fbpx Skip to content

helplogo Elérkezett az idő. Mármint nem az az idő, amikor a hatóságok kapcsolnak le valamit, hanem az az idő, amikor tényleg túl drága egy oldal fenntartása, mert a világon mindenki ezt használja. Az Appulo.us világviszonylatban az első, és legnagyobb feltört programok adatbázisa volt. Tulajdonképpen bármit megtalált az ember, ha még csak nem is tudta letölteni, akkor is tudtuk, hogy az létezik és valahol letölthető. Ilyen viszonylatban még ha nem a szerverről vannak a letöltések, akkor is rengeteg sávszélesség és erős szerver gép(ek) kellenek. Ezek a költségek viszont nem olcsók. Az Appulo.us szerver havi sávszélességének a költsége $500 (110.000Ft). A szerverekről pedig ne is beszéljünk, persze azokat csak egyszer kell megvenni, de több $1000 dolláról van szó. Mint láthattátok, eddig ugye csak “haldoklott” az oldal, nem volt reklám, nem volt google hirdetés, nem volt donate reklámozva. Végeredményben ezzel a 3 dologgal lehet a legkönnyebben megkeresni a havi költségeket. Ki mit választ?! Az Appulo.us most a TE segítségedet kéri. Lehetőség van, hogy támogasd az oldalt pár dolláral. Ha a támogatások összege eléri a 6 hónapnyi hosting költséget akkor az oldal újra elérhető lesz, ha nem, akkor minden $-t visszaküldenek és az Appulo.us ideiglenesen bezár.

Én úgy gondolom, van esély a visszatérésre, megértem őket. A szifon.com is egy saját szerveren csücsül saját hostinggal, és persze mi is csak azért működünk, mert támogatnak minket. Persze mi nem nyíltan kérünk támogatást, hanem néha láthattok 1-1 reklámot. Én elítélem a google hirdetési felületeket, sok benne a hazugság és a félrevezetés. Remélem mi soha sem fogunk hasonló helyzetben kerülni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

76 Comments

  1. nekem az utóbbi időkben már alig működtek a linkek, bugos volt, ide oda ugrált az oldalak között. remélem majd újraindul és használhatóbb lesz. addig meg veszem az itunes kártyákat 😛

  2. Ez egy igen jó oldal, támogatom!

  3. Jó szöveg.
    Mindnekinek visszaküldik. Persze, hogy..
    Lófaszt. Elhiszem, hogy sokba kerül az aözemeltetés, de te elhiszed ohyg szar van? Nem is az szerveren vannak a cuccok, hanem rapidos minden vagy más helyre vannak szétszórva. enyire sokat ehetne világviszonylatban?
    itthon egy 100/100M havi bérlete egy szerverteremben 15 k és van olyan hely ahol korlátlanul adják ennyiért, nehogyám pont amcsiknál lenne 500 dolcsi?
    100 Mbit nem elég egy ilyne oldalt szolgáltatni?
    Hát marha rosszindulatú vagyok, de szerintem bullshizzing az egész, megunták, hoyg semmi se jött eddig be és felbuzdulva más iPhone hekkereken ők is akarnak egy szeletet a tortából.
    ez a véredényem a dologról.
    Gecó vagyok 🙂

  4. Hát nem tudok nagyon hozzászólni a dolgokhoz, de az fix h kemény világ lesz az installous nélkül!!!
    Ezt ugye nem lehet pótolni mással??!

  5. Jó duma 🙂
    Senki se fizessen egy büdös petákot sem. Ezer meg ezer ilyen átbaxásról olvastam, hallottam.

  6. u.i.: vjoe -val amúgy egyet értek. 500$ az nagyon sok egy ilyen oldal fenntartásához. Vagy őket baszták át vagy tényleg minket akarnak átbaxni a palánkon.

