fbpx Skip to content

A fenti címet azt hiszem hogy nem kell elmagyaráznom. Cikkemben kísérletet teszek a leghasznosabb s általam kedvelt programok felsorolására, amiknek egy vagy nagy részét remélem hogy ti is fogjátok használni. Vágjunk is bele:

Az elején egy poénosabb programmal indítanék, ami a GFCaller nevet viseli. Ezzel a programmal egy gombnyomásra felhívhatjuk párunkat, miután megadtuk telefonszámát. Egyszerű és nagyszerű, nem is kell hozzá több információ.

Az általam és valószínüleg általatok is legtöbbet használt program a BeeJiveIM lesz. Eme szoftverrel akár telefonon is élvezhetjük az msnt, s így bármikor ingyen beszélhetünk ismerőseinkkel. A Windows chatprogramán kívül a következő szoftvereket is kezelni tudja: AIM / MobileMe, Google Talk, ICQ, Jabber, MySpace IM és végül a Yahoo Messenger. Kicsit borsos az ára a többi iTunes-os cucchoz képest, de a fentiekből kitűnik hogy simán megéri az árát ami cirka 13 euró (~ 3874 forint, 298 devizaárfolyammal számolva).

Előző cikkemben már említettem a TuneWiki-t ami remek alkalmazás zenekedvelők számára, ugyanis külföldi számainknak hipp-hopp megtalálja dalszövegét. Ezen kívül kilistázhatjuk országonként (Afganisztántól Zimbabwéig) hogy mi a legkedveltebb szám, vagy ki az aktuális kedvenc az előadók közül, sőt akár világi szinten is megtehetjük ugyanezt.

A Magyarországi top 10 egyébként a következő:

1.) Coldplay – Viva La Vida
2.) Kid Rock – All Summer Long
3.) Brietney Spears – Piece of Me
4.) Guns N Roses – Paradise City
5.) Gabriella Cilmi – Sweet About Me
6.) AC/DC – Big Jack
7.) AC/DC – Stormy May Day
8.) AC/DC – Rocking All the Way (már én is unom)
9.) AC/DC – Black Ice
10.) U2 – One

Következő program igen közel áll a szívemhez: ki nem szerette anno a Super Mariót, a Kirby Adventure-t, a Zeldát vagy akár a buborékköpködős Bubble Bobble-t? Azoknak találták ki a NES nevű programot, amivel akármennyi és akármelyik Nes-re kiadott játékkal tudunk nyomulni. A képernyő alján megjelenik a jó öreg kontroller a maga A és B gombjával, valamint az irányító joyyal amivel simán lehet iPhone-n keresztül akár a Marióval, akár más régebbi játékkal játszani. Egy iPhone PC Suite-al simán bemásolod a játékot a program által megadott mappába és már kész is. Csináltak PS 1-es emulátort is, azonban ezt kipróbáltam és egyáltalán nem működött. Gondolom majd később fejlesztenek rajta kicsit 😉

Itt szeretném megjegyezni hogy egy teljes értékű Quake 3-at is csináltak az iPhone-ra, ami teljesen megfelel a játék pc-s verziójának. Kipróbálni sajnos még nem nagyon tudtam, mivel pár perces használat után kifagy, de sokaktól hallottam hogy igencsak jól sikerült darabról beszélhetünk. Ezzel szemben a Quake 1-et már kipróbáltam: teljes mértékben egyezik a számítógépes verziójával, azonban az irányítás cseppet nehézkes az érintőképernyőnek hála. Ennek ellenére aki kitapasztalja az már élvezheti is a jól megszokott Quake-univerzumot

A SuperBall 2 egy arkanoid-stílusú játék, ami rengeteg finomsággal van felturbózva. Különböző powerupokat szedhetünk fel (a képernyőn nyomvatartott ujjunkkal), a léc hosszabbítástól kezdve, a multilabdán keresztül, egészen a kőtörő labdáig. Hangulatos kis játék ez ami sok pályával és sok kellemes órával ajándékoz meg minket. A Spiffy Ware többi produktumát még nem próbáltam, de itt lecsekkolhatjátok őket.

