fbpx Skip to content

icon_ilog

A tegnapi nap folyamán sokan kerestétek az iLog ill. a MobileLog crack-et. Először is az iLog = a MobileLog -al, csak ez  ezt már kiegészítették egy sms résszel is. Éjjel késztettem egy MobileLog + Crack csomagot amit csak fel kell telepíteni és már megy is. Remélem, mindenki hasznát veszi majd.

Aki még nem ismerné ezt az alkalmazást, röviden egy telefon és sms managelő program. Képes idő / kimenő / bejövő / hívás és még sok más alapján rendezni az smseinket hívásainkat. Emellett emlékeztető funkciót is beállíthatunk.

  • History of incoming and outgoing calls without limitation (only the last 100
    calls are shown on your iPhone by default);
  • Grouping of incoming and outgoing calls by contact/person;
  • Tracking of an individual call duration;
  • Viewing of total number of calls and their duration;
  • Viewing of an incoming and outgoing call duration by contact/person;
  • Possibility to remove a record of a single call.
  • Viewing incoming and outgoing SMS.
  • Possibility to remove a single SMS.
  • Notification functionality for missed calls and SMS.

Telepítés: A szifon.com cydia source-ból telepítsd a MobileLog Crack nevü csomagot.

( A programhoz lehet készteni Magyar lokalizációt aki esetleg érez iránta elkötelezettséget írja ide commentbe. )

Update #1

DnP kolléga elkészítette a MobileLog teljes Magyar lokalizációját, ami mostantól elérhető a szifon.com cydia source-ról.

img_0023 img_0024

Olvasd el a hozzászólásokat is

83 Comments

  1. thx!

  2. Hát köszi. Pont akartam kérdezni, mert ahol eddig volt az ispaziorepo-ban az a cydiában nem elérhető, az iClarifiedben benne van de az meg trial verzio . Grat!!

  3. legjobb benne h fel tudja váltani az alap recent calls részt, Köszi

  4. hát ez nagyon király! már vártam a törést:) a leghasznosabb progi a telón. Főleg a tmobileosoknak!

  5. Ez tényleg nagyon állat!!! Végre egy progi amibe egyenként is lehet törölni és nem próbaverzió>>>>KIRÁLY !! Az egyetlen pici szépséghiba nekem/ mert nem tudok angolul/ a beállításokba miket tudok változtatni????????

  6. Ha valaki nem ennek a programnak a Notifier funkcióit használja, akkor érdemes törölni a System/Library/Launchdaemon mappából az indító plist-jét. Így nem töltődik be állandóra a daemon-ja, ezzel memóriát és erőforrást lehet spórolni.

  7. @miki315: neked sem jó az ispazio cydiában?

  8. @brenkee: Van benne ilyen, ha bekapcsolod akkor az alap telefonrészben a Recents résznél a program felületét látod. Egy apróság van a programmal, hogy ha elrejtem az ikonját, akkor nem listáz ki semmit, az iLognál ez még ment, de ez legyen a legnagyobb gond. Egyébként tegnap raktam újra a telót és pont kerestem én is az iLogot, aztán láttam, hogy a Xsellize repoban van egy Mobilelog program és ez volt az.

  9. Off:
    A cydiaban az ispaziorepo-val tudja valaki mivan? A lényeg, hogy újraraktam a telót és kellene tőlük a Clippy. Tudna valaki segíteni hogyan lehetne megszerezni?

  10. ez tényleg zsíros progi, csak néha fél percben néha pontosan néha percben mutat.
    aki ugye meg ikon 400/600 ban van, annak percben kéne, ezrt használom én a CallCountert (van smscounter is). igaz, ez csak azt mutatja ki h összesen mennyi percet beszéltél, valamint személyekre bontva, és még egy kis kördiagram is jár nekünk.
    szóval én ezt a iphoneba beépített call timer funkcio helyett használom, mivel az számolja a incoming és outgoing hívsokat is.

  11. @sulytalan:
    Így igaz! Nekem is fent volt korábban az iLog és nagyon sokat telefonáltam decemberben. Rövid hívások voltak, de a Tré-mobile ugye mindig percet számláz. A 400 percből 786 lett (SUXX). Örültem a januári számlának.
    Ezt a CallCountert kipróbálom, köszi.
    (Lehet, hogy rosszul néztem meg anno, de szerintem az iLog csak akkor számolt másodpercekben, amikor még nem járt le a próbaidő).

