fbpx Skip to content

Pár napja, utazás közben gondoltam megnézem a leveleimet és egy nem mindennapival találkoztam. Mielőtt a levelet és a tartalmát közzé tenném, tudom, hogy minden ember más. Van akinek ez tetszik van akinek az. Szeretném, ha kulturált commentek lennének, nem szeretnék fújolást látni. Én speciál gratulálok levendulafa9 kollégának, és tisztelem, mert nem mindennapi dologba fogott bele, és ezt ráadásul meg is osztotta velünk.

Kedves Admin !

Megelégeltem, hogy ugyanolyan iPhone 3G-je legye mindenkinek, mint nekem.  Ezért sok női szívet megdobogtató gyémántos iPhone mintájára, szerettem volna, ha az én telefonom Swarowsky kristállyal lenne kirakva. Felkerestem a Crystal Design stúdiót és kértem egy árajánlatot. Nos, egész elképesztő ajánlatot kaptam: az iPhone előlapi keretét közel 80.000 Ft.-ért díszítették volna fel. Átgondoltam, utánaérdeklődtem, vettem 400 db swarowsky kristályt, egy speciális ragasztót, kristályfelhelyező pálcát és megalkottam a valóra vált álmom az ajánlatuk töredékéért!
Azért írtam neked, mert szeretném megosztani a mi kis iPhone-os közösségünkkel mit is alkottam. Ha akad még vállalkozó szellemű tulaj, szívesen segítek vagy akár el is készítem!

Üdv.: levendulafa9

img_1778 img_1792

Olvasd el a hozzászólásokat is

83 Comments

  1. Egyébként halkan megjegyzem levendulafa a “gyengébbik” nem közé tartozik 🙂

  2. @admin: az lett volna a meglepő ha ez nem így van 😀

  3. Mondtam volna, hogy kicsit buzis… 😉 De ha csinos fiatal feleseg akkor nincs gond, van kezugyesseg meg minden.. 🙂 Grat

  4. Grat a babramunkához :-))))))) Nem tíz perc alatt tette fel az biztos.

  5. és nem akad bele mindenbe a kristályoknak a sarka? azon túl, hogy én mondjuk nem szeretem az ilyesmit, most itt a praktikum jobban érdekelne, hogy mittomén, nem húz ki szálakat a ruhából, nem megy tele szöszökkel, stb? meg a krómkeretre ragasztva a dolgokat: mi van, ha lejön az egyik kristály? marad nyoma? mennyire stabilan fogja a ragasztó? urambocsá, mi van garis helyzet esetén, ha vissza kell vinni?

  6. Grat levendulafának megérdemli a szép telefont. Nem semmi türelem kellhet ehhez. Ha az enyém lenne én az alma logót sem hagynám ki a hátulján. Az is sokat dobna rajta…

  7. Ez nem gyenge! Grat hozzá, nekem kifejezetten tetszik 🙂 Konkrétan mennyi pénzbe/időbe került megcsinálni?

  8. Sziasztok megtudja valaki mondani hogy ezt a progit hol találom ???? File-Column SB Kereestem a systemben és az utilitisben de én nem találom és a keresőben sem találja pedig így írtam be! köszi

  9. Szép kis női telefon lett
    Mennyibe került így???
    Én is különlegessé akarom tennide csóró vagyok nomeg egy ilyennel lebuziznának (mivel srác vagyok)
    Mit csinálhatnék?
    Esetleg smirglivel tegyem matt feketévé?és akkor a karcoktól se kell parázni?
    😀

  10. @nico: fiVe

  11. @nico- Akkor próbálj fiVe column-ra keresni! 😀

  12. @jadeye- Megelőztél, grat 😀

  13. Csinos kis telefon lett, meg kell hagyni !!! A feleségem, már szemezget is a telefonnal, hogy hogyan is tudná átalakítani. Nekem, mint családfőnek elég egy Vaja iVolution Top tok is.

  14. A hölgyeknek meg ajánlanám a Vaja iVolution Top Crystal tokot, ha nincs elég türelmük a kirakosdihoz!

  15. Uramisten – s most magamból indultam ki. Véleményem szerint totál felesleges rongyrázás kristályokkal dísziteni egy telefont. Emellett ugyanolyan marhaságnak tartom a többszázezer forintba kerülő női táskákat és még a többi “megmutatom hogy nekem aztán telik rá” dolgot. Ilyen telefon mellé még kérnék aranyozott fogakat, Armani öltönyt, több százezres karórát, műmellű műszájú ostoba kirakatkurvát és teljes a siker – ugyan már..

