fbpx Skip to content

img_00012 img_00022

Lokalizálunk… Wask és iNigga kolléga lefordította a Swirlymms és az iBluetooth alkalmazást. Ilyenkor érzem, hogy összetartás van Magyarországon, legalább itt. Mindkettő lokalizációt beleépítettem a Szifon.com Cydia source-on lévő csomagokba. Természetesen ahhoz, hogy használni tudd telepíteni kell a Magyar UI Lokalizációt is, tehát magyarnak kell lennie a telefonodnak is. Kellemes használatot.

– Ha érdekli a csapatot, akkor felrakhatom a Magyar UI lokalziáció 2.2.1 -et, ami még jelenleg BÉTA változatban van, mivel nem volt tesztelve. Ha volna pár ember aki használná 1-2 napig és tesztelné azt megköszönnénk. A teljes 2.2.1 tulajdonképpen le van fordítva, és sok 2.2 -es hiba is javítva van.

Olvasd el a hozzászólásokat is

88 Comments

  1. gg

  2. Elsö:D

  3. @Csuki: nem jött be 😀

  4. Én szivesen tesztelném. Ha nem baj h iPod Touch 2G-m van…:)

  5. Nem nem.. 🙂 akkor egy ember már van. ^_^

  6. Pedig úgy igyekeztem. És mennyire virúlt a fejem, hogy na most megmutattam. Aztán kopp:D

  7. Szivesen tesztelném!

  8. He teszter kell én is segitek 🙂

  9. @ypsilon: jaja láttuk developer kolléga elvileg csinál majd róla 1 cikket leírást. 🙂 köszi

  10. Sziasztok 🙂

    Csatlakozom a Szifonos társasághoz egy Iphone 3G-vel 🙂 Én is szívesen segítenék a teszteléssel 🙂 király az oldal 🙂

  11. Szeretjük a bétákat 🙂 Tesztelném

  12. Én is szívesen tesztelném az új lokalizációt 😉

    Viszont az iBluetooth továbbra sem működik iPod Touch 2G-n 🙁
    Angolul írja ki, hogy indítsam újra a programot, és ha akkor sem megy, telepítsem újra. A szifon source-ról telepítettem az 1.0.8.1 verziót, ami 278,4kb.
    Valaki más is nézze meg, és segítsetek ezt megoldani!

  13. @igali:

    nem ipodra készult, nem értem miért nem lehet ezt megérteni. számtalanszor leirták mar hogy touchal nem működik

  14. off
    Meghal az iPhonem néha a hivás menübe ragad és nem reagál semmire ott lépked a menükbe hivni is tudok smst irni de akármit nyomok oda lép vissza sb settings nem jön elö kikapcsolni se tudom
    Ötlet? Vkinek van ilyen baja?

  15. tényleg nagyon jó az oldal! naponta többször is frissül, hasznos infokkal! a társaság is barátságosnak, összetartónak, segítőkésznek tűnik!

    hajrá! 🙂

  16. minden elismerésem!!!!!!!!!!!! 🙂

  17. admin ha kell én is vagyok

  18. @ypsilon: ez a cikk szóval arról szól, ha én rákötöm a PC.met az iPhone-omra akkor a Phone azzal a nettel fog nyomulni ami a PC-mhez van hozzákötve?

    mert ha igen akkor az nem lenne rossz.. béta teszternek itt vagyok a hétvégéken 🙂

  19. @adipapa:
    Igen, azt én is olvastam, de az még az 1.0 verzióhoz. Gondoltam ebben már megcsinálták, de látom nem 🙁
    Amúgy azt nem igen értem, hogy mi különbség van/lenne az iPhone, és iPod Touch közötti Bluetooth különbség. Ha tényleg van, akkor mitől, és ha nem ugyanaz van mindkettőben, akkor elvileg soha nem is fogják egymást (iPhone és iPod Touch) felismerni? a neee, azért ez erős lenne.

    @admin:
    Nekem is iPod Touch 2G-m van, szíves lennék én is tesztelő! Honnan, és hogyan tudjuk letölteni?
    Szerintem nagyon jó egy oldal, rengeteg újdonságokkal, frissítésekkel, szuper kapcsolat, csak így tovább!