  12. most tettem fel a progit eddig nagyon bejön, azt hiszem átállítom a gyári Phone app-ba Recent fület a MobilLog fülére 🙂
    nagyon fasza köszi!!

  13. admin@
    Nagyon szépen köszönjük!
    Igaz, én még az iLog névre hallgatót használom, de ha újrarakom legközelebb a telefont, akkor már nem kell “éveket” tölteni a kereséssel!
    Ilyen programoknak örül az átlag felhasználó a szifonos source-ban, és dícsérendő, hogy meghallgatod a nép kérését…
    Ha még esetleg megszánna valaki minket egy magyar lokalizációval, mennyei lenne! 😉

  14. Nah, mindjart lesz magyaritas… meg kb 4 sor van de most kimegyek kajalni 🙂 Kitartas pupakok!

  15. @dnp: Én is épp vacsorázom, küld át mailben ha kész és kirakom este 🙂

  16. @dnp:
    a pupákot csak addig vállalom, amíg ki nem kerül a magyarítás, aztán kikérem magamnak! 😉

  17. Rendben 🙂 Adminnal van mar a cucc….

  18. Admin: Hungarian.lproj mappaban mukodik magyaritott telcsin. Viszont a lenti 3 ikon stabilan angol. Azonkivul minden magyar..

  19. System/Library/Launchdaemon mappában nekem nincs mobilelog file. Mi a pontos neve?

  20. @Ace: épp ezt mondtam, hogy ez a jó benne… olvasd el még egyszer amit írtam:D

  21. @brenkee: Ah…igaz…”benne” helyett “lenne” szót olvastam… 🙂 Egyébként akinek perc alapú mérés kell, annak a legjobb lehet, a callcounter.

  22. @hegyi91: Nálam ugyan ez a helyzet. Frissítettem 2.2-ről 2.2.1-re, azóta nem jó az ispaziorepo, a source-ben ott van de szürke kérdőjeles, és ha megnyitom üress fehér ablak. Legyen szíves akinél jó, vagy tudja mi a megoldás hogy jó legyen, ossza meg velünk. Előre is köszönjük!

  23. “System/Library/Launchdaemon mappában nekem nincs mobilelog file. Mi a pontos neve?”

    com.iXtension.MobileLogDaemon.plist a neve.

  24. sziasztok! ez a MobileLog tudja szamolni a pontos adatforgalmat? ertem itt a 3G es edge kapcsolat alatt torteno letolteseket. vagy van ilyen program iphone-ra, ami ezt tudja szamolni. Illettve a beepitett cellular network data informaciok mennyire pontosak ugy altalaban? kinek mi a tapasztalata ezzel? udv es koszonom a valaszokat

  25. kb 3 napja használom, és elég furán kezdett viselkedni, nemigazán akarja frissíteni a híváslistát… néha csak 3-4percel később

  26. Köszi Mordon!

  27. Admin: Mikor rakod ki a magyarítást, és hova?

  28. 1000 köszönet érte, már nagyon vártam!

  29. tényleg, azt honnan lehet szedni?

  30. www dnp extra hu / h.rar

    akinek kell leszedheti, szepen belerakja a mappajaba es magyarul megy 🙂 ha magyarra van allitva a telcsi. Ha nem, akkor az angol mappaban levot felulirja ezzel:)

  31. Igyekszem.. 🙂

  32. Na Valaki kiprobalta mar?

  33. @dnp: Nálam megy. Köszi a fordítást.

  34. Vegre valaki megnezte 🙂 Koszi!

  35. @dnp: Köszönjük müxik 🙂 Érdekes hogy alul settings majd ha rá tap akkor beállítások lesz. Recents és messages viszont marad….

  36. Igen, jeleztem adminnak hogy azzal nem tudok mit kezdeni, mert nincs benne a lokalizacios fileban…. setting meg mokas hogy valtakozik… meg nezegetem, hatha valahogy at lehetne irni. Max irok a progi irojanak, hogy fixelje mar meg egy updateben

  37. @dnp: 😀

  38. Na, megcsinaltam 🙂 Full magyar. Mindjart feltoltom a szokott helyre 🙂

  39. www dnp extra hu/ml_hun.rar

    Az ikonok alatti szoveg a MainWindow.nib ben van, akinek csak az hianyzik eleg azt cserelnie. Aki nullarol indul az a masikat is rakja fel. (
    Most probaltam xhunteres baromsagot kicserelni szifon.com ra, de behalt a cucc. Eredeti filet visszarakva sem megy 🙂 Reinstall.)