Szeretnél egy DC++-hoz hasonló programot az iPhone-odra? Akkor ez a program jelenti számodra a megoldást – hangzana a hangzatos reklámszöveg. Ezzel a programmal megoszthatjuk a telefonra mentett zenéinket, képeinket, programjainkat és játékainkat, illetve a peer-to-peernek hála mások cuccait is letölthetjük magunknak. Természetesen itt is imádkozni kell a slotokért, de a tapasztalataim azt mutatják hogy egy félórán belül a legnagyobb program is vígan átjön. Filmeket még nem húztam, inkább azokat konvertálom a Videora Iphone 3G Converter-rel. Ezzel a programmal akár egy videóklipet, akár egy filmet vagy bármilyen videofájlt simán konvertálhatunk telefonunkra. Az igazsághoz azonban hozzátartozik hogy egy film konvertálása akár 4-5 óra is lehet számítógéptől függően (akinek kevesebb meg ne szólaljon ). Amint megvan a fájl csak szinkronizáljuk iTunes-sal, s élvezhetjük is kedvenc sorozatunkat vagy más egyéb videó(i)nkat.

A Phone Zap programfajták közül rengeteget találhatunk hőn szeretett telefonunkra. Ezen programok lényege a blogoláson és a fotózáson alapul a következő lépésekben: fotózd le, postolj mellé és egy gomb és már repül is a netre a saját külön oldaladra. Lényegében aki megszokta az érintőképernyős gépelést, annak ez egy remek darab élményeinek szétkürtölésére.

A fring egy egyszerű, ámde nagyszerű program ami egy Skype-klienst biztosít számunkra. Megadod a felhasználónevedet és jelszavadat, kapcsolódsz egy wifi-hálózatra és máris ingyen beszélhetsz az online partnereiddel Emellett MSN-el, ICQ-val, Google Talk-kal, SIP-pel, AIM-mal, Yahooval és még a közkedvelt mikroblogos csodával, a Twitterrel is kompatibilis. Ezekből is kitűnik hogy nem hiányozhat egyikőtök telefonjáról sem.

Az iTalk egy beépített diktafonná varázsolja készülékünket, hiszen egy gombnyomásra rögzíthetünk bármilyen hanganyagot, vagy hangjegyzetet. Három rögzítési minőség között is választhatunk, de nem kell aggódnunk a fájl mérete miatt (elég ha csak a telefon tárhelyéből indulunk ki). Fizetős változattal is rendelkezik a program, aminek segítségével könnyedén szinkronizálhatjuk hanganyagainkat a számítógépünk és telefonunk között.

A webrádiók szerelmeseinek 2 programot is nyugodt szívvel tudok ajánlani: az egyik a Deezer, a másik pedig az FStream. Mindkettőnél csak hozzá kell adnunk kedvenc rádiónk elérését a főoldalon fekvő listához, s már hallgathatjuk is a jobbnál jobb slágereket. Öröm az ürömben hogy mindkét program ingyenes

Jailbreakelt teló esetén fontos telepítenünk az SBSettings nevezetű programot. Ezzel könnyedén testreszabhatjuk készülékünket, ikonokat rejthetünk el, különböző skineket/témákat váltogathatunk, akksink töltöttségét átválthatjuk numerikus kijelzésre, s ha a felső információs sávhoz helyezzük ujjunkat akkor legördül egy menü, ahol egy helyen állítgathatjuk a wifit, a 3g-t, a világítást vmint a kontrasztot és még sok egyebet is.
Emellett fontos megjegyezni hogy Cydiából valóban rengeteg mindent lehet letölteni. Az hagyján hogy rengeteg program áll rendelkezésünkre, de mérhetetlen sok csengőhang, háttérkép, az összes ikont lecserélő pakk és még külön egy-egy témára alkotott csomagokat, skinpackokat is letölthetünk – pl. Death Note, Dark Knight, World of Warcraft stb. Ezek listája naponta többször is frissül, s végre a sok “okos” ember nem fog ezreket áldozni 1-1 csengőhangra, vagy egyéb letölthető tartalomra. Persze ehhez kell a jailbreakelés, amihez bármikor segítséget tudok nyújtani. Fontos megemlíteni hogy annyi mindent pakolnak fel a Cydia rendszerére, hogy szinte el lehet veszni a temérdek anyag között. Volt hogy 4 órán át böngésztem köztük és próbálgattam őket, mire nagynehezen szedtem össze azokat a kiegészítőket, amik tényleg javítanak az amúgy is kiváló felhasználói élményen.