  20. Kösz a fordításokat, egy kis megjegszés az ibluetoothoz alul a “Képek” helyett maradt az “Images” felirat csak ennyi még egyszer köszi.

    És egy kis segedelem kéne az ébresztéseket nem tudom bekapcsolni se törölni. Van esetleg valakinek ötlete? Már többször újra indítottam de semmi.

  21. @powerslide: Én úgy küldtem adminnak, a fordítást, hogy nézzék meg, mert van amit hiába írtam át, nem akar változni.
    Egyébként a PwnPlayerrel és a Cydiával is babráltam ma, de ott se lett minden magyar, amit átírtam.
    @admin: majd holnap elküldöm a fájlokat, ha érdekel.

  22. OFF: Valaki nem tud olyan programot ami lejátszik a szifonon AVI-t is és nem kell átkonvertálni 480*320pixelbe a filmeket? Kérlek segítsetek

  23. A bluetooth gondolom telefonfüggő? Itt gondolok azokra a telefonokra, melyekkel kapcsolatot akarunk teremteni. Muter telefonját felismerte, viszont csak 200kbyt-os képeket lehet küldeni, mert a nagyobbakat nemismeri fel a telója.
    Visszafelé viszont egyátalán nemjó a progi. Felismeri az iPhonet, viszont képet nemlehet átküldeni valamiért 🙁

    Amúgy nagyon király a progi:)

  24. Ja, és készül egy komolyabb projekt is. Az iMario féle Supreme Preferences, itt-ott változtatott verziója, teljes magyar lokalizációval 🙂 Ha úgy érzem, kész, közzéteszem azt is.

  25. @iNigga: Nem rossz- nem rossz 😉
    Pont a héten gondoltam arra, hogy mi lenne, ha lefordítanám a Cydiát- hát megelőztél! Remélem sikerülni fog mindent lefordítanod, és megosztani is 😛
    Annyit javaslok, hogy a betűstílus legyen Arial, vagy valami más egyszerű fajta.
    Amúgy milyen segédprogramot használsz?

  26. @igali: A betűtípus angolul is ilyen volt, mivel fent van a telón a FontSwap, amivel a rendszer, a lockscreenen lévő óra és a notesz betűtípusát is meg lehet változtatni.
    A szerkesztéshez pedig az iPodRobot plist editort használom (vindóz).
    @bukko: Nem, ez elvileg pont fordítva. A géped fogja az iPhone 3G-jét használni, mint most a pdanet-tel, csak ez a 3.0-ban gyárilag benne van.

  27. Sziasztok!
    Miért van az ,hogy én az iphone-ról tudok képet kűldeni pl.Nokiára,de ha Nokiával keresek eszközt,akkor meg se találja az iphone-t.:(

  28. haljátok…szarul áll a beejiveim magyarítás de kb. május elején talán kiadom

  29. @igali: Az a baj velük, hogy a két hardware nem azonos, ezért más-más szoft kell a gerjesztésükhöz. De a működésük azonos eredményt kell hogy hozzon. Tehát látniuk kell egymást.( A többi telo sem egyforma, mégis kommunikálnak együtt.)

  30. még mindig haldoklik a telefonom reggel hivtak nem vettem fel és annál a hivásfogadásnál megállt mostmár a telefon menübe se lép be 🙁

  31. Johet a 2.2.1 lokalizacio ide is

  32. @iNigga: PÜ-hez van elérhetőséged? A fordítás miatt lenne egy két ötletem.(iBluetooth)

  33. olyan kérdésem lenne itt mindenkihez aki tudhatja, hogy nem tud senki semmit a 3g imei átírásos kis cuccáról? lesz ilyen valamikor is? köszi előre is:)

  34. SwirlyMMS-hez csak magyar lokalizacio nem lesz?

  35. megoldhato, ha van ra igeny. 🙂

  36. @admin: thanx:)

  37. Tisztelet!
    Bocs h itt, de nem tudom mit tegyek, kell a tpot, és sehol sem találom!
    Ez az én hibám valszeg.
    Valaki legyen kedves segíteni!!!