  7. Pedig nagyon jò oldal,sok cuccost letöltöttem ròla. Sajnàlnàm ha lekapcsolnàk.

  8. vjoe… akar meg realis is lehetne. mivel az egyik legnepszerubb oldal volt, ezert tobb millio lekeres volt mondjuk naponta. oda azert kell mar a savszel, es a vas.. gondolkozz elobb sztem, a 100mbit hulyeseg..

  9. Az ero legyen veluk 🙂

  10. @vjoe: Na állj! 15k itthon a MAGYAR sávszél, ugyan ez EU vagy global szinten 5x ennyi! Itt nem csak az adott ország belső hálózatán lévő forgalmat fizeted meg, hanem a külső eu forgalmat… Drága! Meg persze lehet is anyázni őket…de ők mindezt reklám nélkül ingyen fenntartották eddig.

  11. Szerintem meg kajak igaza van Joe bácsinak. Éhesek lettek a srácok. Amit persze megértek valahol. Senki sem csinál semmit ingyen manapság. De valami hihetőbb story jobb lett volna. Ezt én sem harapom…Ha ők nem támadnak fel akkor majd valaki indít egy new site-ot!

  12. elerte oket is a vilagvalsag…:D
    amugy meg nemtom mit kell ezen ragodni, a mai vilagban mar semmi sincs ingyen, az is csoda h eddig huztak a sracok. Amugy meg azt is eltudom kepzelni ha esetleg nem jonne ossze nekik akkor csinalnak egy uj oldalt tele reklammal meg ilyenek…remelem azert osszejon nekik.

  13. Van két alternatíva, én jobban is szeretem, mert gyorsabb és használhatóbb:
    http://www.ihacks.ru
    http://www.idownloads.ru

    teljesen jó oldalak, a célnak megfelelnek és orosz tudás sem kell hozzá…

  14. Szerintem se kell őket félteni, megban a magukhoz való eszük, majd megoldják. Egyébként már ha minden ezredik iPhone tulaj ad valamit, már ott vannak, ha minden századik, gazdagok…..

  15. @saybo: Ez még nagyon light, de akármi is lehet belőle… 🙂

  16. Off: Tudna valaki segíteni WordPress Iphone App beállításában ? azt írja ki hogy ” We could not find the XML-RPC service for your blog. ????? mi lehet a gond kellene a blogomhoz vmi plugin? kössz a választ

  17. @vjoe:
    Jol beszelsz, csak csunyan! 🙂

  18. nekem van két társsal egy saját szerverem, és ennek a bérleti díja 10800 HUF havonta, tehát éves szinten 129600 HUF. ezek magyar árak, tehát drágábbak a külföldinél. nálunk a szerveren vannak az oldalak, és az azokhoz tartozó fájlok, és nem rapidshare meg egyéb más fájlmegosztókon. ha rapidshare-re pakolsz fel valamit, akkor csak a front-end résszel kell foglalkoznod, ami egy egyszerű adatbázis, és egy pofás weboldal hozzá, ami alapján feldobja neked, hogy hol van az adott fájl. ez meg nem egy egetverő cucc. ellenben a terhelés az oldallekérések és keresések tekintetében megterhelő lehet. ha nagy az oldal forgalma, akkor jobb (majd egy idő múlva több) vas kell hozzá, és nagyobb sávszél.

    de ez így valóban bullshit az appulous részéről. ők vállalták be ingyen, akkor most mi ez a visszakozás? persze, a tortából mindenki szakítani akar. de akkor minek kezdtek bele? ha az elején nem kellett a pénz, akkor most hogyhogymégis?

    olyan ez, mint a ripdev installerkliensében a fizetős opció, hogy letölteni letölti a cydia cuccait is, de hogy a telóra feltehetsd, vedd meg. hogyne.

    mert mindig mindenki csak a saját hasznát keresi, és másokon akar meggazdagodni. ezért állunk ott, ahol, most még az appulous tekintetében is.

  19. @Jadeye: oh, ezt én sem tudtam thx.