A Siphon egy felettébb hasznos program, már ha ismerőseink közül valaki még rendelkezik iPhone-al. Ha igen, akkor wifire kapcsolódva ingyen beszélhetünk vele a programnak köszönhetően. Sajnos azonban az Apple terméke még nem annyira elterjedt, lévén hogy ezidáig csak egy szolgáltatónál (Playmobile) lehet megvenni, s igencsak borsos árral rendelkezik. Szívem szerint mindenkinek vennék egyet, de sajnos nem tehetem :/

Miután nem voltunk elájulva a beépített időjárásjelentős Yahoos őrülettől, ezért jobb ha telepítjük az AccuWeather ingyenes alkalmazást. Csak meg kell adni a programnak azt a várost ahol éppen lopjuk a napot, s megmutatja nekünk hogy hány fok van, képpel illusztrálja hogy milyen az idő, sőt még órára lebontva is megmutatja a várható időjárást. A video opciónál megnézhetünk egy-egy európai időjárásjelentést, továbbá a Risk menüpont megmutatja nekünk, hogy viharra, ködre, jégre, hóra, esőre, vagy szélre számíthatunk leginkább.


Sokáig nem értettem, hogy miért is olyan jó egy-egy RSS-program. Már tudom hogy sokkal könnyebben érhetem el, illetve értesülhetek a kedvenc weboldalaimra felrakott legújabb hírekről, hiszen a programnak köszönhetően egy helyen böngészhetem át mindegyik legfrissebb tartalmait. Több ilyen programot is próbáltam, de leginkább z egyszerű de nagyszerű Free RSS Reader mellett döntöttem. A használata nagyon könnyű: a plussz jelre kattintva adhatod hozzá kedvenc oldaladat (vagy blogodat :P) a listához, majd azt frissítve olvasgathatod az éppen aktuális információkat.


Bízni tudok abban hogy nem vagyok egyedül a Dark Knight-mániámmal 🙂 Egy lelkes rajongó össze is ütött egy programot (HaHaHa néven fut és ingyenes), amivel az általunk készített fotókra rakhatunk fel Jokeres firkákat, olyanokat amik a premiert megelező posztereken szerepeltek. Igaz aki nem rajongó azt nem hoz lázba, de gondoltam hogy egy említést azért megérdemel 😉 (Ledgernek meg Oscart ftw)

Mivel az iPhone bluetooth-hibákkal küszködik, ezért megalkották a SweetTooth programot amit ezt a hiányt kívánja pótolni. Sajnos egyelőre még csak arra képes, hogy észlelje a környező bluetooth kapcsolatokat, de később már fájlküldésre is remek lesz (bár arra meg ott van a File2Mail program, a MewSeek is.) Az alkalmazás azonban Cydia-ból telepíthető, ergo jailbreakelni kell a telefont ahhoz, hogy le tudjuk tölteni.