  38. @iNigga: Letöltöttem az t aprogit amit írtál a kommentben hogy használsz a magyar nyelv beikatatására:P namármost esetleg le tudnád írni hogy hol miket kell átirogatni h magyar legyen egy program, énis szívesen megpróbálkoznék vele….

  39. @goncz9: Kössz!

  40. Sziasztok!
    Engem is érdekelne a SwirlyMMS csak lokalizáció, mert megvettem a programot.

  41. OFF: Ennek a Beejive problémának már nem lesz megoldása szerintetek? Mert a többi kliens elég kezdetleges ahhoz képest.

  42. @Dezs: Bocsi, hogy nem reagáltam, csak igazából melóban vagyok, közben pedig a supreme preferences + lokalizációval babráltam. Közben megjött adminon keresztül a mailed, igazából rajtuk múlik, hogy felhasználják-e, nekem nincs ellene kifogásom.
    @d@vid: Adj egy mailcímet, és vagy ma este, vagy legkésőbb holnap összedobok egy kis how-to-t neked. Ha van annyi türelmed, szívesen segítek.
    @admin: Jelentem elkészült az iMario-féle Supreme Preferences módosított verziója, teljes lokalizációval! Mindjárt küldöm mailben, pár sor kíséretében.

  43. bocsi hogy ide írok,
    de nem tud valaki valami olyen TÖRT tehát tört iphonera való alkalmazást amit tudja a FISHEYET? fontos lenne
    üdv. Bence

  44. @Dezs: Közben jobban megnéztem a strings-et amit küldtél. Szerintem a “visible” maradhatna “láthatóság”, mert tényleg azt kapcsolja ki-be, hogy a szifon a többi készülék által látható legyen vagy se.

  45. Hali..
    Csatlakoznék én is az ellőttem szólókhoz, SwirlyMMS-hez magyar lokalizáció.

    Mivel megvettem a programot, csak ez kellene.

    Köszi.

  46. @nszebenyi: van VLC, az lejátsza. de kódolástól függően szaggathat, ha nem bírja a proci.

  47. @Adee: esetleg egy restore…? az talán megoldja.

  48. @tergabi: IMEI módosítás NEM lehetséges (jelenleg). hogy később lesz-e, az majd kiderül. nincs kimondva, hogy lehetetlen. de az sincs kimondva, hogy májust tizenkilencedikén tizenhatóra ötperckor kész lesz. talán lesz, de az is lehet, hogy nem. a dev-team részéről most nem ez a prioritás. ha lesz valami ilyen, az úgyis nagyot durran. jelenleg várni kell.

  49. @kovacsb07a: appulous-ban van fisheye, ez a neve is

  50. Jadeye: köszönöm szépen a segítséged! de mi az az appulous?: D nem nagyon vagyok még járatos a témában!

  51. had kérdezzem meg hogy a bluetooth ot azt regisztráltatni kel mert nekem nem megy mármint nem talál eszközt! ha kell regisztráltatni akkor azt hogyan kell? köszönöm!

  52. @kovacsb07a:
    appulo.us az oldal neve, onnan is tudsz letölteni minden jóságot az iPod Touch-ra, iPhone-ra 😀

    Ez OFF lesz, de nagyon fontos lenne nekem, ha kapnék ezekre választ, segítséget!
    1.
    Már az őrületbe kerget, már az elején problémába ütköztem az iNAV témával!
    iPod touch 2G-m van (bár nem hinném hogy lényeges lenne), feltelepítem Cydiából a Categories v2.23-at, é s mikor elindítom, máris hiba üzenet fogad!
    Permissions Error
    Admob blocking has been detected in your hosts file. i have worked many hours on this app. It cannot run with this block in place.

    Aki ilyen problémával találkozott és sikerült megoldania, kérem segítsen!

    2.
    Az unofficialsn0w által jailbreakeltem a Touch-om (ezzel simán, könnyedén ment, nem úgy mint ahogy olvasom sokaknak nem megy rendesen a QuickFreedom-al), de a bootlogót azzal nem lehet kicserélni.
    Még jó hogy itt van ez a remek kis program! De sajnos valamiért nekem ne csinál semmit. Eljutok addig, hogy kiválasztom a képet, majd Flash, és ekkor középen megjelenik egy kis szürke csík keret, de nem történik semmi sem :S
    A kép az 320X480, bitmélység 64, és PNG formátumban van.