  20. Vicces azért, hogy fizetni nem fizetünk a programokért, mert ugye minek? Megvettük a 100ks telónkat nekünk “jár”. Persze már a programok árának töredékét sem fizetjük ki a warezosoknak mert “kurvaanyjukat”. Gondolkozzatok már el egy kicsit… Ha ilyen kurva egyszerű az egész lehet menni aztán csinálni, magyarországon mindnekinek csak a szája nagy, meg mindenki odavan az ingyenes dolgokért, aztán mint ha jelen esetben ezek megszűnnek, akkor megy a sárdobálás. Álljunk már meg egy kicsit, látsz te bárhol bármi olyat, hogy ők garantálták, hogy üzemelni fognak? És persze, hogy mindenki a saját hasznát keresi, valószínű ingyen fogsz(fogok, fognak) dolgozni bármiért is.
    Te tessék cáfoljatok rám, hajrá, csináljatok odlalt.

  21. @NIghtBoY: Teljesen egyet értek, addig a pontig ameddig az Apple nem vezeti be a 3.0 -t és minden program minden egyes részletéért nem kell fizetni?! Az egy kicsit nálam már a pofátlanság határát súrolja. Szívesen kifizetek egy programért 1-2.000FT -ot, ha megéri, de hogy a programon belül is még fizessek… na neeee.

  22. @NIghtBoY: ha már fizetsz egy programért, akkor azt már inkább a fejlesztőnek kéne fizetsd, nem a warezosak. a warezos lopott, tehát más fejlesztését lenyúlta, és saját hasznot termel belőle. azért fizetni… ha te lennél a fejlesztő, akkor számodra is más lenne a szitu.

    én legalábbis úgy gondolom, hogy ha már kidobok a piacra egy fizetős progit, az kevésbé fáj, ha ingyen letöltik sokan, mintha mások még ebből profitálnak.

    a warez az warez, azért hogyhogy pénzt kérünk…?

  23. @admin: tuti lesz olyan, hogy megveheted megveszed a full progit $5.99-ért, vagy megveszed pack-onként, pl 5ös pack, pack-onként $0.99-ért + az alap alkalmazás $0.99-ért. ezt szerintem túl sötéten látod. nem érdeke egyik fejlesztőnek sem, hogy aztán ne vedd meg, hanem éppen az, hogy de vedd meg. akkor meg még jobban megéri nekik, ha megveszel egy 4 pályás játékot ócsóé, majd aztán rájössz, hogy de kell még több pálya, mert ez jó.

  24. és akkor nem az lesz, hogy az alapprogi ugyanúgy $5.99, értelemszerűen olcsóbb, vagy akár ingyenes, mint a mostani Lite vagy Free verziók.

  25. @Jadeye: Na, ezzel most nagyon egyetértek!!!!!
    Azt gondolom ezzel nem csak én vagyok így!

  26. @NIghtBoY: Teljesen egyetértek, Az emberek megszokják az ingyenes dolgokat, amiért egyébként rengeteget kéne fizetni, legalábbis én pl elég sok programot szedek le, és örülök h van ingyenes lehetőség. De nem fogok senkit fikázni azért mert egyébként fizetős dolgokat nem adnak oda nekem ingyen. Örülök neki hogy van ilyen lehetőség, és bízom benne h ezutánis lesz, és hát van is, mert vannak más oldalak is, de eddig énis ezt használtam mindig, de nem szólok be azért mert ingyen dolgoznak, és nem akarják ingyen csinálni tovább. Én sem csinálnám, és senki sem csinálná sztem. Ha egy ilyen oldalt csinálnék, ami ennyi embert érdekel, és tényleg nem kevés emberről van szó, akkor énis szereznék tőlük egy olyan minimális pénzt, ami még a hülyének is megéri, de mivel nagyon sok ember van, ezért az a minimális pénz elég sok hasznot hozhat.

