fbpx Skip to content

img_0021 img_0022

A dTunes 1 populáris iphone program amivel képesek vagyunk zenéket letölteni az iphone -ra anélkül, hogy használnánk az itunes -t. A MewSeek is ezt a szerepet szeretné betölteni, viszont ez a program képes importálni a számokat az “ipod”-ba anélkül, hogy az itunes-t kellene használnunk. Sajnos a program maga fizetős, ellenben van alternatív megoldás.

Annyit megemlítenék még, hogy a program a /private/var/mobile/Media/MewSeek/Downloads alatt tárolja a zenéket. Ha mi ide manuálisan rakunk be mp3 -mat, akkor azokat ugyan úgy importálhatjuk az “ipod”-ba.

A program és a crack telepíthető a szifon.com cydia source-ról, de előtte távolítsátok el az eredeti MewSeek -et.

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

 1. ez az importálás jól hangzik
  de mit szól hozzá az itunes a következő szikronizálásnál?

 2. újra importálod megint 🙂

 3. isten áldjon

  elvileg megtartja, de még nem próbáltam

 4. kiderult már,hogy mit szol hozza itunes?
  jo lenne simán csak látná de nem tudná törölni..

 5. Nektek működik úgy, hogy manuálisan másoljátok be a program downloads mappájába az mp3akat? Nekem a program nem látja az így “szerzett” fájlokat.

 6. Sync után eltűnik az importált zene, de pont ezért van a “downloads” fülön a “resync” lehetőség. Viszont nekem az importálástól elcsúszott az összes zeném az abc regiszterhez képest, nem is kicsit. Van olyan letöltött, importált zene, amit ugyan látok az ipodban, de le nem játssza. Nem hiszem, hogy kedvenc app-om lesz.
  @admin: Saját screenshot? DJFresh – X-project? Jó az izlésed 🙂

 7. Hát fiuk!

  A délutáni kis pihenőm előtt írtam mail,hogy ne e lehetne e e e egy cracket összedobni…
  Felébredtem és már van is!
  Ez gyors volt:)
  Köszi Szifonék!!!

 8. nekem valamit elcseszett az itunesos file-ok között mert miután elvileg bemásoltatam vele egy mp3-t, minden zeném eltűnt az ipod-ból, restore lett belőle, mert itunes se tudta újra szinkronizálni…

 9. @brenkee: Akkor én még viszonylag jól jártam a zenék elcsúszásával, mert azt az itunes sync helyrehozta. Ezek szerint neked se lesz kedvenced a mewseek.

 10. @iNigga: biztos h nem… amire kell a dtunes megteszi, azzal nem volt különösebb problémám… de ezt még egyszer nem szeretném eljátszani, mert nem 2 perc mire visszállítja magát, nembeszélve a 10gb zenéről és 7-8 oldalnyi progiról:S

 11. Ezt kaptam a sráctól,aki csinálta a progit, miután nekem is kitörölte az itunes-t, utánna syncronizálás sem volt lehetséges….

  there’s a backup of your music library that you can restore and all your music will be back:
  its located at /private/var/mobile/Media/iTunes_Control/iTunes/iTunesDB.bak
  remove your current iTunesDB file, and rename iTunesDB.bak to iTunesDB
  reboot your iphone and everything will be back to normal

 12. A sima verzio jol megy sokkal job mint a dtunes de a crackelt bugos mint alat

 13. Én még a simával próbáltam…

 14. @Moszkito: nekem is a simával szállt el…

 15. Nekem a crackelt verzio nem tölti le a számokat.

 16. Nekem is az a gond, hogy amit manuálisan másolod a downloads mappába, azt egyszerűen nem látja. Hiába resync-elek, vagy bármi, nem veszi észre. Csak amit ténylegesen ő töltött le. Azt viszont nekem berakja a jó helyre, ABC-t illetően.


Add a Comment