fbpx Skip to content

A Stack nevű program már ősidők óta elérhető az iPhone-ra. Az OS X mintájára készült ikon rendezés elegáns és kiválóan használható az iPhone-on.

stacksite

Hamarosan megjelenik a 2.2 -es verziója, amivel már képesek vagyunk bárhova rakni a programot, és akár az 5 ikonos dock-ra is rá fog férni. Könnyedén adhatunk majd ikonokat a Stack-hez, tulajdonképpen egy plusz “dock” áll majd rendelkezésünkre. Érdemes megnézni a videót.


Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Hmm ezt lehet kipróbálom, ha nem túl lassú talán még marad is 🙂

  2. @Eyesis: Én is kipróbálom majd a 2.2 engem is az érdekel, hogy lassú lesz -e vagy sem.

  3. Mit jelent az 5 ikonos dock? Azt amire gondolok? Hogy lesz majd valamikor egy olyan verzió is, ahol ott lent elfér még plusz egy ikon? Erről hol lehet olvasni?

  4. cydiából kell feltelepíteni a five at the dock nevű programi (vagy valami ilyesmi a neve) és akkor öt icon fér a dock-ra

  5. @MacgM: “Five icon dock” a pontos neve.
    @feherbt: Sőt mostmár van “five column springboard” és “five icon row” is. Az egyik 5 oszlopot enged a menüben, a másik 5 sort. Ezt a hármat telepítve 25+5 iconod lehet egyszerre oldalanként.

  6. Ezt a legutóbb említett két alkalmazást honnan lehet letölteni?
    -five column springboard
    -five icon row
    A segítséget előre is köszi!

  7. a five column springboardot az sos iphone source-ról
    a five icon row (fiveirows) a touch-mania source-ról telepítheted és ezeket a source-okat megtalálod a cydia-ban a more package sources menüpontnál!!

    Enjoy! 🙂

  8. THX

  9. @komozol: http://almakukac.com/?id=5760
    A másikat nem találtam.

    Jó ez a Stack én már régebben kipróbáltam, csak az a rossz, hogy a dockra rá teszi és ami alatta van ikon annak annyi. Ez mondjuk elég hasznos, hogy bárhová mozgatható a dock-on, de akkor sem nagyon fér el kényelmesen. Ez a 25+5 ikon meg már tényleg nagyon zsúfolt lenne szerintem.
    De azért valami jó megoldást ki találhatna valaki arra, hogy könnyen és gyorsan el lehessen érni programokat és ne kelljen annyit lapozgatni. Talán az egyik jó megoldás a Quickgold.
    Van még egy Dock elnevezésű program ami még egész hasznosnak tűnik, de nekem nem tetszik és nem is nagyon áll kézre, pedig egész jó ötlet, hogy az alulról felfelé mozgást érzékeli.

  10. @Neu: Nem voltam túl szűkszavú így beelőztek 😀

  11. Remek program, csak kár, hogy szétfagyasztotta a telefonom. Szal óvatosan telepítsétek… Nekem akkor fagyott be, amikor a beállításait beállítottam és újraindult. :S Azóta 10-15szor újraindul a springboard egymás után, mielőtt még ki lehetne oldani a képernyőt, majd újraindul a telefon. Marhajó móka XD Csak tudnám mit kezdjek vele :S
    Aki tudja mit kezdhetek vele, az írjon már.
    Kösz

  12. @e-Me:
    Nekem ezután restart phone és sose töltött be a Springboard = )
    Almalogó és mindig restart. Aztán nagy nehezen restore = D
    Szal TÉNYLEG CSAK CSÍNNYÁN A 2.2 ELŐTTI VÁLTOZAT(OK)AL

  13. Hát reménykedtem, hogy hátha van más megoldás is a restore-n kívül. Igaz ez is csak 10szerre sikerült 🙂 Ez van. Azért köszi

  14. Hello! nekem lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy mappa legyen a menübe mert volt egy munkatársam akinek mappába voltak szoltírozva a dolgai 3g-n a válasz előre is köszi…email… [email protected]

  15. @komiati: Cydia => Categories programmal

  16. mmmm és hogyan lehet eltávolítani? tudom cydia remove, de ott marad…

  17. ha leszeded, akkor amúgy többet nem is tudod feltenni, mert a fejlesztő megszüntette a fejlesztését.

    “I have to work extra hard as it is on creating things for the App Store, but when people like paniK go ahead and make my software available to pirates and I watch sales vanish overnight, it means I have to spend much more time on marketing and development for my App Store apps to try and offset my losses, leaving no time for projects like Stack that earn me nothing.”

    egyszóval köszi a paniK nevű figurának az ügyködést, és pápá stacks.


Add a Comment