AdBlock – safari / Update #1

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Update #1

Sajnos az első verziót ki kellett szednem a cydiából, mert megfagyott a safari tőle. A 2.1.1 -es verzióhoz nem volt működő crack. Viszont a 2.2 -es verzióhoz már van működő crack és a safari sem fagy. Telepíthetitek a Szifon.com Cydia Source-ról. Kellemes használatot.

img_00131 img_00101

Az Adblock nevű program a safari -ba épül bele azzal a céllal, hogy hirdetéseket blokkolja.Régebben már volt egy ilyen csomagunk, de sajnos ez elavult és mellékesen sok program működését befolyásolta. Az Adblock CSAK a safariban blokkolja a hirdetéseket.

img_00121

Normál esetben az Adblock egy fizetős program, de mint mindenhez, így ehez is van alternatív megoldás. Telepíthető a szifon.com cydia srouceról: Adblock Crack néven. E csomag tartalmazza az Adblock -ot is, és persze a Magyar ads oldalakat.


Kategória: Egyéb kategória

 1. Bocs az Offért, de most ez jön! :$

  A kérdésem az h “mi van” az iLog-gal?
  Eltűnt a Cydiából.. arra gondolok h a 2.2.1es verzió nem szereti és leszedték h “frissítsenek” rajta!
  Valaki tud róla valami infot?

 2. @CuteP: nekem fentvan az iLog 2.2.1-en, és nincsen vele semmi baj.

  egyébként átneveződött, ennyi. mostmár nem iLog, ezért nem találod azon a néven. és mostmár nem csak a hívásokat, hanem az sms-eket is számolja: MobileLog az új neve.

 3. Off –

  mar tobb hete van valami gondom a cydiaval, nem updatel amellett hogy se a yellowsn0w-t se az iSpazio-t nem tudom elerni. Nem tudjatok hogy mi lehet?
  Most mar nagyon kene a yellowsn0w mert nem tudom hasznalni a telefonom…

  koszi!

 4. nekem nem ment a Safari (induláskor egybol befagyott majd 10-15 secre ra kilepett), rebootoltam jo lett majd megint elkezdte…
  leszettem az adblockot es megjavult Safari..
  tapasztalt valaki ilyet?

 5. En tapasztaltam,de az adblockra nem gyanakodtam. Ugy sikerult elinditani a safarit, h kikapcsoltam a wifit inditasnal, es utana be.
  De akkor leszedem,ugyse mukodott nekem de a crack.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!