fbpx Skip to content

Érdekes program. Igaz, én nem tudom hasznát venni, de lehet egy tárgyaláson pont jó lenne egy ilyen opció. Az mCoolPhone 1.1 az iphone giroszkópját kihasználva különböző mozdulatokhoz bizonyos hívás funkciókat ad hozzá. Telepíthető a crack-elt változat a szifon.com Cydia source-ról, mCoolPhone Crack néven.

Ha kódot kér: 12345678

Az alábbi videóból mindent megtudhatunk:

Olvasd el a hozzászólásokat is

55 Comments

  1. Jajj de kényelmesek lennénk:D De am picit látványos,h így veszed fel:) Kivi lennék,h ugyan így fellehet-e vkit hívni belépek a kapcsolatokba kiválasztom a nevét s ako rázom meg

  2. Helloka!

    Felraktam a progit viszont nem működik a crack.
    Ugyanúgy trial marad.

    Üdv

  3. Amikor megforditotta és a porszemek ropogtak a telefon alatt tudat alatt elképzeltem ahogy épp karcolódik a telefon
    Hát megfájdult a szívem 🙁 😀

  4. oh @MiLoSCH: hoppá elfelejtettem írni bármilyen 8 számjegyet elfogad írd be: 12345678

  5. Ez szuper! Kösz admin.

  6. Admin: köszi! Így már oké!

  7. ez mar winmobilenal megvolt alapfelszereltsegben, de jo h itt is van!

  8. de jo is az winmobile…

  9. Jó kis program de én nem tudnám használni mert ha megyek az utcán akkor felveszi mikor nem is hallom, hogy hívnak jó tudom, hogy ki lehet kapcsolni. De azért játéknak tökéletesen jó 😀
    3g-s en próbáltam de 2g-n is elmegy??

  10. hát igen játéknak kíváló de szerintem mehet ezis a tök fölösleges alkalmazások közé…
    ellenben lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan lehet átírni a “Húzd el!” szöveget a képernyőzár feloldásánál?!?!? előre is köszi!

  11. @ideglal:

    # iNigga Says:
    február 24th, 2009 at 11:17 du. e

    @tergabi: Megkeresed a System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/Hungarian.lproj mappát. Ott megtalálod a SpringBoard.strings fájlt, amit megnyithatsz egy plist editorral (google a barátod), és az “AWAY_LOCK_LABEL” sorban átírod a magyar szöveget a sajátodra. Vagy ha nem fixre akarod, akkor csinálsz egy winterboardos témát erre. Szintén egy plist editorral csinálj egy SpringBoard.strings nevű fájlt, ami ezt tartalmazza:
    “AWAY_LOCK_LABEL” = “saját szöveged”
    Berakod a fájlt egy SpringBoard.app nevű mappába, ezt egy Folders elnevezésű mappába, és az egészet bemásolod a telón a Themes könyvtárba, majd winterboardban aktiválod. Ennyi. Leírva bonyolultnak tűnik, gyakorlatban pár perc.

  12. köszi! és bocs h ide írtam…

  13. Balint99:
    miért ne menne el 2gn?:Domfg

  14. Sziasztok!
    Szörnyen sajnálom, hogy itt offolok, de nagyon foglalkoztat a következő dolog!
    Szóval bele is csapok!
    Ha kikapcsolom a wifit, akkor egy pont marad ott! (talán a Gprs jele?? :))
    Na ezt a pici pontot eltudom valahogyan tüntetni onnan?

    Előre is köszönöm a választ!

  15. nyomass egy screenshotot h lássuk, mi is az valójában.

  16. @Dácsi: GPRS kapcsolat jele, ha Edge vagy 3G nem elérhető (forrás: 2G Iphone-hoz mellékelt könyvecske)

  17. :] ja az

  18. Angliából jött sajnos telóm, így sajnos nincsen magyar kézikönyvem!
    Egyébként arra rájöttem én is, hogy mi az!
    (ha picit feljebb elolvasod a hozzászólásom, akkor láthatod…)
    Én azt kérdeztem, hogy ki lehet-e kapcsolni?