  40. @dnp: Ügyi vagy , remek lett köszi !! 🙂

  41. Nincs mit 🙂

  42. Kicsit ideges vagyok. Ha a fenti linket bemásolom 1/1-ben a címsorba akkor rögtön a google-ba találom magam, és közli velem, hogy a keresett kifejezés sehol nem található.Segítene valaki, hogy hol keressem?

  43. Egeszitsd ki itt ott pontokkal 🙂 Azert hagytam ki belol mert a blogmotor nem rakja ki ha direkt link van a kommentben 🙂 wwwpontdnppontextra.huperml_hupontrar 🙂

  44. Királyság, bár én türelmetlen voltam, és megcsináltam magamnak a Hungarian.lproj-t hozzá. Az meg, hogy nekem a három alsó ikon angol maradt, nem zavar, mivel úgyis csak a beépülő részét használom/látom, ott minden magyar, az app maga el van rejtve sbsettings-el.

  45. @iNigga: Meg aznap kesz volt amikor kikerult angolul 🙂

  46. @dnp: Én kicsit később olvastam a cikket, kicsivel később telepítettem az appot, és kb másnapra tettem fel magamnak a magyarítást. Általában, ha valamiben találok localizable.strings fájlt, azt átírom magamnak magyarra. Amiben meg nincs, arra meg várom, hogy itt kikerüljön esetleg egy lokalizációval megspékelt crack. 🙂

  47. @dnp: mit írtál át, hogy az alsó három ikon felirata magyar lett? én szeretném visszatenni angolra, mert angolul használom…

  48. @dnp: mármint ezt:
    Az ikonok alatti szoveg a MainWindow.nib ben van, akinek csak az hianyzik eleg azt cserelnie.

  49. mert akkor had kérjek belőle egy eredeti angolt…!

  50. @jadeye: Nyomj neki egy reinstallt cydiabol.. akkor visszarak mindent angolra 🙂

  51. www dnp extra hu / MainWindow.nib

    Itt az eredeti file. Kis es nagybetukre figyelj 🙂

  52. @dnp: köszi!

  53. amúgy a frissített patch a MainWindow.nib fájl owner-ét root-ról 1003-ra változtatja, ettől még megy, csak feltűnt.

  54. Ugyis csak olvas belole… ugy meg sztem mind1.

  55. @dnp: Segíts kérlek. Hasonló .nib fájlokat mivel tudok szerkeszteni windózon? Mert van egy-két app amiben magyarítanék gombokat magamnak.

  56. 🙂 hat nem ecceru volt megtalalni… PLIST editort keress

    segitek: elozo oldalon, csak pledit.rar-t keress
    Ezzel siman lehet localizacios cuccosokat meg egyeb filokat is berhelni. Sima notepadban csak kaosz, de ez kihamozza.

  57. @dnp: Köszi köszi!

  58. 🙂 nm

  59. @dnp: A pledit.exére kattintva CoreFoundation init failed üzit dob :S (vinfos xp sp3)

  60. lol.. nekem vittta sp1 siman viszi…
    akkor peobalj guglizni egy masik plist editort… en nem talaltam semmit. Ezt is csak egy kinti forumban linkelte be valaki…

  61. bocs ez nem ide illik de van egy nagy gondom a telom mindg visszakapcsol magatol(na nem toled) nem tudom miert ,ha kikapcsolom akkor egy par perc mulva visszakapcsol,szerintetek mi lehet az oka

  62. dnp köszi nagyon király így.Bár végűl cydiából raktam fel,azért köszi mindent.

    iNigga neked meg köszi a tippet, most már tudom mire jó az sbsetting rejtő funkciója.Eddig feleslegesnek gondoltam de már látom, hogy többek közt mire jó.
    Apropó ha már a sb-nél tartunk mond már meg léci ha tudod, mire jó a close app házikó?Mert a processes-el be tudom zárni a háttérben futó appokat /ipod/ de hogy a házikó mire jó a leghalványabb dunsztom sincs.

  63. @luigi106: Ha egyre gondolunk, az nem close app “házikó”, hanem a dock része az sb-nek. Az sb dockjára berakhatod mondjuk a hideolt appokat, ha esetleg mégis meg akarod vmelyiket nyitni, ne kelljen előtte “elővarázsolni”
    @surda35: Egy újabb érdekes hiba, sajna nincs ötletem, még nem láttam ilyet.

