fbpx Skip to content

Nemrégiben hírt adtunk az iPhone 4G conceptről, most pedig pár képpel örvendeztetünk meg Titeket, ami szabályosan sokkolta az iPhone rajongókat. Jópár kép került fel az internetre, amik akár a következő iPhone-ról készített fotók is lehetnek.

Azzal tisztában vagyunk hogy az Apple frissíteni fogja a kínálatot, de hogy mikor arról csak találgatni lehet. Néhány forrás azt állítja hogy a fotók hitelesek, de ha az Apple marketingfelfogásából indulunk ki, akkor biztosak lehetünk benne hogy nem ilyen formában reklámozná a legújabb iPhone-ját. Bár a Dark Knight óta tudjuk, hogy a marketingesek bármire képesek, s lehet ezzel is megpróbálják felcsigázni a rajongókat.

A képek a második generációs iPhone vékonyított alakjára hajaznak, s feltételezhetően az első generációs vastagságát preferálják. Ha az Apple 1 évvel a második generációs modell után kiadja ezt a változatot, akkor rengeteg embert fog magára haragítani azok közül, akik 2-3 éves hűségnyilatkozatot kötöttek a mobilszolgáltatóknál. Ti mit gondoltok erről?

Forrás: http://www.iphonefreak.com/2009/02/could-this-be-the-new-iphone.html

Olvasd el a hozzászólásokat is

30 Comments

  1. Sziasztok,

    A hűség nyilatkozat egy doog. Valóban kellemetlen hogy ha kijön egy új még a lejárat előtt, de így az eladott készülékeke nem cserék leszenk, hanem új használók … ha innen nézzük, akkor éerthető a dolog aztán majd lesz 5G, … Én kártyafüggetlenül vettem, így engem csak anniyban érint, hogy kiakarok e adni megint sokezer forintot valamire. Egyenlőre nem. A mostani teljesen kielégíti a kivánságaimat: nem fagy le, nem felejti el a memőriáját, nem megy tönkre 4-6 hónap aktív használat mellett (havi 100-130 óra), a többi dologről – pl. kezelhetőség – már ne is beszéljünk…

    Üdv
    SisaJani

  2. “amik akár a következő iPhone-ról készített fotók is lehetnek” Vagy akár újabb fake képek is. Úgyis csak akkor derül ki a valódisága, ha az Apple piacra dobja az új modellt.
    A hűségnyilatkozatos vevők feldühítéséről meg csak annyit, hogy úgy emlékszem, mikor kijött a 2G-s 16GB-os verziója, asszem volt valami kedvezményes cserelehetőség azok számára, akik bizonyos dátum után vették meg a 8 gigásat. Valszeg most is lesz.

  3. Azért az Apple sem rontja a maga üzletét. valószínű, hogy a hűségnyilatkozatos 3g-s usereknek is lesz vmilyen kedvezményes update lehetőség, újabb 2 év aláírásával (tehát akkor kb 3 év lesz a hűségük, az eredeti készülék vásárlásától számítva)

  4. hali mindenkinek volna egy kérdésem ha nem baj :tpottal melyik mappában találom a zenéket.előre is köszönöm

  5. Nem kell előfizetésre mobiltelefont venni 😀
    Én már rég megtanultam a leckét.
    Inkább összespórolom rá a pénzt.

  6. Nem lenne meglepő. Az apple minden termékével így van ez. Megveszed aztán jön a modellfrissítés és nyálcsorgatás. De lássuk be, azért ne csináljanak jobbat mert ki kell várni amíg a hűséges vásárlóknak elromlik a régi? 🙂

  7. De most komolyan… Ez kb. olyan, hogy vettem egy első generációs iPod Touch-ot, de miután megvettem, nemsokkal utána kijött a 2G-s… AZONNAL CSERÉLJÉK KI MER’ AZ JOBB, vagy mi? 😀 Ezt ti sem gondoljátok komolyan … Gondoljátok, hogy nokiánál is így megy 😀 befektetsz egy rakat pénzt egy N97-be, utána kijön az új fejlesztés, és kicserélik? 😀 de jó is lenne 😀

  8. offolok>>>>>Ne haragudj admin….. most hallottam és kiváncsi vagyok ti hallottatok-e már róla ,hogy létezik olyan progi ami wi-fi-vel tud kapcsolatot létrehozni méghozzá máséval úgy hogy beírom a felhasználónevet és egy code generátor program pedig kiírja a jelszót !!!!!Tud valaki valamit róla?????

  9. @szanipapa: /private/var/mobile/Media/iTunes_Control/Music mappa, de nagyon nem ajánlom, hogy kézzel belenyúlj, mert a /private/var/mobile/Media/iTunes_Control/iTunes mappában találhatóak az ehhez szükséges és ezzel szinkronban tartandó adatbázisállományok (iTunesDB, stb).

  10. INigganak igaza van, azokban az orszagokban ahol kaphato volt a iPhone 2g ott lehetett cserelni 3g-sre(angol O2 pl) ha jol emlekszem 1,5 ev huseggel es free csere volt. Mjuk az is igaz hogy itt szinte linyaljak az ember segget a szolgaltatok, csak naluk legyel elofuzis:)

  11. Én direkt egy éves szerződéssel vettem meg, hogyha kijön az új akkor megtudjam venni. Gyűjtöm a pontjaimat és spórolok addig. Lehet hogy ez irtó sznob dolog, de nekem az iPhone az életem része(barátnőm féltékeny is rá) és a hobbim. Megőrülök ha nem tudok netezni és nem tudnék néha belebütykölni egy kicsit. Ugy vagyok vele hogy egy ilyen fontos dologra nem sajnálom a pénzt kiadni. Pláne ha tudom hogy kb. Mikor és mennyit kell kiadnom.

