fbpx Skip to content

img_00011 img_00021

Sokan ismeritek a PDAnet nevű programot, melyet a cydiából lehet telepíteni. Az alkalmazás segítségével, modemként használhatjuk a telefonunkat, így megoszthatjuk vele a mobilinternetet. (Ez a funkció, valószínűleg a 3.0-s iPhoneOS-ben lesz benne natívan, mivel az Apple megpróbál nyomást gyakorolni a szolgáltatókra. Eddig nem támogatták, mert sok helyen az iPhone-t korlátlan adatcsomaggal árulták, ezáltal eléggé veszteséges lenne a szolgáltatóknak, ha erről neteznének az emberek.

A program telepítése után, annyi a dolgunk, hogy a számítógépünkön létrehozunk egy Ad-hoc vezetéknélküli kapcsolatot, és ehhez csatlakozunk wifin keresztül. (nem árt a háttérben elindítani egy “ping szifon.com -t”-t, hogy biztosan érzékelje a PDAnet a wifi kapcsolatunkat.

A legújabb verzióban, melyet a szifon.com cydia source-ról is telepíthettek, már windows alatt, USB-n is lehetőség van modemként használni az iPhone-unkat, így ez egy stabilabb kapcsolatot eredményez /wifi esetén, 2-300 megás letöltés közben, azért viszonylag gyakran megszakadhat a kapcsolat/

A program hátránya, hogy nagyon meríti az akkumulátort, és emellett pedig kb 1 órai használat után, igen forró lesz a telefon hátulja.

Telepítés és Aktiválás:

1. Telepítsük fel a Szifon.com Cydia Source-ról a PdaNet Full Crack nevű programot.

2. A telepítés után indítsuk el a programot, majd kattintsunk a Purchase or Register menüre.

3. A menüben írjunk be bármilyen email címet és tapizzuk meg a serial mezőt, amit a crack automatikusan kitölt. Ezután katt a Submin opcióra.

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Ha hasznalat elott kilepsz minden hatterben futo programbol es leveszed a fenyerot nullara (szerencsesebbek a lock-kal is kiserletezhetnek), akkor kozepes hasznalat mellett egalban lehet tartani a merules es a toltes aranyat. Viszont nem tesz jot az akkumulatornak. 🙂

  2. Örömmel vettem észre hogy ez a csomag is felkerült a szifon.com source-ba. Pont pár napja telepítettem fel a trialost és gondolkoztam hogy mi lesz 2 hét után majd ha lejár. Én USB-n szoktam használni. A kapcsolat stabil, magentás szolgáltatóval 350kilobyte/s-el jönnek a torrent-ek 🙂 USB-s kapcsolatnál le lehet lock-olni a telefont, az anti-sleep vagy micsoda működik rendesen. Egy órányi kemény letöltéstől viszont nekem eléggé melegedett a telefonom.

  3. Tudom, talán buta a kérdés, de pl. lehet így wifi hálózatra is csatlakoztatni egy egyébként arra nem képes gépet? Azaz magát a 3g-t vagy az internetet osztja?

  4. off: miért tűnt el pl a simtransos kommentek alól a beírós ablak? Admint szerettem volna as tapasztalatairól faggatni 🙂

  5. Köszi srácok csucs ez a mobilnet!!!!:D:D:D:D:D:D:D:DImádom az iPhone-t:D:DD

  6. Sziasztok! Nekem azt írja, hogy nem ok a dolog, ellenőrizzem az eMailt, vagy a jelszót…
    Szerintetek?

  7. Mi kell ahhoz, hogy a PDAnet segítségével FTP-s kapcsolatot létre tudjak hozni? Próbálok csatlakozni a tárhelyemhez, de nem jön létre a kapcsolat.

    És hogy kell pingelni iPhone-ról a szifon.com-ot?

    Előre is köszönöm!

  8. Próbáltam Total Commander-el csatlakozni FTP-re ahol ráadásul nem a standard port kellett és ment simán

  9. Üdv! Valamiért nem működik a progi. A kábeles verzióval tökéletesen fut. Viszont a wirreles-s megoldásnál nem. Megcsinálom az ad-hoc hálózatot gépen(XP) de egyszerűen nem látja a telefonom a wifihálózatok között. Nem tudom miért! Valaki ötlet? Amúgy midnent a leaírások alapján csináltam több forrásból de mégsem jó valami. Kérem aki tud segítsen! Előre si Köszönöm!
    Milu

  10. 2g iphone 2.2es szoftver, 10.5.6 osx macbookpro adhoc wifi halozattal elsore csont nelkul hibatlanul mukodik pannon edge networkot hasznalva.

  11. nalam tok jol megy usb-n keresztul a dolog, csak egy gondom van: miutan disconnectet nyomok egyfolytaban egy redial ablak ugrik fel a pc-n. nem lehet ezt vaahogy kiiktatni?

  12. Valaki megtudná mondani h telepítés után mit kell egész pontosan csinálni? mit hova telepíteni, beállítani?

  13. hali valaki azt irhatná le nekem, hogy ez mennyiben terheli a számlám, vagy pontosan hogy is van ez? (anyagi rész.) megköszönném.

  14. ezt most komolyan mondjátok, hogy ennek a proginak nincs mac-re verziója??? O_o

  15. tudom most hülyének néztek, de nekem van mac a gépemen és k..ra lnem érdekli a hálókártyám, lassú mint a tetű a net.. gondoltam ezzel menni fog dfe nem nagyon találok asztali kliens .dmg-t… :/


Add a Comment