Jöjjön most egy játék, ami egyszerűen letehetetlen. Olyannyira, hogy még barátnőm is rákattant és min. vagy 30 percig nyüstölte, s akkor is csak azért hagyta abba mert már én szerettem volna játszani. A PapiJump lényege, hogy van egy gumilabdád, amit a telefon oldalra döntögetésével mozgathatsz. A játékban az a fontos, hogy minél magasabbra/feljebb ugrálj a platformok között. Persze ahogy nőnek a pontjaid egyre ritkábban, s ily módon egyre nehezebben kivitelezhetők a mozgások, de mégis egy teljesen szórakoztató programot kapunk – ráadásul ingyen (a 20 ezres rekordomat tessék überelni 😛 – apropó, ha úgy érzitek hogy elég nagy a pontszámotok, akkor egy érintéssel már küldi is fel a netes adatbázisba, ahol megnézhetitek hogy a top 100-ból hányadik helyen csücsültök)

Olvasd el a hozzászólásokat is

81 Comments

  1. ez a BeeJiveIM képes arra hogy háttérben fusson és úgyis megkapjam az üziket? mert eddig mindíg futni kellett a proginak ,hogy online legyek.

  2. Képes 😉

  3. nkAAA: lama kerdes 🙂 GFCaller-t honnan tudom leszedni ?

  4. Nagyon remek kis összeállítás, köszönjük!

  5. Szia! Én olyan app-ot keresek, ami telefonbeszélgetést tud rögzíteni! Nagyon sokat próbáltam már, de beszélgetés közben sajnos nem vettek fel! Az említett iTalk tud ilyet? Vagy tudtok olyat ami vesz fel beszélgetést?köszi

  6. @nkAAA: Én úgy tudom nem fut a háttérben, csak nem jelentkezik azonnal, ha kilépsz. De üzeneteket csak akkor kapod meg ha visszalépsz és nem jelzi sehol. Én legalábbis úgy vettem észre.

  7. Nekem jelezte, de lehet ez a Backgrounder miatt volt (^_^)

  8. @nkAAA: Elég valószínű 😛

  9. Na senki nem tud segíteni hangrögzítés ügyben?

  10. koszonom.

  11. tudna valaki nekem segíteni a SIPHONE beállításában?

  12. Van valami egyszerű módja a programok átnevezésének?

  13. @Neu: Ha visszalépsz jelzi ha írtak közben, ha nem olvasod el és kilépsz akkor jelzi az ikon sarkában a fennt látható módon mennyi üzid van. A beszélgetéseket akkor is megőrzi ha offline módban napokig be se jelentkezel….

  14. @miki315: Sőt én most töltöttem le orosz barátainktól a legfrissebb crackelt változatot és ezzel már fotokat és hangokat is tudunk csatolni..

  15. Hm, ezek mind nagyon jó kis hasznos programok, de sajnos nekem kisebb gondom akadt a Jailbreakaléssel. ipod Touch 2G-m van, a redTool v0.98-al jailbreakeltem, majd Reboot. Ha kikapcsolom a Touch-ot, majd szeretném bekapcsolni, nem tudom…. :S
    Meg sajnos azt sem tudom, hogy ha fent van a Cydia, akkor hogyan tudok felrakni crackelt programokat :S
    Ha valaki tud segíteni megköszönném (és tudnám ezeket is használni 😛 ) !

  16. @horsepower: Igen van! Az iFoneguide csapata újra életet lehelt a 2.1-es fw-updatebe belehalt “Rename” nevű app-ba. Kilistázza az appokat (külön az appstore.os,és egy másik listán a gyári és cydiás cuccok). Kiválasztasz egyet beírod a kívánt nevet, kilépsz. Automatikusan respringel, és kész.Source: cydia.ifoneguide.nl
    @nkAAA:Egyébként a hasznosakhoz hozzátenném a korábban bemutatott Mobilelog appot, ami a telefon menü híváslistája helyére integrálható részletes listát mutat, hívásidővel. A másik hasznos appstore-os cucc a Groups, amivel csoportokba rendezheted kontaktjaid, küldhetsz csoportoknak emailt, és szintén képes beépülni a telefon menübe, csak ez a kapcsolatok fühöz adja hozzá a csoportos bontást.

  17. Nagyon jó kis cikk lett! Érdekes és hasznos 🙂

  18. “A másik hasznos appstore-os cucc a Groups, amivel csoportokba rendezheted kontaktjaid, küldhetsz csoportoknak emailt, és szintén képes beépülni a telefon menübe, csak ez a kapcsolatok fühöz adja hozzá a csoportos bontást.”

