fbpx Skip to content


1
A RiP Dev kiadta az InstallerApp nevű alkalazást, mely a Cydia-hoz desktop kliensként szolgál, MacOsx alatt.
A program segítségével a számítógépről, USB kábelen keresztül telepíthetünk 3rd party alkalmazásokat a telefonunkra.
Az InstallerApp “Pusher” technológiát használ, mely nem igényli a jailbreakelést. A program két lépésben tud alkalmazásokat telepíteni. Az első, amikor rádugod a telefonodat az USB kábelre, fel kell telepítened az InstallerApp démont, és az alkalmazást, hogy a számítógéped kommunikálni tudjon vele. (ezt végre tudja hajtani, nem jailbreakelt telefonokon is).

Ezután egy speciális ramdisket tölt fel a telefonodra, ami működésre bírja a szükséges csomagokat, hogy a rendszerpartíció módosítása nélkül is működni tudjanak.

Azoknak, akiknek már jailbreakelt telefonjuk van, az Installerből letölthetik az InstallerApp Support nevű programot, mely telepíti a szükséges csomagokat.

Természetesen mindennek megvan a maga ára… A program lehetővé teszi, hogy megtekintsük az egyes források tartalmát, és azt a telefonra küldjük – de az ingyenes verzió nem engedi azt, hogy telepítsük azokat a telefonunkra. A Licensz $7-ba kerül, és 3 eszközön működik.

A windows verzió, és az iPod Touch is készülőben van.

Via: RiP Dev

Olvasd el a hozzászólásokat is

34 Comments

  1. na már csak cydia féle kéne macosx alá 🙂

  2. developer: várjunkcsak… azt írod, ez cydia-hoz van. csakhogy a ripdev az installer-t csinálta…

    másrészt a ripdev kb elmehet oda… a cydia egy opensource, az installer meg nem. most meg még fizessél is, hogy gépről telepíthess…? na ne már… az installernek már így is leáldozott.

  3. hmm jo lenne ez csak 1 windowsa kene cydiabol 😀 es akkor nem is kene vesződni a jb vel öö m talan csak akkor ha fizetos appot akarunk felpakolni.. akkor igy viszont mar nem sok haszna lenne.:D

  4. á… elolvastam a ripdev oldalán a leírást, már értem. ez támogatja a cydia dolgait is. de ameddig maga a cydia alapból ingyenes, és a cyder sem kerül pénzbe, addig szerintem ez nem ér ennyit.

  5. hááát, ez kicsit meredek. megy ez jailbreak nélkül is, persze, mert feltol egy ramdisk-et a telóra… na akkor ez az, amit én nem fogok sosem használni. zibri anno a ramdiskek bug-os használatával cseszett el egy csomó telefont. pláne nem fogok még fizetni is érte.

  6. hova fajul a filág, lassan már jailbreakelni se kell a mobilt a jó dolgokhoz 😀

  7. @xboxman:
    jaj bocs ez nem mobil hanem iphone ;]

  8. végre gondoltak a macesekre is…

  9. használ itt valaki még installer-t?

  10. @mr.electrophone: elolvastam a ripdev oldalán a leírást, alapból az installer-hez van, de támogatja a cydia dolgait IS. ezért kérdeztem, hogy használ-e valaki installer-t egyáltalán.

  11. Nem tetszik nekem ez a fizetős “3rd party” app

  12. Ok, hogy senki nem dolgozik ingyen, de már kezdem unni, hogy állandóan azt hallani, hogy ezért ennyit meg annyit kell fizetni. A 3.0 meg kb olyan alkalmazások lesznek mintha egy pénzbedobós automata lenne a telefon.

  13. Dev: Én speciál semmit sem tudok vele felrakni a szifon-os source-ból. Van ennek valami oka? Mármint látja a csomagokat de ha rámegyek az install-ra akkor csak errort dob és kész. Mi lehet az ok?

  14. Hát hiába. Minden megy kivéve a szifon.com-ot. De vajon mi lehet a baj? Elkezdi letölteni, de a fura, hogy minden egyes csomagot úgy akar felrakni, hogy előbb a szifon.com-os cydia icon packot akarja letölteni és felrakni amire errort dob és kész. Ötlet? Mondom a többi cydi-ás source megy rendesen csak ez az egy nem.

  15. @utomi: ez most telefonon, vagy ezzel az app-pal?

  16. @utomi: ez most telefonon, vagy ezzel az app-pal?

    Ezzel az app-al. Merthogy megvettem és tényleg jó kivéve, hogy a szifon.com-al nem megy.

