fbpx Skip to content

funny-apple

Két évvel ezelőtt bőszen kezdődött a telefonálgatás rokonnak kintre amcsiba, hogy mi van az iPhone-nal, már akkor tudtam, hogy nagy durranás lesz, 2 naponta hívogattam a GSM boltosokat, hogy ki lehet-e kódolni, és végül megkaptam a választ: ki! Azóta vagyok boldog tulajdonosa eme remek készüléknek (persze már megtörtént a váltás 3G-re). Emlékszem mikor először mutatkoztunk együtt, mindenkinek leesett az álla, WOW, micsoda készülék, mindenkibe nyomott hagyott és utána furcsán néztek az N95-ös Nokiájukra. : )

_unlockings

Elég rég óta osztom az észt az oldalon és jelen vagyok, meg kell, hogy mondjam nagyon remek kis társaság kovácsolódott itt össze, nem a köpködés megy, hanem a segítőkészség, és a lelkesedés. Ez megnyilvánul mind a kommentekbe, mind az irc csatornán, az adminok nem a levegőből beszélnek le hozzánk, és nem sajnálják a karaktereket a problémánk megoldására, akár 2x is leírják. 🙂 Ezúton is szeretném megköszönni a munkájukat, hisz amint történik valami az iPhone-os nagyvilágban, mi tájékoztatva vagyunk.

skitched-20071217-155350

Nekem már nem is kell más telefon, és ez nem csak a készülék magával ragadó kinézetének és tudása miatt van, hanem a magyarországi supportnak, ami sajnos nem a T-moblie-nak tudható be, hanem a lelkes magyar userek, sokkal, de sokkal többet mutatnak fel naponta. Otthon hegesztgetnek mindenféle spéci cuccot, fülest, appokat, egyedi témákat, magyarításokat, nem érhet fel a lelkesedésükkel semmi és senki! Teljes kultúrává vált már ez a telefon, úgy érzem, hogy tagja vagyok valami társaságnak, még ha nem is ismerem őket személyesen, még a BKV-n is máshogy nézünk egymásra egy iPhone-ossal, mert tudjuk, hogy része vagyunk valaminek és már gondolatba rohannánk egymáshoz feltenni egy tonna kérdést, olyan ez mintha lázadók lennénk a többi GSM-essel szemben és mi jobban összetartanánk. Hiába szapulnak minket az MMS, videó telefonálás, videó felvevés lehetőségével, legbelül ők is tudják, hogy nálunk van az ász!

dev_team_speach

Természetesen a DEV-TEAM munkáját is meg kell hogy említsem, hisz nem ezzel keresik meg a kenyerüket, mégis hihetetlen segítséget és gyorsaságot tapasztalok náluk. Nem tologatják a dolgot, nem várnak, nem tökölnek, ha azt mondják hogy ekkorra várható valami, az akkor ott is lesz. Egyszóval semmit nem érne a készülék ez oldal és más magyar oldalak nélkül, tehát aki akár egy kavicsot is odébb tett a telefonja érdekébe, akár egy kommentbe segített más életén, akár ircen, annak szeretném megköszönni hogy vette a fáradságot és hozzátett egy kicsit a magyar iPhone kultúrához.

Mindenki finoman simogassa a kijelzőjét, mert megérdemli. 🙂

Beküldte: Wask > thx

Olvasd el a hozzászólásokat is

27 Comments

  1. “Otthon hegesztgetnek mindenféle spéci cuccot, fülest, appokat, egyedi témákat, magyarításokat, nem érhet fel a lelkesedésükkel semmi és senki!”

    Ezen jot mosolyogtam 😀

  2. Szerintem ez nem csak 1 iPhone tulaj véleménye, hanem az egész “társadalomé”, de köszönjük a cikket Neked, mint szóvivőnek! 😉

  3. Amit leírtál nagyon találó volt és egyből ráismertem saját gondolataimra és örülök hogy eszedbe jutott leírni bár én is nyugodtan megtehettem volna :)!!Én is szeretném megköszönni mind az oldal szerkesztőinek mind a DEV TEAM-nek na és persze a összes usernek aki valaha is valamilyen formában hozzájárult az iphone közösségnek hogy olyan legyen ami!!!Rengeteg dolgot tanultam meg ENNEK és más oldalak segítségével hogyan és mit kell csinálni ahhoz hogy még jobbá és szebbé tegyük a mi kis “ékszerünket”!Ezúton is megköszönném mindenki önzetlen és áldozatos munkáját!!!!!

    IPHONE FOREVER!!

  4. Én el tudnék képzelni egy iPhone találkozót is…..
    Egy kis multi game, program csere – bere, segítségnyújtás.

  5. @csabiuvb: ezen a projecten már dolgozunk, és nem fogjuk elaprózni, tessék türelmesnek lenni… 🙂

  6. Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz!:)

  7. Mármint nem az adminéhoz, hanem Veritas-hoz!:)

  8. Tényleg jó érzés! (Nagyon jól rávilágítottál a feelingre).
    El is morzsoltam pár könnycseppet 😛
    BIG THX Midnenkinek!