    No ez érdekelne, hogy miként csinálja, mert én nem találom ezt a funkcióját, pedig érdekelne, mert nagyon szép és hasznos program.

  19. Nekem 37 ezer a rekordom a PapiJump-ban 😀

  20. hello!mult héten lettem iphone 3g tulaj végre!megtaláltam az oldalt ,elolvastam az összes hsz-t,és belevágtam….
    10perc alatt elsöre magyar ,jailbrake-elt lett a teló!!!!!!!!!!
    köszönöm!nagyok vagytok!
    lenne pár kérdésem:hogyan tudnék full mentést csinálni,mert ha gáz van nem szeretném ujra letöltögetni azt a 9 oldalnyi appot:)?
    másik:honnan tudom megkeriteni a touch grind-ot(crackelve)?átturtam az egész netet érte de semmi….
    köszi srácok mégegyszer!!!!

    wadarr: te nem a x360-as mester vagy véletlen????:)

  21. Én jelenleg a 2. Helyen állok:)

  22. 37 ezer, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀

  23. Áh picsába
    36801nél leestem 🙂

  24. admin még októberbnen egyik kommentben ígértetek egy magyar német szótárat??? az elkészült végül???

  25. @nkAAA:

    1) “A Siphon egy felettébb hasznos program, már ha ismerőseink közül valaki még rendelkezik iPhone-al. Ha igen, akkor wifire kapcsolódva ingyen beszélhetünk vele a programnak köszönhetően. Sajnos azonban az Apple terméke még nem annyira elterjedt, lévén hogy ezidáig csak egy szolgáltatónál (Playmobile) lehet megvenni, s igencsak borsos árral rendelkezik.”

    Miiivaaaan? A Siphone egy kjó SIP kliens, mint mondjuk a Siax, csak ingyenes (még) és nem randa (kivéve az ikonját), szépen illeszkedik a beépített teló apphez és a contactjaid/kedvenceid is kezeli.

    http://hu.wikipedia.org/wiki/SIP

    Veszel a Betamax szolgáltatóktól vagy a Skypetól (vagy a kismillió többi SIP kompatibilis VoIP szolgáltatótól) kreditet és tizedéjért, vagy ingyen hívsz külföldi számokat pl.

    http://progx.ch/home-voip-prixbetamax-3-1-2.html

    2) iPhoneosított Quake3arena meg itt van a Szifon.com repójában régóta, pár pályával, tökéletesen működik, nem fagy ki, próbáld ki bátran.

    Ami még a Groupson kívül ami még bejön és hasznos és mostanában jelent meg az az iStat. https://bjango.com/mac/istatmenus/

  26. ááááá a touchgrindet megtaláltam már:):) de amit keresnék még az a hottrix -ipa-ban(m4v-ben megvan)valakinek ötlet?

  27. En fring helyett jobban szeretem a Nimbuzzt. Sokat tud es fringel szemben skypeon nemcsak telszamot lehet hivni hanem nick nevet is. Tud emellett msn aol google aim icq stb… Ajanlom!

  28. 41 ezer
    Top 100ban 5. 🙂

  29. Sziasztok! Ez a Group progi engem is érdekelne, de csak fizetőset találtam. Van valahol Cydia-ben tört is?

  30. Az lenne a kérdésem NEShez hol talizok játékokat?:)

  31. Ez a BeeJive mennyivel jobb,mint a IM+? Mert én azt használom, és tokéletes.

    A masik meg az,h ha full minoségre konvertálok a videora iphone converterrel, akkor kb annyi ido, mint maga a film 😛 Szal olyan 1:20-nál még nem volt több 😛

  32. @siriuspapa: Hát mert elv háttérben is fut a beejive és a legdrágább app a maga kategoriájában:D

  33. Sziasztok! Kicsit off-olok, mert ma kaptam egy olyan mailt, amin nagyon meglepődtem és mivel fontosnak tartom megosztani veletek, nem tudván hol tehetem ezt meg, ide írok!
    Főképpen az admint kérem, amennyiben van rá lehetősége, egy nyesfordítással kitehetnéd a postokhoz, mert érdekes a téma!
    Ajánlom figyelmetekbe az alábbi linket, aminek a címe: Apple says, jailbreaking illegal!!!!!
    http://www.eff.org/deeplinks/2009/02/apple-says-jailbreaking-illegal

    üdv!