  16. majd azt is postoljatok ki, mikor lepattogzanak rola A:SD:SDAS:D

  17. @fuji001: jah, alig 50 k-ba kerül ^^’

  18. Szerintem semmi baj nincs, ha valaki elpepecsel egy kicsit és ilyen zép dolgokat készít! A nővérem is szokott ilyeneket csinálni, bár ő inkább motívumokat ragaszt bele…:)

    És szerintem nem egyértelműen rongyrázásról van szó… ha neki így tetszik, akkor miért ne csinálhatná meg…!

    És igen is Esztétikus lett!!!! Grat!!!

  19. @nkAAA: Ezzel magadról állitasz ki szegénységi bizonyitványt 🙂 ha neki teccik miért ne? a Te felfogásoddal gondolkodna mindenki valószinűleg nem alakult volna ki divat 😀
    @jadeye: Nekem kristályok nem voltak rajta (nekem is buzis irány lenne :D) de fel volt matricázva (XMSbe amik vannak (http://www.xms.hu/apple.php?s=iphone_kiegeszitok&s2=gelaskins) ) és szartak rá, pixelhibás volt a készülék … néztek eggyet h ez meg mi majd elvették adtak egy újat. Mikor kérdeztem matricával mi van, közölték h bukó 😀

  20. :’D

  21. Álj Álj Álj!
    Először én is hadd dicsekedjek én is!
    Levendulafa9 a barátnőm!:) szóval én szeretném megdícsérni a legjobban és elmondani, hogy tök büszke vagyok rá!
    Másodszor meg:
    Szerintem is Uramisten – van aki a megtakarított pénzét erre költi, próbál többet kihozni abból amilye van és nem szeret elvegyülni a sok olyan között aki csak bemegy egy Tboltba és vesz egy telefont mert ez a menő. Van aki ilyennel próbálja megmutatni, hogy milyen a stílusa és nem azzal, hogy mekkora a processzora és hány gb-ram van a gépében…nkAAA.
    Admin pont ezzel kezdte, hogy leszólni nem kéne. Ha valakinek nem tetszik nem kell egyből trágárul szapulni. Lehet kritizálni, de nem egyből az ember életstílusát és az aranyfogait kell elemeztni.
    Szép lett a telefon és sajnálom, hogy nem nekem jutott eszembe megcsinálni.
    Ügyes vagy Levendulafa9:)

  22. Nem hiszem hogy szegénységi bizonyítványt állítana ki rólam az, hogy megvetem a számomra felesleges rongyrázást jelentő dolgokat, aminek semmi haszna nincs 😉

  23. pfff:)

  24. köszi jadeye!

  25. @nkAAA: Nem is azzal van a gond 😀 Van akinek nem kellenek ezek fölöslegesnek tartja stb … a bizonyitvány inkább a túlzásaidra/hasonlataidra megfogalamzásodra, másokhoz való toleranciáról szól 🙂 és a “megmutatom hogy nekem aztán telik rá” gondolkodásmódból … Egy drága táskának vagy bármi más “drága” divatcikknek nem az az elsődleges célja h na majd én megmutatom (sőt ilyen célja talán nincs is, biztosan nem ezzel az okkal készül a tervező asztalon csak a kissebség (nem feltétleül cigányságról van szó hanem az emberek kisseb részéről :D) csinál belőle na majd én megmutatom kérdést 🙂

  26. Először is köszönöm a dicsérő szavakat! Magamnak csináltam, nem másnak, csak szerettem volna megosztani veletek is:) Türelmes vagyok és sokat utána néztem, hogy tudnám megvalósítani ezt a kristályos dolgot. Utánajártam a kristályoknak, hol mennyiért stb. tudnom kellett, hogy melyik ragasztó jó tutira ( és bevallom 1 helyen kicsit elrontottam, le is szedtem volna azt a követ, de sajnos a ragasztó olyan erős, hogy visszahajlott a körmöm…) plusz a pálca amivel nem volt egyszerű felrakni.
    Na de mindegy is, elégedett vagyok a végeredménnyel, nagyon szép lett. Nem akad bele semmi ruhába, elég kicsik a kristályok.
    Szóval ennyi:)

  27. OFF

    mi van a FAQ-ban, hogy jelszóval védett? Tudom, hogy rohadt kiváncsi vagyok…

    /OFF

  28. az elöbbit én írtam

  29. @nkAAA: nem mi, és legfokeppen nem Levendulafa9 tehet arrol, h ruppotlan vagy 🙂 az elozo szilikonos csajos beszolasod meg azt tukrozni,h irigykedsz azokra, akiket ezek a nok nem rohogik ki, mint teged. valoszinuleg ronda vagy, emelett budos 🙂 nah mindegy.

