fbpx Skip to content

Kicsit előreszaladtam a cikk címével, mivel jelenleg még csak egy háttérkép pack van a tarsolyunkban, amit kicsizi készített.

Igazából büszke vagyok rá. 🙂 Komolyan… mint tudjátok a szifon nem csak a gazdagoké, nem csak az “öregeké” hanem olyan fiataloké is, akik még talán nem is középiskolások, mert ugye a szülők megtehetik. Azért nem beszélek számokban, mert nem célom az embereket lenézni, kategorizálni mert fiatalok, vagy mert túl “öregek”, mindenkinek akinek iphone van a kezében 1 közösséghez tartozik és az a közösség egymást segíti. Kicsizi kolléga küldött nekem egy wallpaper pack-et a minap amit ugye önmagában nem nehéz elkészíteni, és szerintem bárki össze tud dobni nekünk egy 50db-os háttér szettet a közösségnek, ám ami miatt meglepődtem rajta, hogy saját repó-ján és már előre legyártott csomagként küldte át szinte alig kellett alakítanom rajta. Hát igen… a jövő 🙂

wallpapper-pack

A csomag telepíthető a szifon.com Cydia Source -ról Kicsizi’s Wallpaper Pack néven.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Én egy Time Of Day-t alakítottam át (mindössze kicseréltem a háttereket), és utólagos engedelmeddel dj_us, ebben a postban szereplő hátteret is bele raktam. A többi az én művem. Próbáltam kicsit le copyzni, hát sztem annyira nem lett rossz.

    Kép 1

    Kép 2

    Kép 3

    Kép 4

    Kép 5

    És a Thime Of Day amiben ezek a képek váltakoznak napszakonként 🙂


Add a Comment