  34. @Mordon: Nincs külön bekapcsolási lehetősége, nekem csak egyszerűen megjelent a “Telefon” menü “Kapcsolat” fülén bal fent egy új nyíl, ami a Groups.app-ban általad létrehozott csoportokra mutat. Én a smart group-okat kikapcsoltam,és csináltam család, munka stb. bontást. A telefonmenüben alapból az összes kontaktot kiadja, visszalépéskor választhatod ki, hogy melyik csoport tagjait akarod csak látni. A csoportnak való emailküldés viszont csak a groups-ból megy.
    @predator9: Vagy ihacks.ru-ról, vagy idownloads.ru-ról szedtem le,már nemtom.
    @mendez: Beírod google-be, hogy nes roms download, és onnan 🙂
    @jezus9: 9 oldalnyi app??? Te beteg vagy 🙂

  35. @Mordon: Ha az outlook névjegyzékében hozok létre csoportokat, akkor az sync után látszik az iphone kontaktlistáján? Mert én még nem próbáltam, de ha attól is megjelenik egy ilyen nyíl a csoportokhoz, akkor lehet csak nekem újdonság a dolog.

  36. Sziasztok!
    Letöltöttem én is az Fstreamet de sehogyan sem tudom beállítani a magyar adókat. Leginkább a Rádió 1-et szeretném, sajnos akárhogyan is írom be az online hallgatás elérését nem tud connectálódni.
    Van valakinek valami ötlete?

  37. Sziasztok!
    Én még uj vagyok itt mert, csak most jutottam egy ipod Touch 8 GB- angol.
    S ezt szeretném magyarositani.
    Hozzátok fordulok hogy is tehetném meg.
    Addig eljutottam hogy ide a szifon.com ba be kell jelenkeznem .
    Ez megtörtén, de innen hogy -tovább?????

    Megköszönném ha valaki segitene……….

  38. Sziasztok,
    volt egy jó kis progim az iLog, ami a letelefonált időt jelezte ki, de most frissitettem a 2,21-esre és nem találom a cydiában… 🙁
    van vkinek vmi 5lete??

  39. Valaki segitsen hangrögzitö porgram ügyben! beszélgetést hogy tudok rögziteni? melyik program tud ilyet?

  40. Sziasztok! Nekem olyan segítségre lenne szükségem , hogy hogyan tudok beállitani héttérképet az ikonok mögé winter board nélkül?
    A wallpapernél beállitott kép csak akkor jelenik meg, ha lazár a telefon.

    Illetve lehet valahogyan alkalmazni témát szintén einter board nélkül?

  41. @nusty: iDictaphone. En ezt hasznalom, egyszeru es nagyon jo minosegben vesze fel.

  42. Egy kis Off:

    Sztem jó lenne már az alma@-ba beletenni a témákhoz Screenie-ket, meg a teljes leírást app-okhoz, mert akkor minek is van a CydiaDB?

    ui.: nem leszólás, csakhát remélem értitiek..

  43. @Vezo: megtaláltam a megoldást… mobilelog-nak hivják most… 😀
    de a szifon.comos megoldást töltsétek le, az a jó 😉

  44. @mendez: backgrounderrel az im is fut nekem 😛

    Kicsi off: yellow nektek nem csinal olyat, h nem tudnak hivni, mert azt mondja, h ki vagytok kapcsolva. Bocsi

  45. @bukko: Az alma@ amilyen nagy ötlet volt hamvába “hótt” marad így szerintem is, bár tudom nagy meló de ha elkezdte valaki akkor miért nem hozza ki belőle azt amit lehet. / Itt én is a progi ismertetőkre gondolok/

  46. csánálna valaki egy olyat, hogy a leghasznosabb brogramok pc-re szifonhoz?