    A kérdésem az lenne,h hova kéne elvinnem/elkuldenem a telefont,h megcsinald? 😛

  30. predikator :12345 de ezt ne itt 🙂

  31. Igazából kicsit off, de hozzászólva a “drága rongyrázás” témához, azt kell, hogy mondjam az igazán drága dolgokat úgyis csak az értékeli aki megengedheti magának és 80%-ban továbbmegyek csak az értékeli aki meg is veszi magának. Nahh ez lehet, hogy kicsit értelmetlenre sikeredett de megmagyarázom. Vegyünk egy fél milliós Rado karórát. Felveszek egy ilyet mondjuk az utcán senki nem fogja értékelni csak aki ismeri ezt a márkát és tudja, hogy ez 500k-ba került. A falusi néninek mindegy lesz, hogy Casio vagy Rado, neki mindkettő ugyanannyira sznob/érdekes. Ugyanígy van ez minden mással is, és az igazi drága szép dolgok elbújnak, értem ezalatt, hogy ha valaki felvesz egy 1 négyzetméteres logóval díszített armani polót az lófasz, gagyi. A legtöbb igazán drága cuccot csak az veszi észre akinek ugyanolyan van vagy vágyik rá 😀

  32. @cia: vazzeee én meg azt hittem, h valami tényleg rejtett cucc, már előre kattogtam, h be kell jutnom

    ( gondolkoztam vagy 20 másodpercig, h kipróáljam-e amit adtál, első gondolat: Nah persze én meg password -re változtattam a root jelszavamat 😀 )

  33. siriuspapa: szivesen elkészítem Neked is, csak az alapanyag költségét kell állnod, de a többit mailben: [email protected]

  34. @levendulafa9: és persze előre kell utalni a költségeket erre a számlaszámra: 1234-4532-00000-3453 vagy Paypal-on, de azt csak e-mailben adod ki 😛

  35. @levendulafa9: ( ügye felezünk? )

  36. Egyébként, minden kellékkel és alapanyaggal együtt 15.000Ft.-ból megvolt az egész.

  37. @miron89: Mint swarovski kövek, ha jó helyen veszed meg, nem olyan drágák, mint amennyinek azt sokan hiszik <– Nem feltétlenül rongyrázás.
    Sztem határozottan kreatív, csak az én maximalista felfogásomba nem fért volna bele, hogy ne teljesen párhuzamos legyen a felrakott csík a kristályokból!

  38. Na mi az predikator!?
    A pénz témakörnél egyből felcsillant a szemed?:)
    Egész eddig a FAQ-topikkal voltál elfoglalva:)

  39. @levendulafa9: okké, de abba már belenéztem, amit ott találtam az megvolt eddig is és elég is volt, viszont a pénz… , hát igen elbaszottul egy anyagias világban élünk.

    Egyébként fizetne valaki szerintetek egy WinterBoard theme-ért? 😀

  40. @predikator: elképeszto a humorod. inkabb olvasd el a FAQ-ban,h mi az a dzsélbrék

  41. DarkEvil: én a gyémántos iPhone példájára készítettem el, azon is így voltak elhelyezve a kövek, mert különben vagy a hátlapra vagy a képernyőre lógna rá a kristály.

  42. @levendulafa9: 2 kérdés: mennyi idő alatt készül el? Illetve touchra mennyi lenne? Csak kíváncsiságból 🙂

  43. @levendulafa9: uhh csak azt felejtettem el, amit a legelején akartam 🙂

    GRATULÁLOK !!!!!

    sztem mindenki megérdemli a dícséretet, aki bármilyen ismétlem BÁRMILYEN módon elképzel magának valamit, ami csak és kizárólag az ő elképzelése és ezt meg is valósítja, főleg a mai világban. Szerint pont le kell szarni, hogy hányaknak tetszik és hányaknak meg nem, akinek tetszik annak ihletet ad, ez örömet okoz, akinek meg nem hát remélem, hogy nekik is van egy “custom” álmuk és kívánom nekik h teljesüljön. ( hehe majd akkor szembesülnek azzal, hogy az emberiség felének tetszik amit megálmodott másiknak meg )

  44. Köszönöm:)

  45. zsepi: kb 3-4 óra alatt kész (pihennem is kell, nem akarok begolyózni:)) és touchra valamivel olcsóbb, mert kissebb a csík, mérdd le a kerületét és a szélességét a keretnek, de túl sokkal olcsóbb nem lesz szerintem.