    Akinek meg tetszik az h ingyen melózik, és fizeti a szerverköltségeket, és felháborodik ezen h pénzt mernek kérni, akkor azoknak hajrá, lehet csinálni ilyen oldalt bárkinek…

  27. Azert sztem a viszonyitgatas, az itthoni es a kulfoldi szolgaltatok arai kozott, elegge meredek… Kulfoldon a legtobb helyen forgalmi korlatok vannak igen kemenyen. Azert egy ilyen nagy latogatottsagu oldal, meg jol bekonfiguralva is eleg sok eroforrast/savszelt zabalhat fel. Itthon is lehet valogatni pl szervernet/cfm es datanet kozott – nem mindig a legolcsobb a legkifizetodobb.

  28. @Vincze01: ha eleve így kezded, hogy már az elején pénzt kérsz, akkor teljesen oké. de ha úgy kezded, hogy ingyenes a cucc, és eszedbe nem jut érte pénzt kérni, utólag csúnya visszakozni, akármennyire is “jogos”.

    másrészt várható volt, hogy egy ilyen projektet előbbutóbb nem fog elbírni egy ádeselen csücsülő otthoni P2-es kis szerverke, 20k feltöltéssel… akkor most mirefel ez a nagy csodálkozás a részükről?

    harmadrészt meg a cuccok nagy része általában nem volt elérhető, mert a ilyenolyanSHARE oldalak nagyon hamar törölték az IPA kiterjesztésű fájlokat. sokkal elegánsabb lett volna a kiterjesztést átírni zipre, a formátum úgyis ugyanaz, a kiterjesztés meg a telefonra letöltés után is átírható helyileg, és akkor a fájlok is fentmaradnak, mert a zipeket nem törlik olyan gyakran, mint az IPA-kat…

    ettől függetlenül szerintem viszont az változatlanul etikátlan, hogy ellopsz egy programot, majd utána a saját hasznodat gyarapítod belőle, a fejlesztő meg nem lát abból a pénzből semmit. ezért van aztán az, hogy egy csomó jó cuccot megöl a warez. nem az öli meg, aki nulla pénzért letölti akárhonnan, hanem az, amikor ezen más milliókat kaszál.

    akkor már inkább opensource, és akkor nem kell a pénzen szarakodni. de persze az embereknek pénzpénzpénz kell, így a legtöbb cucc fizetős.

    @developer: nem mondtam egy szóval sem, hogy a legolcsóbb a legjobb, mert olcsó húsnak a leve is híg. de ahogy fentebb írtam, aki annyira naív, hogy nem számol azzal, hogy egy ilyen cuccra ráugranak rengetegen, az inkább ne csodálkozzon. már az elején kellett volna kérni egy pl $5-os regisztrációs díjat, oszt kész.

    de ameddig igazából csak egy front-end oldalról beszélünk, és a fájlok nagy része hamar elérhetetlen lesz, akkor kicsit felemás a dolog, hogy ezért még kitalálják, hogy pénzt is kérnek. szerintem.

  29. és én váltig úgy vagyok vele, hogy ha már egyszer fizetsz egy szoftverért, akkor azzal inkább a fejlesztőt támogasd, és ne a warezt. pénzért lopni? na ne már…

  30. 10$-ral már támogattam (És még ez sem adta vissza azt az értéket, amit rajtuk ekresztül “nyertem) . Ahelyett, hogy anyáznátok, aki használta is az oldalt, az a legkevesebb, hogy több hónap önfenntartás után azért ha nem is többel, csak 1-2 dollárral támogassátok őket!

  31. Azert megneznem a sok zsidot, aki buzdit, h ne fizessunk, honnan szedi a cuccokat. Sok ruppotlan szarhazi

  32. @Siriuspapa: Kb. egyet értek veled, de NEM kéne zsidózni!!!!!

  33. Én is nagyon sajnálom az oldalt, az egyik kedvencem volt de Én úgy sejtem ez egyszerűen azért szűnt meg mert törvényekbe ütköző módon erőteljesen sértette a szerzői jogokat..

