobbi akkor rossz a qpwn verzioja..

  76. @emilmano: szoval emilmanot akartam irni 🙂

  77. @ocso26: Igen , kb 2 hétig birtam elviselni a telefonon, napfényben használhatatlan!

  78. Nekem jó pár hónapja van FM transzmitterem és hibátlanul müködik , bárkinek kérdése van ezzel kapcsolatban szivesen válaszolok!

  79. Megjelent a skype iphone-ra! Beszeljukmacen az első hír…. várjuk a crackelt verziót 😀

  80. miki315: azt szeretném kérdezni tőled, hogy hol vetted az iMat II bőrhátsót, mert már egy ideje vadászok rá, de sehol nem lehet kapni.
    tudsz segíteni? vagy nem is itthonról szerezted be?
    THX

    Amúgy nekem most egy Capsule Rebel Serpent van fenn, nem rossz, de ahogy többen említették eltakarja a szifon szépségét. Ellenben véd. A csomag nagyon felszerelt, adnak két fóliát, egy törlőkendőt, egy kiegészítőt a dokkoláshoz és egy támasztékot is, amivel pl filmet is tudsz nézni.

    De a Gelaskinre nekem is fáj a fogam, nekem a “GOLF” téma tetszik illetve még van egy igen absztrakt, szürkés alapon zöld kristályos matrica…szerintem ki fogom próbálni…Hacsak Miki315 nem tud segíteni az iMat cucc beszerzésében 🙂

  81. @gomezbuc7: Jelenleg az e-bay-ről tudok csak. Egy hete rendeltem , több embernek is , várjuk mikor ér ide.

  82. @iNigga: köszi köszi a linket

  83. @Tomek: A 3G-n való hívások miatt kell a crackelt? Mert amúgy ingyenes.

  84. Igazából nemvágtam hogy ingyenes 😀 mert csak olvastam a lényeget mint egy hülye, hogy kijött, és kb ennyi maradt meg 😀
    Többet ésszel mint ész nélkül! 😀
    De ha már így felvetetted akkor igen, jólenne 3g-n ingyen skypolni.. 😀

  85. Nálam kiegészítők:

    tok (igen azért, mert leejtős típus vagyok) :

    http://www.thesocexchange.com.au/upload/userImages/200811/21//0902270833920579.jpg

    Füles:

    http://www.hifiheadphones.co.uk/images/skullcandy-hesh-white.jpg
    http://www.nusystems.co.uk/images/products/medium/Skullcandy.Hesh.3331.jpg

    és nem nincs rajta zeneszámléptetés sem headsetként nem működik ezért tervezem valami hasonló beszerzését:

    http://www.xms.hu/apple.php?t=isonitalkiphone

    OFF

    Skype: leszedtem, szép a bejelentkező képernyő, de azonnal kifagy ha beírnám a skype nevem…

    /OFF

  86. miki315: óóó, ha tudtam volna, hogy rendelsz!!! mennyiért adják az ebay-en?
    azért majd írd meg, hogy megjöttek-e rendben, kíváncsi vagyok…
    Én mondjuk gelaskint gondoltam hogy rendelek, mert amiket kinéztem mintákat, sehol nem lehet kapni, bár még az Andrássy úti iStyle-ban még nem néztem.
    na hali

  87. @miki315: köszi hogy észrevettél. Amúgy a quickpwn nem megy azt irja hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő. A quickpwn pedig a 225-ös a legfrissebb amit innen a szifonról töltöttem. További lehetőség mi lehet?

  88. @emilmano: mmm most lehet h hülyeséget mondok, de azt hiszem vmit frissíteni kell h menjen. ( .NET -t talán?? )

  89. @admin: AAADMIIIIN !!!! úgy látom az oldal órája még nem ált át ! 😀

  90. @predikator: oké kis is próbálom mindjárt a fejleményeket meg megis írom.

  91. @emilmano: Akkor biztos a framework / Net keretrendszer/ kell….

  92. @gomezbuc7: Ez most próbarendelés, ha rendben megjön jelzem és rendelek egy nagyobb tételt. Kb 2000 FT/DB körül van mire ideér……

  93. @miki315: Köszi szépen istenkirály vagy 😀 másfél hónapig vártam és hála neked sikerült. Ezer köszi

  94. Tud valaki olyan fülhallgató adaptert, amin van(nak) iPod-ot irányító gomb(ok)?
    iPhone-hoz kellene, saját fejhallgatóval szeretném használni, de így elég macerás, hogy állandóan elő kell venni a telefont, ha pl számot akarok váltani.
    Szóval tud valaki erre olcsó megoldást?

  95. @DetoX: Én msot forrasztottam xD Egy frankó sonyericcson fülhalgatót (agybadugós) hegesztettem rá az iPhone madzagjára 🙂 igy megmaradt a mikrofon (és vezérlő) viszont gyönyörűek a mélyek és a külvilág se szivárog be :D:D

  96. @Manoo: Szeretnék veled beszélni. msn? e-mail?

  97. @predikator:
    Kössz szépen, pont ilyenre gondoltam!

  98. @Manoo: és olyan amilyet belinkeltem?
    milyen a minősége? egyszer vettem egyet de úgy zúgott h elviselhetetlen volt 🙁

  99. Valakik érdeklődtek az IMAT hátsó öntapadós bőrtok után. Ha aktuális akkor email: [email protected]

  100. Nekem egy SwitchEasy Capsule Neo van fehérben a fehér telefonomon. Teljesen meg vagyok vele elégedve, azt leszámítva, hogy mivel a középső eleme gumis, már rég nem teljesen fehér; elszíneződik. Próbáltam lemosni róla, de nem nagyon sikerült.

    Nagyon jól védi a telefont, egyáltalán nem csúnya, sőt.. mindenképpen ajánlom, főleg, ha feketében veszed 😀 Két kifogástalan kijelzővédő fóliát adtak, kát vékony “gumi tokot”, ami a műanyag rész alatt van, egy dock adaptert.

    http://switcheasy.com/products/Neo/Neo.php#

  101. @Westsider: Pont most kerültem egy kényszer cserébe füles terén. Sennheiser MM 50-es volt eddig iPhone mellé. Fenomenális a hangzása, de a kábelezése és a felvevő gombja kimondottan alacsony minőségű. Én is vigyázok általában a cuccaimra, az előző Sony fülesemet két évig tudtam megvigyázni, szóval az, hogy ez az MM 50, 3 hónap után elromlott, az a jack dugónál a borzasztóan gyenge kialakításnak köszönhető. Ezért én is egy AKG terméket javasolnék, mert azok a kényes helyeken direkt meg vannak erősítve. És azért ennyi pénzt kiadni egy fülesért, úgy hogy a kábele megtörik és utána nem működik, szerintem szégyen.
    Remélem segített a tapasztalatom valakinek!

    Szép napot!
    Gergő

  102. nekem is van vroom tokom, még anno itt vettem a webshopban.
    +:szép, védi a kijelzőt.
    -(többség): vastag, nyúlik, nekem 4 hónap alatt kikopott a fekete színe,és kék lett, az alsó csík picit takarja a home gombot,és emiatt kényelmetlen.


Add a Comment