  9. Én is nagyon örülök az oldalnak, annyira, hogy más oldalakat már meg sem nézek!
    OFF:
    A főnökömnek van egy 3G-s szifonja, ami amcsi és AT&T-s. A 2.2 firmmel sikerült kikódolni, és tudta használni a vodás kártyájával. DE! Tegnap óta csak hivni lehet őt, ő nem tud hivni senkit. Hálózat van, net van, működik minden, csak éppen telefonálni nem lehet róla. Ha valakinek lenne valami ötlete ez mitől van, nagyon megköszönném.
    ON:
    Az oldal tényleg szuper és az userek is. Csak igy tovább!

  10. Örülök hogy ilyen tetszetős lett a cikk:)

  11. új iPhone verzió a láthatáron? legalábbis a 2.2.1-es firmware-ben található kódsor erre utalhat… csekdiszáut:

    http://images.macrumors.com/article/2009/01/28/215805-iphone2.png

    merthogy:
    – iPhone1,1 = első kiadás, vagy ahogy sokan nevezik, iPhone 2G
    – iPhone1,2 = második kiadás, iPhone 3G
    – és akkor most itt jön egy iPhone2,1…

    na ez vajon mi lehet? előoldali kamera, 64GB flash, 3mpx hátoldali kamera + autofókusz?

  12. regálnék az előzőkre, hogy engem is érdekelne egy iphone találkozó. a cikk meg szerintem magáért beszél! iPHONE FOREVER!

  13. respect az írásért! télleg elég jó kis közösség ez! legalább van ami összehozza az embereket!

  14. Teljesen korrekt, mondjuk az is igaz, hogy én már az első ipodom nano 2gm óta figyelem a fehér füleseket 😀
    Barátnőm szintúgy, mi már csak ilyen apple függők vagyunk:)
    Ezért is van egy ilyen óra a falamon: http://napilol.blog.hu/media/image/apple_clock.jpg

    (sajnos a mac mögötte nem az enyém, csak lusta voltam sajátot fotózni)

  15. Szeretném ezúton is közölni minden Iphone tulajjal ha bármilyen segítségre lenne szüksége HA tudok nagyon szívesen segítek!!!!!

    MSN cím:[email protected]

    De csak ha tudok vagy együtt kiokoskodunk valamit!!! 🙂

  16. Tetszett a cikk és milyen igaz remek kis társadalom alakult ki , iphone csak így tovább 😀

  17. Nah!
    Ez egy remek kis írás,teljesen egyetérek Veled..:)
    annyi negatívum viszont tapasztaltam azért hogy nemrég felmentem IRC-re és ott volt egy két úriember aki cinikusn válaszolt illetve bunkón a kérdésemre,
    de kihevertem:)
    Hajrá szifon.com!
    Így tovább!

  18. Hát ez benne van a pakliban, nem mindenkinek van jó napja aznap 🙂

  19. Amikor pàr ève az első ipodom megvettem tudtam, hogy lesz iphonom. Ahogy megjelent megvettem és azòta naponta làtogatom ezt az oldalt, így ti is benne vagytok hogy ennyire rajongok ezèrt a teloèrt.
    Èn nem ìrok gyakran, csak megyek utànatok ès csinálom amit itt olvasok….
    Kösz mindent

  20. Csao Darwin:
    kepfeltoltes.hu/view/090129/ev__2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  21. jó cikk, kirázott a hideg, de jó értelemben.
    Ez a legjobb oldal és naponta többször látogatom.

  22. Mintha egy új vallás alakulna.:))) Én sem írogatok gyakran, de nagyon sűrűn látogatom az oldalt. Ha nem lenne, én sem nagyon boldogultam volna. Csak így tovább, a hozzászólóknak is.:)

  23. sziasztok nem tudom hogy ez nektek új dolog-e az iphone óra ikon életre kelt vagyis pontos időt mutat.cydiábol tölthető a neve : Buuf Live Time.A ModMyi-tol

  24. Azt a véleményt mely szerint nem is lesz másik telefonod, evvel egyet értek is meg nem is!
    Egyet értünk abban míg ki nem adják egy jobb változatát addig nem kell lecserélni viszont mikor lesz egy jobb akkor én lecserélem!

  25. Mély tiszteletem mind azoknak akik lehetővé tették, nekünk iPhone tulajoknak hogy olyan alkalmazásaink lehetnek melyeket mi magyar tulajok rendelkezünk! Eme alkalomból,hosszas gondolkozásomban mélyülve,elhatároztam hogy:
    Mit szólnátok ha egy iPhone bulit össze hoznánk? Melyben, lenne némi zene tracsparty és infó csere személyesen? aki támogatja az ötletet azt kérném hogy írjon egy smst erre a számra:(szerk. admin) ami tartalmaz egy e-mailt is,és jó lenne ha a drága adminok is jelentkeznének mert nagy Szerepet szeretnék szánni nekik ebben a dologban! Az adminokat külön szeretném megkérni,írják oda az sms mellé,az admin szót! Remélem sikerül mert sok jó ötletem van erre az összejövetelre!

    admin: Jelenkezni fogunk a megadott számon srry, de inkább átírtam a commentet.

  26. @nico: Ha végigolvastad volna a kommenteket… Idézném admint :
    “ezen a projecten már dolgozunk, és nem fogjuk elaprózni, tessék türelmesnek lenni… :)”
    Szal előbb utóbb lesz szifon-party,valszeg nem kicsi… 😀


Add a Comment