  17. Hat igen! Nagyon igeretesnek tunik a dolog, rogton meg is vettem csak az a gond hogy nem tudom letolteni. Gondolom tulterhelt a szerveruk. Ha valakinek meg van a zip, nem lehetne hogy esetleg feltoltse valahova hogy elerheto legyen?
    Elore is koszi

  18. Hat igen! Nagyon igeretesnek tunik a dolog, rogton meg is vettem csak az a gond hogy nem tudom letolteni. Gondolom tulterhelt a szerveruk. Ha valakinek meg van a zip, nem lehetne hogy esetleg feltoltse valahova hogy elerheto legyen?
    Elore is koszi

    Na várjál rögtön feltolom neked v.hova.

  19. Egyébként majd írd már le légszíves, hogy neked mi a tapasztalatod vele. Admin: könyörgöm utánanéznél, hogy miért is nem akar menni a http://stable.szifon.com/-vele?

  20. Koszonom es megprobalom amit tudok hogy kideritsem mi a gond a szifon sourc-val

  21. utomi, developer kollégát kell ez ügyben nyaggatni, mert neki van mac-je, sajnos nekem még nem telt rá 🙂

  22. utomi, developer kollégát kell ez ügyben nyaggatni, mert neki van mac-je, sajnos nekem még nem telt rá 🙂

    OK. Ezt én értem is csak gondoltam, hogy a szifonos source-al kapcsolatban téged kereshetlek. Vagy ez ügyben dev. kollega is kompetens.

    Amúgy ezt dobja fel hibának: An unknown error has occured during execution of the last taks. Please try again. (Vagyis egy nagy semmit!)

    Nem szólnál esetleg neki, hogy nézzen utána a dolognak.

    Előre is köszi.

  23. @utomi: esetleg ha már úgyis fizettél érte, dolgozzon egy kicsit az ügyön a ripdev, hiszen az ő szoftverük. szerintem írj nekik, hogy nailyenkormostmivan? és mivel fizettél érte, nyújtsanak szupportot. mert ugye cyder-rel meg sima cydia-val megy a dolog, csak az ő fizetős cuccukkal nem

  24. Szova installaltam a cuucot!
    Unjailbreakeles utan otodszorre sikerult felnymni a telora amit kell de megmondom oszinten hogy paraztam rajta eleget. Hozza tartozik hogy en hackintosh-t hasznalok 10.5.6.
    A lenyeg az az hogy en a munkahelyemrol probalom ezt behuzni a sourcrol a cuccokat de ugy tunik hogy mivel proxy mogott vagyunk ezt az installerapp nem veszi eszre. De az erdekes hogy amikor installalja a cuucot a telora akkor letolti az applerol az eredeti firmwaret es abbol compileol valahogy valamit es csak azutan keri hogy indidsd ujra a telot DFU modban.
    Most megprobalok behuzni nehaby appot a sourcrol hogy lassam hogy megy az install.
    Na idaig ennyi

  25. Jadeye Says: Látom eléggé ellenszenves számodra a ripdev. OK. Megfogadom a tanácsod.

  26. @utomi: ez itt most nem ellenszenv. de ha ez az ő szoftverük, amiért pláne fizettél is, akkor az a minimum cserébe, hogy van szupport is. legalábbis ez így szokás.

  27. Na vegre hazaertem munkabol ahol proxyn keresztul megy a net emiatt a installerapp nem is mukodott vagyis nem tudta behuzni a sourcrol a dolgokat. Irtam is email a support-nak, amire az volt a valasz hogy sajnaljak es a jovobeni frissitesekben majd ezt is javitjak.
    Most ugy nez ki vegre tudok installalni dolgokat de meg nem sikerult teljesen tesztelnem es ugy nez ki hogy a szifon source mukodik de ahogy mondam meg egy alkalmazast se instalalltam az installerel mert meg a backup fut.

    Amugy eleg valoszinu hogy rovidesen megjelenik itt vagy ott egy tort verzio a progibol…

  28. A szifon source tenyleg nem jo valamiert!

  29. Írtam a supportnak. Egyenlőre vizsgálódnak. De ha neked is van időd te is írhatsz nyugodtan, hátha akkor tényleg csinálnak valamit!

  30. Hello
    Ha ezt felrakom a macemre, meg lehet a segítségével app store-os tört progik telepítését oldani.
    Köszi a választ
    Üdv

  31. @blazsek: bocs, ez egy kérdés akart lenni, tehát fel tudok rakni app store-os tört progikat?

  32. Hali vki nem talált hozzá vmi törést?? meghalt a wifim itthon és EDGE-re meg nem telik mert 2G-s telóm van. fontos lenne!!


Add a Comment