  47. Hali, hol találok leírást az SBSettings progihoz?

    köszi.

  48. @nono1994007: iTunes, WinSCP, Videora iPhone converter. Tessék XD
    @feherbt: Cydiában az app More info-jában esetleg?

    Amúgy abba kéne hagyni az offolást, mert admin el fog picsázni minket.

  49. Feltettem én is a backgroundert és elég hasznos, főleg ha egy im programot akarunk rajta futtatni a háttérben … most így hirtelen más alkalmazásra nem tudom jó e, de biztos az.

    Valaki itt írta, hogy 9 oldalnyi app van a telefonján … hát nekem is 😀 Viszont ennél több úgy nézem nem is fér rá, így ha feltesz az ember egy új progit már nem jeleníti meg az ikonját.
    Van ez a Categories progi amivel elméletileg lehet kategóriákat csinálni, viszont nekem egyszer kiakadt és jól megkeverte az ikonjaimat és egy csomó alapbeállítást tett vissza azóta inkább hanyagolom. Esetleg erre nincs valami másik alternatíva?

    Hogy én is mondjak valami hasznosat: Quickgold. Röviden szólva annyit tud, hogy ha megnyomod “A gombot” előhoz egy keresőt ahová elkezdesz gépelni és keres a telefonban, sms, kontakt, könyvjelzők, appok között így gyorsan elérhető bármi pár pötyögéssel. Sőt még arra is jó, hogy egyből a google-ben is tudunk vele keresni vagy a térképen. Akinek csurig van a telefonja mindennel és fontos, hogy gyorsan megtaláljon bármit annak ajánlom.

  50. Mendez, ezt add hozzá a cydiához és innen tudsz leszedni játékokat NESre is (és más emulátorokhoz is)

    http://apt.123Locker.com/

  51. @szomi1 A te rádiós appod az allRadio. Appstoreban ugyan 1 dollár, de appulous-on is fenntvan ingyé 🙂 Sok magyar rádió van az appban Roxy, Sláger, Juventus, stb.. A Mellesleg Radio (a kabarés kemény nagyon) 🙂 Ajánlom mindenkinek!

  52. Ha rádió, akkor Virgin Radio, vagy Last.fm (ingyenesek)
    Időjárásra a Weather Pro-t ajánlom. Egyébként appulo.com-on minden megtalálható.

  53. Bocsánat, appulo.us

  54. @iNigga: Köszönöm, megoldódott, az alábbiak lettek meg segitséggel: facecall, group. Ha valakit érdekel, szivesen felteszem valahova.

  55. @GabesS2k Köszönöm!
    Megolvasgattam a véleményeket róla és mindenki azt írja, hogy fagyogat és nem fut háttérben.
    Neked milyen tapasztalatod van vele?

    Szomi1

  56. @CodeRed: Tudsz ehhez valami működő crack linket? mert én négyet találtam de az mind döglött….

  57. @szomi1: A háttérben valóban nem fut, bár nekem ez nem is fontos. A fagyás… Na igen. Eddig készer fagyott nekem, ami fontos a resetes kérdésére NO-t kell nyomni mert törli a kedvenceidet. De mindezt leszámitva még mindig az általam próbált legjobb Rádió. Hiába na, semmi sem tökéletes 🙂

  58. Hello! Bocs az off-ért de egyszerüen nemtudom hogy egy uj iphone-ra hogy lehet a simről átteni a számokat! Valaki légyszi segítsen…fontos lenne! Előre is kösz!