  12. Szerintem felesleges lesz lecserelni az iphone-t a legujabbra.ha majd klasszisokkal tobbet tud akkor egybol csere lesz,de most meg nem kell.meg biztos,h komolyabb cucc lesz, az is lehet h olyan bonyolult lesz a torese mint a touch 2g-nek,ilyen tethered verzio lesz,es minden bootolaskor megkell csinalni ezt-azt.
    En jobb szeretem azt ami bevalt.

  13. Csak szerintem van a kepen egy utangyartott 3g hatlap? ^^

  14. Szerintem az Apple a közeljövőben nem hiszem, hogy kifog adni új készüléket. Bár mindenkiből csak a pénz beszél…
    Én 100% ha kijön egy új biztos, hogy egy darabig a 3Gmnél maradok mint sokan mások 🙂

  15. @dj_us:
    Lehet…

  16. @Thende: egy ipod touchra nem kötsz hűségnyilatkozatot

  17. Szerintem is fake.
    Eléggé elhamarkodott dolog lenne kiadniuk egy újabb iPhone-t. Még a Bluetooth programot sem adták ki, aztán még ki tudja miket rejtenek ezek a iPod Touch 2G-k, Iphone 3G-k.

    @polyn:
    Thende úgy írta, hogy “ez KB olyan”…

    Igazat adok Thende-nek. Egyik cég sem olyan hülye, hogy azt mondják, na emberek kiadunk egy újabb változatot, dobjátok csak vissza a régi, jelenlegi cuccotokat. Ha-ha-ha. Lehet, hogy lesz valami kis kedvezmény, de azt úgy is a szolgáltató fogja eldönteni, hisz tőlük lett véve, szerződtetve az iPhone.

  18. “Eléggé elhamarkodott dolog lenne kiadniuk egy újabb iPhone-t. Még a Bluetooth programot sem adták ki”

    Ez gondolom az Apple-t legkevésbé sem érinti 🙂 🙂 🙂

  19. a 3g jelenlegi eladási listájáról nem is beszélve. Minek adnának ki egy újabb verziót ha ezt viszik mint a cukrot, és még mennyire fogják fél vagy egy év mulva ha leesik az ára… én inkább azt találgatnám hogy mennyit fog késni a következő iPhone 😉

  20. szerintem ez egy sima hatlap mod.
    nezd meg a kamera helyet ures

  21. En csak azt nem ertem hogy az Apple miert hagyja ki a sorbol a 3.generaciot es egybol ugrik a “4G” re???

  22. Ez a 3. Generációs. A “3G” nem a generációt jelöli, hanem a gyors internetkapcsolatot. Eddig 2 generáció jelent meg. A köv. lesz a 3.

  23. Előszöris az Apple formatervezői sokkal-sokkal kifinomultabbak annál mintsem kiadjanak valamit a 3G után aminek ilyen a hátlapja van. A 3G után valami “revolutionary breakthrough” ház kell….a belsőről nem is beszélve. Az apple mindíg sokkolni szeret azzal amit csinál, vagy azzal ahogy előadja. Tehát ez volt numero uno….tuti nem ilyen hígfost adnak ki. A második érvem ellene: Ezen sorozatszám figyel ahhoz meg sorozatgyártás kell. Biztos hogy még nincsenek gyártási fázisban, hogy szalagon legyenek a 4G-k. (persze próbasorozatszám is lehet de mind1) Sokkal inkább tudnám elképzelni azt a stílust ahogy az előző fake 4G concept volt itt szifonon. Inkább gondolom hogy az új macbook széria házaihoz fogják igazítani a 4G-t is.

  24. dj_us: ott a pont! Nem olvastam el a cikket mert csak időpazarlás lett volna, de ránézésre kinek volt az az ötlete hogy ez új Iphone?

  25. @Noah: holvan neked ezen sorozatszám? van rajta egy FCC ID meg egy IC ID. ezek egyike sem serialno.

    ugyanakkor ha rákeresel a képen szereplő FCC ID-ra (BCGA1303A) az FCC oldalán, akkor nem talál semmit, pedig ez elengedhetetlen a későbbi forgalombahozatalhoz…

  26. Az iphones.ru-n is megjelent egy iPhone concept. Ez azért jóval kultúráltabb, mint a múltkori szögletes csúnyaság, bár nem sok köze lehet a valósághoz.
    http://www.iphones.ru/iNotes/16693/

  27. @polyn: Igen, ez jogos… Viszont jól tudjuk mind, milyen a magyar ember… A cégekről nem is beszélve… Amit iNigga is mondott, azt el tudnám képzelni, de amit e fentiekben is írtam, magyarok vagyunk, és egyenlőre nem nézem ki a T-ből, hogy lesz ilyen. Ha csak nem “globális” parancsra nem teszik. Adja Steve J. bácsi hogy így legyen, én azt kívánom 😀

  28. … persze kivétel a szifon.com… itt nem láttam még soha vér magyarkodást… 😀

  29. @jadeye:

    Csak egy kérdés: Rákerestél már az FCC oldalán a kezedben lévő Iphone FCC ID-jára? 😉


Add a Comment