  34. El tudná nekem akkor valaki magyarázni, hogy 2g-s jailbreakelt touchra mivel, hogy tudok tört progikat feltenni? Nagyon köszi 🙂

  35. @zsepi: Cydiaból telepítsd az Mobileinstallation-t, majd rakj fel egy free app-ot a touch-ra, utána már működnie kell a crack-elt, tört appoknak is.

  36. Ahh, és a lényeget, a témához amit akartam írni, az meg kimaradt :-/
    Sajnos szomorúan vettem, hogy nem él az oldal, de én is bízok benne, hogy újra feltámad, és sok- sok app-ot fogunk tudni letölteni(ha még nem is ot van a forrás, de mint centernek nagyon- nagyon jó oldal [volt] )

  37. na akkor pápá Installous, az is az appulo.us-t használta :S 🙁

  38. # rastawicc Says:Reply to this comment
    március 24th, 2009 at 6:36 du.

    @Siriuspapa: Kb. egyet értek veled, de NEM kéne zsidózni!!!!!

    mért nem kéne zsidózni? én is zsidózok.. tényleg ha már használunk vmit pár aprót oda dobhatunk nekik. én is küldtem 10dollárt majd még fogok máskor is.

  39. @igali: 1 valami még, melyiket tegyem fel? 🙂 Köszi 🙂

  40. röhejes ez a zsidózás… mi köze van a zsidóságnak az appulo-hoz? nem kéne zsidózni ez nem a kuruc infó…

  41. @j_marci: Na én is erről beszélek!
    Lehet szidni, de a szavaitokat is meg kellene válogatni!!!!!!!!!
    Ha nem ismered 1 szó jelentését, inkább ne használd…

  42. “Én elítélem a google hirdetési felületeket, sok benne a hazugság és a félrevezetés. ”

    Ez most komoly? A világ legnagyobb mindenki számára elérhető, megfizethető hirdetési felülete szerinted félrevezetés? Loller

  43. Mindenfele kamu okbol megfosztanan a befolyt osszegektol… mi ez ha nem felrevezetes? Osszejon 100 dolcsi, hoppa, hupilila a hattered, ezert nem fizetunk.

  44. Nadeoké!
    Tegyükfel én vagyok apolló, é skell egy kis zsé, kiiromakkor hogy:
    “parasztgyerekek, ha kell a sok szar akkor kicsit adagoljatokmá a jósrácnak egy kicsi zsét, nem kel csak 1,2 3 dollcsit”
    Higgyétek el, hogy én lettem voln az első, aki tolt volna nekik.
    De erre a kamulációra nem tudok pozitívan válaszolni. Nagyon átlátszó sztem még mindig, mivel most az elmúlt pár hónapban lehetett hallani pár fószerról akik 1 dollárokból megszedték magukat, és pont most fogyottel a zsé.
    Hát nem tom. Gecsi vagyok… :O)
    Nem dobok gyümölcsös gépbe soha………….
    Nem adok annak a hajlékonynak, aki azt mondja féltotálon hogy kajára kell, soha…………
    Nem adok olyan gyűjtőknek akik mindenféle habiszti dumával becsengetnek, soha…………
    Nem adok se jókinézetűnek, se rosszkinézetűnek semmi hasbaakasztós duma esetén se, soha………..
    Nade vannak speciális esetek, de én az egyenes beszédet szeretem. Ha azt mondja a koma, hogy adjak neki mert cigit akar vanni, akkor vettem is neki, ha azt mondja akar egy kisfröccsöt vettem is neki, ha volt ,ha éhe volt akkor kaját is vettem neki, nade akkor az ember el tudja dönteni mi a szitu.
    Na ennyi. Utálatos vagyok, de vannak sajnos rossz tapasztalataim…
    Jóéjt….

  45. Forrás: appulo.us

    Here’s the good news: Last night’s donation drive gave us enough money to order two more servers for our wonderfully lag-free 3-server Appulous network. At this point we have just under three months’ worth of funds, which will be enough to get us off the ground.