  46. Ja, és köszönöm kedves Admin, hogy közzétetted:)

  47. NAGYON SZÉP!!! :))) GRT! 😉

  48. @levendulafa9:
    15k akkor mar rakoltom a hviatalos unlockolas 20res koltseget

    de kinek mi tecik, kitarto vagy!

  49. 15-20bol lehet csinalni ilyet is: http://www.youtube.com/watch?v=n6n6jW0XIV0
    en megcsinaltam, igaz nem iphone szoval errol nem lehet postot nyitni, de baromira buszke vagyok mert igy van egy teljeserteku projektorom 20rugobol

  50. Elrontottad az IstenFonodat XD (vicceltem)
    Szép munka!

  51. Mi az a kristályfelhelyező pálca? Még a google is csak a szifon.com-on talált erre a kifejezésre? Én is megnéztem, az 1,8 mm-es kristályból 600 Ft 60 db. (Eredeti Swarovski, ráadásként így kell helyesen írni… 🙂 ) Mondjuk ez nekem kicsit nagynak tűnik. Engem is érdekelne a ragasztó.

  52. Predikatot én fizetnék azért a kva theme-ért!!XD

  53. Én úgy döntöttem bearanyozom az Iphonom keretét! Majd meglássuk mien lesz 😀

  54. Basszus én egy ilyen projektbe tuti beleőrülnék. Az én stabil kezeimmel, mikor már a tizediket rezegném félre, asszem a hajamat kezdeném tépni. Mondjuk fiúként nem érzek ilyenre indíttatást, de ha barátnőm ilyet kérne tőlem, megadnám neki levendulafa9 email címét. 😀 Egyszóval: Grat!

  55. bnomnek is kell ilyen 😉 kellett neked megmutatni 🙂

  56. OFF: Tudna valaki segíteni, hogyan kell megcsinálni azt, hogy windows alatt Wifi-kártyával megosszam az internetet a telóval? Mármint a gép internetét szeretném használni az iPhone-al wifin, mint egy hotspotal…

  57. Én halottam olyat is, hogy 35ft-ért szerzik be a köveket. Barátnőmnek vettem egy gyűrűt és 5ször cseréltem már ki mert kiestek a kövek.

  58. én is annyiért veszem a követ, biztos van olcsóbban is, de én amit veszek azt legalább tudom, hogy eredeti.

  59. Szerintem ez még ízléses. Nem giccses, egyszerű, de szép. Nem egy férfinak, de egy menyecskének el tudom képzelni 😀

  60. @levendulafa9: Gratula hozzá! Jól néz ki, tényleg csajos lett – és nem rossz értelemben.

  61. @Fleto93: a random lockpaper cikknél írtam, h ha van kedvenc videód, akkor elméletileg abból is tudok neked lockscreen-t csinálni, még nem próbáltam, de ha összeszedsz képeket és elküldöd a [email protected] -ra akkor megcsinálom neked.

    @zsepi: téged sem felejtettelek el ám ! várom tőled is a képeket, ha még nem cserélted volna ki magadnak

  62. levendulafa9 nagyon szép és egyedi lett gratulálok.
    De ha már voltál olyan kedves és megosztottad velünk ezt a csodát, akkor tényleg
    avass be minket olyan részletekbe is mint milyen ragasztót használtál, miben különleges az a felhelyező pálca, hol vetted a kristályokat stb?

  63. Sziasztok! Szeretném megkérni minden admint hogy ezt nézze át és ha kérhetem akkor mondják el nekem hogy is müködik mert én megakadtam! Azt tudom hogy evvel vissza lehet állítani a basebandot 2.28 ra 3.30.03 ról! Nem nagyon értem a fontosrészeket ezért kérem a segítségeteket!
    Please download the application via Cydia MobileTerminal

    Download this file and unpack it iPhone_3G_02.28.00_baseband.zip

    Copy the folder over SSH in / var / root /

    Launch Terminal on the iPhone and go to the directory where you uploaded the files

    Write: su

    Enter the password: alpine

    Type: chmod 755 BBUpdaterExtreme

    Write: launchctl unload /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

    Type: ./BBUpdaterExtreme update -f ICE2_02.28.00.fls -e ICE2_02.28.00.eep

    Restart the iPhone

  64. @nico: Úgy néz ki, hogy ezzel a baseband-et lehetne frissíteni, de nem lefele hanem felfele…Tehát 03.30 vagy feljebbről lefele ez a program nem fog lefutni. Ha ez működne akkor már mindenki telefonja független lenne 🙂 Egyébként ssh kell hozzá kiadni sorban a parancsokat és akkor a régebbi baseband -et frissítheted újabbra.

