fbpx Skip to content

Folytatódik az iphone hype…ki gondolná? A google és Philip Elmer-Dewitt szerint az iPhone -ra való érdeklődés az utóbbi pár hónapban / évben rohamosan ROHAMOSAN megnőtt, és már túlszárnyal olyanokat is, mint a Blackberry Palm windows mobile…  Az iphone hype Magyarországon sem nulla. Sajnos a T-mobile nagyon keveset tesz azért, hogy iphone -t vegyenek az emberek, így nekünk iphone tulajoknak kell meg mutatni hirdetni, hogy az iphone létezik és fényévekkel jobb, mint bármelyik más telefon. Ez most furán hangzik, de így van.

picture-17

Az iphone közösség Magyarországon egyedi. Mindenhol – minden országban sikerült egy saját közönséget / közösséget építeni. Aki megveszi a telefont az nem csak telefonálásra veszi. Több ezer és ezer program tölthető le rá az AppStore -on keresztül, és több ezer javítás, téma, csengőhang, lokalizáció a cydián keresztül. Akik igazán ki szeretnék használni az iphone minden képességét azoknak naponta kell olvasniuk a híreket, és a többi iphone tulaj commentjeit. Ha 2 napot kihagysz – lemaradsz 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Sasolunk mint állat 🙂

  2. Az utolsó 2 mondattal fogalmaztad meg a lényeget. Hány olyan telefon van, amire megjelenése után 1,5 évvel is ilyen sűrűn jelennek meg dolgok? 🙂 Anno egy Siemenses community tag voltam, természetesen a nulláról kezdtem, rá 1 évre lettem admin, addig szinte minden nap jelent meg valami patch a telóra, amit aztán lehetett tesztelni stb. 1 év után viszont szinte semmi új nem volt, így az a közösség szétesett. Vélhetően ez nem fog itt megtörténni! 🙂

  3. A hűtő meg rendel sört automatikusan ^^ Mondom Sört…!

  4. “Az iphone közösség Magyarországon egyedi” akarod mondani unicum 🙂 admin.

  5. hehe 🙂

  6. az iphone-t és az ipodot ugye külön mérik ( tudom hülye kérdés csak…:D szóva lértitek:D )

  7. Nagyon Off /
    Tegnap meg minden oke volt, ma meg már csak a jobbodali hangszóró szól a fülhalgatóban. Kipróbáltam másik fülessel is ott is ez van. Van valahol valami beállítás, ahol estleg mono-ra lett állitva? Vagy elromlott az iPhonom?

  8. hát mióta suliba látták a mobilom és hát a tré! mobil ugy hirdeti hogy 999 FT az iPhone, fikáznak is, meg venni is akarnak csomóan, ez olyan izé dolog am….

  9. LoL! 999 ft… De a havi dij nem atlagos:)

  10. Na ez az….

    “Sajnos a T-mobile nagyon keveset tesz azért, hogy iphone -t vegyenek az emberek” Én őszintén szólva, ennek csak örülnék. Az apple termékek mindig is úgymond egyedülálló, különleges termékek voltak, amelett természetesen, hogy klaszisokkal jobbak, mint egyes konkurenseké. Emiatt nyilván talán egy kicsit a drágább kategóriába tartoznak, és mindezek miatt pedig sosem volt “tömeg termék”. Ha neked van egy iMaced, vagy egy MacBookod stb. kicsit már elütsz az átlagtól.(legalábbis itthon…)
    Én örülnék, ha ez mondjuk megmaradna az iPhoneal is, de félek, hogy ez nem lehetséges és 1 év múlva már minden általános iskolás ezzel fog rohangálni….

  11. 10:

    Engem meg ket ev mulva se fog erdekelni, hogy ki mivel rohangal, ha en ebbe teljesen beleszerelmesedtem 🙂

    Aki meg csak janoskodni fog a telefonjaval, ugyis pikkpakk tulad rajta, mert nem fogja tudni kihasznalni, mert nem erdekli annyira / nem ert hozza annyira.

  12. ez egy elég megnyugtató cikk nekem 🙂 amikor megvettem a telefont, hirtelen beugrott, hogy hoppá, mégse érte meg annyira? flasht nem támogatja, csak 2MP kamera, nem bővíthető memória, videó felvevésre alkalmatlan stb… de utána elkezdtem nézegetni a dolgokat, és már elég érdekes programok is elkészültek, és nemhiszem, hogy van még egy ilyen telefon, hogy nem tud videót felvenni alapból, de csinálnak hozzá olyan programot és működne is.. szóval most már heppi vagyok 😀 .. arra is a nyakamat teszem hogy lesz flash player, egyedül a memória bővíthetőség hiányzik nagyon.. de remélem arra is majd kitalálnak vmit.

    Ha 2 napot kihagysz – lemaradsz 🙂 <—– ez a mondat meg teljes egészében igaz 🙂 én egy nap nem jövök fel valami oknál fogva,másnap már legalább 6-7 új bejegyzést látok, érdekesebbnél érdekesebb tartalommal

  13. @iBenito: szerintem memoria bovithetoseget iPhoneba ne varj, mert az Apple termekpolitikajat ez alapjaiban cafolna meg. Flash, navigacio, jobb kamera, nativ video pedig hamarosan elkepzelheto hogy lesznek.

  14. Respect szifon.com teljesen igaz. Bár még épphogy 2 hete van meg a telefon de totál megérte még a hiányosságaival is. Király h itt mindig van friss info ;)))

  15. engem csak az zavar, hogy rengeteg iphone app nem sync kompatibilis a nem mac gépekkel. gondolok itt a legtöbb gtd (pl. omnifocus, things) és productivity (pl. wallett) app-ra. ezek alapból mac-es programok, win-es változat nem létezik. ezért sokszor félkarúak, sok szolgáltatás akkor lenne jó ha win-es változat is létezne az anyaprogramból.. ezt sajnálom csak.


Add a Comment