    Here’s the bad news: Apparently, there was a fire in our datacenter this morning. There’s another rumor that our provider’s servers had to be physically transported to another datacenter. This is apparently not unprecedented. Either way, every single website hosted with them is now down, which includes both Appulous and AppScene. All things considered, we have high hopes that they’ll be back.

    If our provider doesn’t come back, then we will search for other ways to bring Appulous back online. If we can’t find a good solution before Paypal’s time limit for giving refunds, we will refund all of last night’s donations to the best of our ability. We’re not trying to run with anyone’s money. Those of you who gave money to help Appulous will either get Appulous, or get your money back.

    We’re hoping for the best! Major updates will be posted at the bottom of this page. For other news and discussion, as always, please visit Hackulous.

  46. @Jadeye: Ez szanalmas 🙂

  47. aszongya: “Last night’s donation drive gave us enough money to order two more servers”. tehát eddig sem a havidíjjal volt a gondjuk, mert ugye akkor minek béreltek ki még két szervert pluszban? innentől a többi már vetítés, akárhogy is nézzük.

  48. Üdv!
    Szerintem igazad van, de 2009 is van…
    Mára az ilyen emberi értékek kb. kihaltak.
    Szóval ha ezt várod (jogosan,ha már tőled kérnek) akkor az kb. olyan mintha azt várnád h 1 magányos estén a legtetszősebb modell hölgyike (pl.:Adriana lima) bemásszon az ágyadba, egy kis pumpálós bio arcpakolásért….
    Lehetsz bármilyen jó kinézetű koma, az előbbi akkor sem valószínű!
    De hát a remény hal meg utoljára!!!!!!!!!!!!!
    Hajrá haver!!!!! ;))

  49. @vjoe: Ja, az előbbi neked íródott! ;)))))))))))))

  50. @dnp: Szerintem az a szánalmas, hogy mindenki az átverést, a legrosszabbat látja az egészben, holott mint ahogy tapasztalom, innen egytől egyig MINDENKI tisztában van az adott külföldi helyzettel 100%-osan, mintha személyesen lenne érintett benne; átlátja a befolyt összegeket, a szerverek nagyságát, stb…stb… Egy kis jóindulat nincs bennetek, ez a nagy harci helyzet (tisztelet a kivételnek).

  51. @zsepi: Minden bizonnyal a 2.2 rendszer van fent a Touch-odon (iTunes-al meg tudod nézni).
    Akkor, Cydia- szifon.com forrás, Mobileinstallation 2.2-est válaszd (, ha esetleg már fent van a 2.1 ipa crack, akkor előbb azt távolítsd el)

  52. @igali: Köszi, megnézem! 🙂

  53. @DarkEvil:
    Osszejott a penz, de hopp pont most leegett a cucc.. ooodekar. Pont most. Sebaj penz jo lesz azert 🙂
    Mikulasban is hiszel?

  54. OFF:

    Esetleg tud valaki segiteni NCK kóddal , Vodás SE K510i -hez kéne!

  55. @Manoo:
    ize… sziiifon… betuzzed 🙂

  56. @dnp: Én most kaptam vissza a 10$-t amit elutaltam, úgyhogy elkezdhetnél gondolkodni azon, hogy melyikünk “live in the reality”… Részemről itt befejeztem, mindenki azt gondol, amit akar…

  57. @dnp: Nekem is az van de van ithon egy SE készülék és gondoltam meglepem a lányomat vele , de az vodás és csak pannon kártya van itthon , lassan 5 órája böngészem a netet de sehol semmi értelmes válasz! Azért próbáltam meg itt!