  65. Azért köszönöm a felvilágosítást!

  66. levendulafácska teljesen jól csinálta, az biztos, hogy ilyen giccses iPhone-ja nincs másnak 🙂

  67. @zoltan: azért arra kiváncsi volnék, hol vettél 20 ezerért írásvetítőt és LCD monitort?! Ezt az infót is megoszthatnád!!

  68. Gratulálok, nagyon szépen megcsináltad. Ami a legfontosabb, hogy Neked tetszik.
    Kedves SZIFONOSOK örüljünk annak, hogy egy technikai kütyű érzelmileg is ilyen közel áll hozzánk, hogy hajlandók vagyunk “felöltöztetni” babuzsgatni, és ezzel nem csak levendula van igy. Ki ki a maga vérmérséklete és izlése alapján foglalkozik vele. Ha jól magunkba nézünk mi ugyanezt csináljuk egy technikai kütyű lett az életünk egyi értelme.
    Azzal kapcsolatban, hogy ki hogyan vág fel és mire mennyit költ csak ovatosan nyilatkozzunk, mert a társadalom nagyobik része nem hiszem hogy velünk értene egyet akik hajlandók vagyun 140 eFt.- egy telefonért kiadni, mikor ma már ingyen dobják utánad a különböző telefonokat ami a célnak tökéletesen meg is felel. Mert nézzük csak meg még mindég “iPhone” a neve ennek is, nem bedik “űrsikló”.
    Mégegyszer gratulálok.

  69. Megy rajta a Jailbreak? :D:D:D:D

  70. Köszi:) amúgy azért írtam kristályfelhelyező pálcának, mert ha simán csak azt írtam volna, hogy pálca akkor meg az lett volna a kérdés, hogy milyen pálca. a műkörmösök használják csak nem tudom a pontos nevét..

  71. nagyon gratulálok!szép munka, elismerésem

  72. A levél elején “Megelégeltem, hogy ugyanolyan iPhone 3G-je legye mindenkinek, mint nekem.” és végén “Ha akad még vállalkozó szellemű tulaj, szívesen segítek vagy akár el is készítem!” található mondatok kicsit ellent mondanak egymásnak. Ettől eltekintve szuper lett! Gratulálok!

  73. Engem igazából a speciális ragasztó érdekelt volna, de hát úgy látszik csak

    szlogen volt a “szivesen segítek”.

  74. Engem érdekelne a dolog. Mennyiből jönnék ki kb. Keret 99%osvalószínűséggel megvan rá.

  75. Kedves NetMs! Mailben mindent meg tudunk beszélni: [email protected] ! Amúgy székesfehérvári vagyok.

  76. @ooccssee:
    vatera-n vettem az irasvetitot “hasznalt” de makom volt mert latszott rajta h sosem volt hasznalva
    aproneten meg az lcd-monitort 15″oset LG-t hasznaltan

  77. @ooccssee:
    mivel mar lejart aukcio ezert nem reklam gondolom beirhatom annyi off mellet ez is elfer:
    szoval tessek ezt vettem meg:
    http://www.vatera.hu/nobo_quantum_eu_2523_uj_irasvetito_15_000_ert_134028883.html
    es ehez egy LG Flatron L1530s tipusu lcdmonitort, ez alapjan a lista alapjan
    http://www.baseportal.com/cgi-bin/baseportal.pl?htx=/Lumenlab/main&localparams=1&db=/Lumenlab/main&cmd=list&range=0,702&sort=FFC issues?
    (csak az alkalmas irasvetitos projektornak aminel az FFC issues-nel NO vagy OK van)
    bocs az offert csak ugy ereztem h szavahihetosegemet meg kell erositenem 🙂
    (na meg egyszer egy off nekem is belefer:P)

  78. @predikator: tudom-tudom, csak épp elig van időm jelenleg, de emlékszem rá én is!! 🙂

  79. a ragasztó fajtáját még mindíg nem tudjuk pls!!!!

  80. Kidobtam a csomagolását, de ha jól emlékszem “Cyjanopan e” a neve.

  81. Hali. Műköröm ragasztó vagy valami más volt?

  82. Fresh joke! What is a zebra? 26 sizes larger than an “A” bra.
    ___________________________
    [url=http://cialias.viagr-usa.info/site_map.html]cialias Denver[/url]


Add a Comment