  53. Ja és a logo program az a Logome.

    Ha valaki tud segíteni, nagyon örülnék neki!

  54. OFF: Csoki és szkuzi az offért de már másodjára restoroltam 2.2 hugyosho 3G deszkámat és semmit nem tudok az installousbol telepiteni. mobilinstcrack is fönt van lentvan de semmi. a programot feltelepiti de homescreenen semmi. Sbsettingsbe meg ott lenne hogy ki be kapcsolhatom az ikont de konkrétan arra sem válaszol. Naggyon jol jönne némi intelem az ügyben.

  55. köszönöm szépen a segítségeteket! =)
    még 1 kérdés
    hogy tudom lecserélni az ananász logót betöltéskor almára?

  56. @igali:
    1. a hosts fájlodban szerepel az, hogy: 127.0.0.1 mm.admob.com
    ha van fent sbsettings, és a beállításaira ha rámégy, az is sír ugyanerre, de ha leokézod, akkor kiszedi, vagy szedd ki manuálisan, és kész.

    2. esetleg tedd át azt a 64bites színmélységet 32bitre. nekem az a gyanús.

  57. Nekem is csak a (SwirlyMMS) lokalizáció kéne, mivel megvettem a progit…
    Előre is köszi!
    @nszebenyi: nekem is ilyen progi kellett, a VLC-t ajánlották, fel is tettem Cydiából, de elindulás után néhány másodpercre kilép… Megnéztem, 777-re van állítva minden…

  58. Iphone 3G (T-mobile) es Nokia N95 adatkuldes oda-vissza tokeleseten megy…

  59. @Szpisti: van mplayer is. az talán még jobb. egy próbát megér.

  60. Admin! Elérhető SwirlyMMS magyarítás valahogy abban az esetben ha én már korábban megvásároltam a progit?!?!?

  61. @izoli: ahogy admin írta, lesz. sztem tuti kiírják ide úgyis, ha kész van

  62. @Jadeye: jah nem látam bocsi köciiiii 🙂

  63. szóval tud valaki valami megoldást arra hogy a bekapcsoláskor kijövő ANANÁSZT lecseréljem az ALMÁRA?

  64. @vader: Tedd fel a Cydiából a GUIcache nevű progit, nyisd meg és nyomj rá a rebuild gombra. Elvileg utána meg fog jelenni az ikon, és használható az app.
    @igali: Vagy ha nem a színmélységgel van a bibi, nem lehet, hogy 2gés táccson nem működik a logome? Nemtom, csak tipp..
    @kovacsb07a: Cydiából telepítsd a LogoMe-t, aztán google képkeresőben keress rá a bootlogo-ra. Ha találsz almásat, ami tetszik (és 320*480-as méretű) a kép URL-jét írd be a logome-ben, az dolgozgat egy kicsit, és már le is van cserélve az ananász 🙂

  65. köszönöm szépen a segítségedet!=)

  66. bázzz nigga kösz de nem jött be…full nem értem lehet hogy rossz alapbol az az ipws amit fölrakok rá? iPhone1,2_2.2_5G77_Restore aztán QuickPwn hugyho magyar gui mobileinstallation 2.2 installous és tádám semmi… a baj hogy lassan kifogyok az ötletekből és a türelmem is a 0-t surolja…

  67. @iNigga: Azt a csomagot amit a D@vidnak küldesz, azt megköszönném. Csak a kíváncsiság. 🙂

  68. @vader: nem vagyok benne biztos, hogy jól értem. újrahúzod a telót, ez oké. quickpwn, yellowsn0w, eddig oké. én ezek után feltenném a mobileinstallation patch-et, teló újraindít, majd ingyenes alkalmazás a telefonon az AppStore-ral feltesz. aztám magyar gui. ha ezek után sem, akkor nemtom. de így mennie kéne.