  19. Tulajdonképpen csak a t-mobile feliratot szeretném teljes egészében látni….

  20. @Dácsi: akkor telepitsd a szifon source-bol a tel/logo fix-et es akkor teljes egeszeben latod a szolgaltatod nevet;)

  21. Szerintem pedig hasznos kis program,pl. amikor targyalason vagyok akkor nem kell szerencsetlenkednem azzal hogy utasitsam el a hivast.Kar hogy nem tudja azt a funkciot ami pl. N szerias nokiaknal a flip silence, hogy ugyan igy leforditod akkor lenemitja a telefont es utanna pedig ha vissza forditod akkor vissza teszi az eredeti profilba.

  22. @CodeRed: arra ottvan az iphonenak a kis kapcsoloja oldalt:)

  23. @orbannandi: max. nemitasra, de nem elutasitasra 😉

  24. most latom tovabbi beallitasok is vannak a programban ugye ami a videon- nem volt:)Szoval nem csak elutasitja a hivast hanem nemitja is a csorgest.:)

  25. @CodeRed: Bejövő hívás esetén a Power gomb első lenyomásra némítja a csörgést, második lenyomásra elutasítja a hívást.
    Azt hittem ez alap…

  26. @iNigga: 🙂 LoL 🙂

  27. @iNigga: es melyik az egyszerubb?Nyomkodni vagy megforditani?Es nem ertem miert kell lenezzni a masikat, mert valamit esetleg nem tud…..ugy latszik ez az alap:(

  28. @CodeRed: Bocsánatot kérek, nem akartalak sértegetni. Nem szokásom.
    Nekem az egy gombnyomás egyszerűbb, ha zsebben a teló. Ez a rázás-fordítás inkább poén, a fordítás max akkor jó, ha huzamosabban a közelemben fekszik valahol a szifonom.
    Písz.

  29. Télen nem kell elővenni a kezedet a kesztyűből hogy felvedd, elég ha rázol rajta egyet. Bár lassan vége a hidegnek jövőre jó lesz 🙂

  30. Admin,van egy problémám,ha meg próbálom azt csinálni amit te mondasz(konkrétan próba képpen bemásoltam amit írtál),az ipod robot nevű progi a következő hibaüzentet dobja ki :
    xml parser error: unexpected character ” at line 1
    old style plist parser error: unexpected character ‘0x201c’ at line 1

    Légyszi segíts megoldani:)

  31. Ha mac alatt vagy, próbáld a plistedit(pro) nevű programmal, nekem ez működött…
    Win alatt pedig ez jónak tűnik: “Mac OS users can open and edit their plist files, even when they are in binary format.
    XMLSpear is packaged with a MQSeries plugin for browing queues and putting messages, so you can even test your MQ based services.”
    http://www.donkeydevelopment.com/#downloads

  32. Köszönöm szépen,de nagyon úgy tűnik hogy hülye vagyok én ehhez:D
    Ami nem megy,nem kell erőltetni:)

  33. Nekem nem megy a crack, pedig beírom a számokat (8 karaktert) és el is fogadja, de ha ismét elindítom a programot akkor megint regisztrálni kell. Ja, és nem is műxik demóként sem. Ha kilépek belőle, nem csinál semmit, amit előtte beállítottam… Ötlet?

  34. Sziasztok! hamarosan tulaja leszek egy Iphone 3G-nek, és hiába keresem a használati útmutatóban, de sehol nem találom a hívásátirányítást. Létezik ilyen funkció benne? Köszönöm a választ előre is!

  35. @gomezbuc7: beállítások-telefon-hívásátirányítás-hívásátirányítás be-átirányítás ide:( telefonszám)

  36. sziasztok!!nagyon off a téma és kellene sürgösen segítség!itunes store-ból lehet egy csomo progit tölteni de itthon a felét se engedi:Scsináltam egy uj accunt-ot (USA)de a végén be irtam helységnevet mindent de a telefonszámot nem fogadja el:Sirtam minenféle képpen de (+36,06,…)vagy oda is amcsi szám fog kelleni??elnézést még egyszer h ide irtam de itt vagyok most elakadva aztán még nagyon kezdö vagyok ezen a téren….a segítséget előre is köszönöm

  37. Sziasztok! Nekem nem mûxik a “lefordítom a szifont és befejezi az aktív telefonálást+ történet. Uninstall, újra install, de továbbra sem. A másik két funkció hibátlanul megy. Valakinek vmi 5lete?