  59. @Fodro: Beállítások/mail, contacts, callendar…../legörgetsz és Import SIM contacts

  60. FStream progihoz nem tudna valaki segíteni mi az MR2 Petőfi url címe?

  61. srácok! ma jött ki a mewseek pro!
    ugye még nincs hozzá crack? végigturtam a netet de semmi.

    pro: letöltött zenétaz ipododba rakja, és sync utan is megmarad

  62. Leszedtem ezt a NES emut. Gondoltam tolok egy kis mariot. De nem találom a Rom konyvtárat ahova másolni kell a gameket. Valaki tud segiteni?

  63. Tudja valaki…..de az ADMIN biztosan….hogyan lehet a GFcaller program ikonját lecserélni a beírt telefonszámhoz tartozó képre???????

  64. sbsettingset felraktam cydiabol, de nekem semmi ikon nem rakott ki! Tarhely 1.2 mb ez az?

  65. hello! lenne egy kérdésem :valamelyik progi kirakott a lockscreenre 4ikont és el szeretném távolitani de már nem tudom melyik progi a ludas!
    másik:van egy csomó üres “untitled” ikonom azt hogy távolitsam el??? légyszi aki tud valami okosat segitsen:)

  66. @Ombika:SbSettings-et úgy nyitod meg, hogy végighúzod az ujjad a kijelző tetjén
    nekem a gpSPhone nevezetű progival kapcs lenne olyan kérdésem, hogy mi a teendő, ha nem menti el a játékot pedig én rábökök?help pls

  67. nem szóltam.(:

  68. Sziasztok!

    Tényleg remek kis segítség lett ez az összefoglaló nem hiába imádom ezt az oldalt!!!! 🙂

    Nekem egy olyan problémám lenne hogy letöltöttem a NES nevezetű programot és hozzá játékokat is de sajnos ezeket nemtudom hogyan lehetne belerakni a NES mappáiba hogy használni is tudjam őket?!

  69. Sziasztok!

    A siphon -nal kapcsolatban lenne kérdésem:
    Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy – mint a mobil telefon is – a home gomb megnyomása után is kapcsolatban maradjon a központtal, vagyis tovább fusson a háttérben.

  70. Beejive-al lenne problémám: a régebbi verzió simán futott, de mostanában kiírja, h régi és már nincs támogatva. Ha felteszem a legújabbat, amint be akarok loggolni bármelyikre (icq, msn, stb.), bejön 1 fekete képernyő, középen zölddel: “pc tabbed letter”. Ezek után behozza youtubot és lejátszik az office spaceböl 1 videót…:)
    Tud vki erre megoldást?

  71. Ugyan ez a hiba nálam is nem tudja valki mi lehet a gond?

  72. @Istvanka: Beejive nem müködik craccelt app-al. Csak akkor megy ha megveszed 🙂 Ez már sajna jó idelye igy van és ahogy elnézem igy is lesz 🙁 Megvenni meg nem célszerű 😀 van “olcsóbb” (másik program) megoldás is …

  73. FekaBa: Tudnál nekem írni egy másik megoldást ami ilyesmi szinten lehhet mint a Beejive? Előre is köszi

  74. @Istvanka: Agile Messenger, IM+, Fring

  75. Köszönöm szépen majd kipróbálom ezeket 🙂

  76. @Istvanka: szívesen 🙂 én az IM+-t használom de a többi is teljesen jó

  77. A 20000-res rekord megdöntve 40000-re :).

  78. sziasztok

    kicsit láma vok, de.. tudnátok segíteni?
    mi az a jailbreakelni egy telefont,és mi a cydia és ezt hogy tudom megcsinálni?

  79. Found your website and decided to have a quick read, not what a usually do but good 1. Great to see a website for a change that isn’t jam packed with spam and garbage, and actually makes some sense. Anyways, good write-up.

  80. sziasztok én nem is tudtam sajnos jailbreakelni a telefonom ugyanis elég érthető az hogy hogyan is kell illetve videó amit néztem.Amint elérek oda amikor * másodpercekig kell tartani a “gombokat” ott sajnos meg is bukik a dolog …Ha valaki megtenné hogy elmagyarázza nekem ponztól pontra hogy hogyan is csináljam azt nagyon megköszönném.


Add a Comment