  58. aki vérwarezos, az tudja, az igazi warez nem kerül pénzbe…
    na de, hogy csak akkor indul ujra a szerver ha 5 havi berleti dij megvan… ez az ami felhaboritott… mondjak azt, hogy kell 100k$ ugyhogy szaporan de nagyon gyorsan adakozzatok… addig zalogbol nem megy az oldal…
    akkor azt mondom jo.. kockaztatnak… mert hatha atmegyunk .ru-ra.. de ha nem akkor meglesz nekik 100k…
    de igy… ez kb olyan, hogy en tobbet nem megyek az oldallukra ha menni fog sem…
    lehet az aktualis politika is befolyasol, de en minden tekintetben elitelem a mismasolast, a hazugsagot, akkor is ha az “en erdekemben hazudnak”…

  59. ugye azt tudjátok hoyg az ihacks.ru se megy 2 napja?szerintem lekapcsolták..szóval nemazé, de fogynak a lehetőségek..

  60. Jah, amúgy egyik orosz oldal se akar működni…
    Na amúgy végre mennek itunesból a tört progik, köszi igali! ^^

  61. Ciao !
    Nem tudom, hogy hányan használták közületek az ihacks.ru-t de az is meghalt.. nem tudja valaki, hogy mi van vele,.. vagy hogy akkor most merre van hasonló oldal ? Mi lessz így velünk gyerekek ?
    Köszee,..

  62. @Don_E: idownloads.ru múúkodik

  63. Köszke ! Egész jónak tünik, reméljük, hogy ezt nem éri utol ez a leállításhullám !

    Egy olan gondom lenne, esetleg ha tud valaki segíteni hogy nem megy a BeejivelM ! 🙁 a 2.1.0.21 verzió van fenn, és ha be akarok jelentkezni akkor a köv. hibaüzenetet dobja ki : License Key is suspended. Csak nekem van ez, ? Ezzel mit lehetne kezdeni ?
    Köszee,..

  64. @Don_E: mindenkinek, aki warezolt beejive-ot használ, előbbutóbb ezt dobja ki. sajna jelenleg nincs rá megoldás

  65. Kössze, szomoru,.. De azért bízok a Hackerekben, hogy megoldják nekünk, mert nagyon joo kis kliens, ha nem a legjobb.. 🙂

  66. @vjoe: de most őszintén szted nem pénz egy ilyennek a fenntartása? Ha a csövi pénzt kér kajára, és aztán piát vesz belőle, attól még kaját is muszáj vennie. Kb ittis ez a helyzet sztem, ahogy a csövinek is muszáj ennie, így az appulo-nak is fizetnie kell a költségeket, de ha már adakoznak az emberek, akkor már a kisfröccsöt is megveszi ha van miből… de ha nem kéregetne akkor kaját sem tudna venni… most kb választanak h vagy költik a pénzt a világra, és számunkra ingyenesen biztosítanak fizetős progikat, ami alapjáraton nemaz hogy nem nyereséges, hanem szintem már-már hülyeség ennyi pénzt költeni csakúgy, vagy most így kapnak pénzt, nem költenek semmire zsebből, és vsznleg emellett még megis szedik magukat, de legalább folytatni tudják a dolgokat. Ezzel sztem mindenki jóljár.

  67. @Vincze01: nem értek egyet… 🙂
    a legkomolyabb torrent közösségi siteokat is fenntartják… (jó persze itt is van pár pénzéhes fajta, de nem is szereti a klasszik warez tarsadalom ezeket a siteokat..)
    tegyen ki pár reklámot… az is egyfajta adomány…
    és ne 5 hónapi pénznél indítsa újra a siteot, hanem amint lehet…
    szerintem gáz amit, és ahogy csináltak…

  68. Sajnálom hogy leállt,tényleg tö jó oldal,de reménykedjünk hogy ujjraindul!!!

    Addig is :

    http://iapplications.ru/

    http://idownloads.ru/

    Teljesen appulo.us klón az egyik,de a másik is fulll
    Használjátok egészséggel!!!

  69. Uj hir az appuloval kapcsolatban!

  70. Emberek van újra APPULO!

  71. Jelentem, FELKAPCSOLVA!!! 😀 😀 😀

  72. jaja sorra jönnek a rég várt updateek és már enm lite mint egy órája addig nem volt engedélyezve a search funkció.


Add a Comment