    Elôre is köszi.

  38. Rájöttem! Megnéztem a videót és látom nincs is ilyen funkció. Talán majd lesz…

  39. jajjj bocsánat semmi sikerült mindet megoldani…:)

  40. @csavar:
    Csak szedd le a programot amit linkeltem és azzal menni fog.
    Az ssh-t már tudod, hogy működik igaz, tehát azzal nem lesz gond hogy megtaláld az adott fájlt az iphoneon, amit majd szerkeszteni kell.

  41. Off: Nokia n95-ön láttam egy olyan progit amivel belelehet nyúlni wifi-n keresztül a számítógép meghajtóiba lehet másolgani lejátszani onnan dolgokat, valaki nem tud szifonra is hasonló progit?

  42. Azt mondja meg valaki, minek van az app-ban English.lproj mappa, mikor látszólag nem is használja? Átírtam magyarra a benne lévő localizable.strings, és info.plist.strings fájlt, de nem lett magyar tőle semmi.
    @Cortez: Ilyennel még nem találkoztam, de ha találsz ilyet, szólj nekem is.

  43. Cortez. Taviranyito: Remote, Vnc(otthoni halozatra wifin ker): Jaadu, tavoli elereshez( neten keresztul): logmein nalam ezek vannak…

  44. Egy kis off Sorry:(

    Ha nekem van egy Iphone 2g s készülékem és van egy külső gps vevőm akkor bluetooth- on rá tudom kapcsolni és használhatom a térképet meg stb.-t mint a 3g-s készülékemen?

  45. INigga mindenkép sikoltok ha találkozom hasonlóval:) de jó progi simán belenyulsz a gépbe áthúzod vagy még azt se és lejátszod.
    ZoI: köszi remote kivételével nem ismerem ezekez megnézem mire képesek.

  46. Még egy off. :S
    Cortez ! Nem tudod véletlen; Én Real Vnc-t használok és nem lenne hátrány elérnem a gépeket a szifonomról… Tudsz erre megoldást??

  47. @iNigga: Semmi gond ezert irtam, hogy nekem ezert jo, mert en pl. targyalasokon hasznat tudom venni;)
    Respekt end pissz :))

  48. Sziasztok! Ez Off, de nem tud valaki segíteni, hol lehet az intelliscreenben átjavítania az egész napos esemény nevét “minden nap”-ról egész napra. Az All Day is ezt jelenti és pl. ha berakod a névnapokat elég hülyén néz ki, hogy “minden nap” 🙂 Keresgéltem SSH-val de nem találtam meg a fájlt-t. Köszi előrre is.

  49. @Balint99: Én is ilyet szeretnék, ha egy kicsit visszaolvasol n 95-re tudok ilyet, a remote programot ismerem de azzal csak az itunes lehet vezérelni meg ami hozzá van adva. de ha netán hallanál valamit ilyesmi progiról szólhatsz nekem is.

  50. jaadu = vnc …

  51. Sziasztok!
    nekem olyan problémám van h nem érzékeli az alsó másfél soromat, és igy hogy tudnám feltelepíteni ezt??:S

    köszi!
    üdv

  52. Sziasztok!
    Szeretném ezt az mcool progit leszedni, de a szifonon nem találom!
    Előre is köszi,

  53. Sziasztok!
    Meg van még vkinek az mcool??Keresgetem mindenhol,de már nincsen az ipa fent:(

  54. Üdv mindenkinek! Sehol nem találom a programot, pedig nagyon kellene! Ha valaki tudja hol van, írja meg légyszives!! THX 🙂


Add a Comment