  64. Sziasztok,

    Aki tud segítsen pls fontos lenne;) a lényeg h irealsms gyors valasznal csak annyit kuld el hogy: from iRealSMS demo on iPhone
    elvileg fel van crackelve!!!

    Előre is köszönöm!

    Jah meg volt valakinek olyan h futott és a zsebében votl az iPhone és utána nem reagállt a home ill a power gombra és ha felhíták kicsöngött? Csak az újraindítás segített! (de fura volt mert apple logo utan nem kert pint!…

  65. igen nalam is sokszor elofordul hogy cseng a telo es csak fekete kepernyo van nem tudom a hivast fogadni csak elutasitani!

  66. Sziasztok!
    Nekem megvásárolt iLog-om van, esetleg nem volna mód arra, hogy egy független magyarítás is felkerüljön a szifon.com-ra?

    Előre is köszi!

  67. @szomi1: Természetesen megoldható, csinálok akkor hozzá 1 csomagot.

  68. szasztok,
    Talakozott mar valaki olyannal hogy a mobilelog hianyosan jeleniti meg a hivaslistat(a recents-ben megjelenorol beszelek, ha megnyitom az appot akkor ott rendben latom oket) pl. ma is elfelejtette hogy tarcsaztam 1 szamot es bizony beszeltem is, viszont a kovetkezo kimeno hivasomat ahol speciel nem is beszeltem azt eltarolta a recentsnel….Koszi.

  69. Ebben a beallitas resz nem lett magyarositva?

  70. Miert ne lenne? Nalam magyar 🙂

  71. Szasztok,

    én csak most próbáltam a “gyári” hiváslistába illeszteni, de nem megy , hiába inditottam újra a telót( kéttőn is kipróbáltam).
    Mit csinálhatok rosszul?

  72. Szia Admin!

    Esetleg ha van egy kis időd az ígért csak magyarítást crack nélkül megcsinálnátok?
    Előre is köszönettel:

    Szomi

  73. @admin: Hello Admin es Mindenki. Lesz valamikor sansz a Mobilelog3-ra is? mert a demo nem sok mindent csinal, de a progi NAGYON JOOOO

  74. Sziasztok!
    Feltettem a progit, de sajna nem nyílik meg.
    Próbáltam leszedni ill. újratelepíteni, de mindig “félig telepített program” felirat jön elő és nem enged törölni sem.
    Valami megoldás?
    Előre is köszi!

  75. @catmania:
    Szia!
    Én simán letöröltem T-Pot-tal minden file-t amiben benne volt a Mobilelog szó, majd restart!
    A Progi ikonja eltűnt, és utána a Cydiából is uninstallolni tudod!
    De ne Force-al!!!

  76. Bocsi a láma kérdésért, de ha ezt: www dnp extra hu/ml_hun.rar kicsomagolom, akkor hová kell másolni? Nem találom T-pottal a telón a mappáját. Köszi!

  77. @green1: Okés, megvan, bocsi..

  78. a mobile lognak van egy TIME TRACKER appsa is ki tud valamit rola ,honnan lehetne felrakni,a szifon nem tervez egy magyaritast?
    —igazan hasznos lenne
    a telefonszamla csokkentese erdekeben.

  79. Üdv!
    A hivatalosan vásárolt MobileLog 4.1 valamiért nem épül be a rendszerbe, csak a programon belül tudok törölni. Egyszerűen eldobja a telefonkönyvet amint az előzményekre kattintok.
    Valaki találkozott hasonlóval? Help! Köszi

  80. @Tomassa: és mégis milyen verziós rendszer alatt próbálod? könnyen lehet, hogy még nem frissítették hozzá megfelelően.

  81. 4@Jadeye: 4.3.2 Kicsit bosszankodom miatta egyenlőre. Így nem ért ennyi pénzt mert van callog stb…. ami negyed ennyibe kerül.
    Ha bekapcsolom egyszerűen kilép a telefonkönyvből pikk-pakk 🙁
    Sehol semmit nem találtam róla sehol…. 🙁

  82. @Jadeye: Jó reggelt! Gondoltam megosztom a negatív tapasztalatom….
    Kipróbáltam egy teljesen szűz telón, 4.3.3-al, sajnos ezzel sem működik rendesen. 🙁

  83. @Tomassa: mondom, szerintem nem frissítették a 4.x-re még, és ezért.


Add a Comment