  69. Dzsedáj Vader nagyúr már tulvan ezeken

  70. @Jadeye: nem tudod hogy lehetne kicsomagolni az ipsw file-ban található 3 .dmg-t? nekem kódot kér! próbáltam a 3.0 és régebbit is mind a kettőnél ugyan az

  71. @ypsilon: jelenleg sehogy nemtod. ehhez kéne a decryption key, mert ugye kódolva van.

    amennyire emlékszem, ez az egész úgy megy, hogy a decryption key-t abból a ramdiskből szokták kiszedni, ami ténylegesen kiírja a fájlokat a készülék memóriájába. ez a későbbi jailbreak egyik feltétele, mert ezzel lehet később akkor módosítani a fájlrendszert, hiszen ha ki tudod bontani a DMG-ket, akkor a kb 200MB körülibe kell bepakolni a BSD subsystem fájljait, hogy később meglegyen a teljes hozzáférés a fájlrendszerhez. illetve ekkor lehet hozzáadni a cydia-t vagy installer-t vagy bármit. ezt aztán visszacsomagolja a pwnage tool, és aztán te meg az ezzel módosított ipsw-t teszed fel.

    ha lesz is valamikor decryption key, azt maximum a hivatalos fw megjelenése után teszik közzé. talán kicsit hamarabb.

    egyébként csak a legnagyobb méretű DMG tartalmazza az OS-t, a két kisebbet azt momentán passzolnám, fejből már nem vágom, de az biztos, hogy a két kicsi az alapból valami olyan dolog, hogy nem lehet mount-olni, és még pl a pacifist se nyitja ki.

    tegnap előtt vacakoltam egy sort vele, de nem jártam sikerrel, hiszen nem sikerült a megfelelő decryption key-t kibogarászni. bővebb infókat viszont itt találsz: http://theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=VFDecrypt_Keys

  72. @Dezs: Oksa, címed megvan, vagy ma késő este, vagy legkésőbb holnap napközben küldöm. Attól függ milyen gyorsan sikerül érthetően összeszednem a dolgokat.

  73. @Jadeye: THANKS

  74. @vader: és úgy próbáltad, hogy ez az első és egyetlen, amit quickpw után felteszel? yellow, minden egyéb előtt.

    állítottál vissza backupból bármit is, vagy abból semmit?

  75. csak kizárolag contactot szinkronozok semmi egyéb quickpwn után jelósznóegyből ja

  76. @Jadeye:
    Köszi, sikerült, az SB settings kellett, és utána már ment a progi. Elszórakoztam vele egy darabig, mire minden ott volt ahol lenni kell. Nem rossz- nem rossz, de nem hinném hogy a téma stílus lesz a trónörökös.

    @Jadeye és @iNigga:
    Sajnos a boot logót azóta sem sikerült. 32bit a színmélység, de a Flashnél tovább már nem megy. Vagy nem működik iPod Touch–on, vagy csak én vagyok balek.

  77. @vader: msn most nem megy, rohangászok. itunes install esetén se jelennek meg az app ikonok, vagy csak installous install esetén? úgy próbáltad, hogy még yellow meg minden más előtt teszed fel a mobileinstallation patchet?

  78. @iNigga: Köszönöm, megkaptam.

  79. Végül lesz a SwirlyMMS-hez csak lokalizáció?
    Azok nevében kérdem, akik megvették a progit…

  80. @Szpisti: lesz. csak ki kéne várni, amíg megcsinálják azok, akik szabadidejükből áldoznak erre. de ha elolvasod a korábbi kommenteket, akkor kiderül, hogy folyamatban van, és hogy lesz. admin kiteszi, ha megvan. türelem lokalizációt terem…

  81. @Adee: Nekem is volt hasonló problémám, sajnos csak újra telepítés oldotta meg. 🙁

  82. @Jadeye: Bocsesz, csak azt hittem az egyszerübb dolog. Meg aztán lehet, hogyha túl kevesen jelentkeznek, nem is csinálnak ilyet…

  83. Köszönjük a forditást iNigga

  84. Hi,

    Akkor megy ez a PC internet használata ?
    Mert akkor kipróbálnám..


Add a Comment