fbpx Skip to content

szifon1

A tegnapi firmware -ben az Apple semmi érdemi újdonságot nem tett bele azon túl, hogy az új baseband 02.30.03 gátolja a yellowsn0w működését, tehát ezzel a baseband -el NEM LESZ FÜGGETLEN egyelőre a telefonod. A régebbi első generációs iphone-ok esetében ez más, mivel ott továbbra sem frissült a baseband, így nekik csak a jailbreak -re kell várni, és máris használhatják ezt a “csodás” 2.2.1 -es rendszert. Az ipodtouch-ok esetében is hasonló a helyzetben vagyunk, mind az első, mind a második generációnál várni kell a jailbreak-re.


Tegnap már jeleztem, hogy egyetlen útja lesz majd a 2.2.1 -re való átállásnak, custom firmware -t kell alkalmazni, hogy a baseband ne frissüljön. Ezt a dev-team megerősítette egy mai videóban. A jailbreak körülbelül 2-3 nap mire teljesen hibamentesen elkészül, addig remélem mindenki ki bírja, hogy ne update-eljen erre a fergeteges 2.2.1 -re.

Olvasd el a hozzászólásokat is

52 Comments

  1. hmm tetszik a kávé 🙂

    Mindenesetre a Safari stabilitásának növelése elég jól hangzik…

  2. Valóban gusztusok, az a csésze kofein.

  3. persze, szerintem az aksi idő is növekedett 30% -al… ez is jól hangzik ^^ 🙂 de nem igaz. Az lehet, hogy javítottak a safarin, de nem könyvelném el nagy durranásnak.

  4. Már a flesh majdnem megy!!!! 🙂

    Nézzétek csak meg !!!

  5. Azé @fuji001 kolléga ön miért nem akar megszegni pár termofjúűz szerződést?

  6. @admin: Mélyen a lelkembe nézve, és őszintén megvallva! Nem tudok rá elfogadható indokot mondani. Pedig jóval olcsóbb lenne a telefonom fenntartása.

  7. @fuji001: igazából nem tart semeddig és persze élvezhetnéd ezeket a csodás dolgokat amiket a cydiából telepíthetsz.

  8. OFF
    @admin Pénteken megyek Pestre, és állítom be az egyik gigabites web szerveremet. (Ha kellene tárterület iphone filmek, illetve videók elhelyezésére, szívesen állok rendelkezésre.)

  9. @fuji001: @fuji001: ez a majnem megy olyan kb.hogy majdnem elértem a vonatot

  10. hmm 🙂 errol egy nagyszeru dolog jutott eszembe… lehet streamelt filmet nezni iphoneon? 🙂 esetleg errol a szerverrol? 🙂

  11. @miki315:
    Mindig nagy várakozással várom a hozzászólásaidat. Be kell, hogy valljam felüdítenek!!! De, mostanában úgy érzem magam mikkor olvasom a kommenteket, mintha lemaradtam volna néhány órával.

  12. @Eyesis

    igen!
    🙂

  13. Hello! Hogyan tudhatom meg hogy a telefonom gyárilag független?Köszi!

  14. @fuji001: Ok, ha van kedved ugorjunk össze megcsinálom a telefonodat :)))

  15. fuji001 Nem órákkal hanem évekkel:-)

  16. @miki315: hmm… 🙂

  17. @admin: számodat küld már át a reg-ben szereplő mail cimre ???

  18. fuji: a sima ipod videolejatszo is tud streamet? vagy ehhez kell valami speci videolejatszo? tudsz ilyen proba streamet? 🙂

  19. @ Eyesis:
    MIcrosoft SilverLight technologiával akáármilyen videót meg lehet csinálni, akár 100000*100000 pixel felbontásban is.

  20. na de iphone-on szeretnem lejatszani… ugye az ne mtudom mekkora felbontas de nem 100000×100000 🙂 azt tudom, hogy streamelni lehet minden videot ezer fele keppen… engem az erdekel hogy lehet e ugy streamelni, hogy az iphone tudja lejatszani szepen netrol 🙂

  21. @Eyesis: A silver light technolodiának pont az az egyik értelme, hogy mindig csak annyi képet fog kezelni amenyit a NET vegy az ezköz bir.

  22. na jó, az email-ből kép mentése esetén tényleg jól jönne, hogy ne legyen elmosódott (blurry) a kép utána a camera roll-ban. elvben ezt javítja ez a 2.2.1, de visszajelzések szerint mégsem… hmm…

    a safari stabilitás meg… vagy én nem vagyok annyira póverjúzer, de nekem azért nem lép ki szignifikánsan gyakran, ha meg párszor igen, hát jesszus, elindítom megint.

    silverlight? az azért már elég perverz, hogy egy MS technológiát hamarabb támogasson egy Apple cucc, mint mondjuk a sima Flash-t…

  23. Akkor egyuttal ez azt is jelenti, hogy most már egy ideig nem lehet upgradelni mert a dev-team nem tudja követni a változásokat? Vagy pedig simán a dev-team szerint felesleges ezzel a lényegtelen frissítéssel tökölni?

    admin:
    Még egy tudom nem ide való de a Magyar UI legújabb verziója tartalmaz egy hibát: Amikor be akarok jelentkezni a routerem admin felületébe akkor Bejelentkezés helyett Gejelentkezést ír ki. Ez nem kritika hanem segítség akar lenni.

  24. Helló,
    Egy kérdés, nekem a szafariban a videók mindig egy áthúzott háromszög ikonként látszanak.
    Ezeket nem is tudom lejátszani, ezen a lapon is van fent valami, de nekem csak az ikon látszik.
    Már feltelepitettem pár plugint de nem változik a helyzet.
    Mi lehet abaj. Kösz a segitséget.

  25. @uTomi: sztem nézd meg a számítógépen is, mert 99%, hogy ez nem az iPhone Magyar UI hibája, hanem a router admin felülete van rosszul fordítva.

    a dev-team pedig tudja követni a változásokat, csak kell egy kis idő, míg megcsinálják az új verziót, ami támogatja az új firmware-t. hétvégére kb ki is jön az új pwnage/quickpwn.

  26. @bbastya: az áthúzott háromszöges ikon azt jelenti, hogy:
    – például tiltva van az embed-elés az adott videón, és így a youtube lejátszó nem támogatja;
    – vagy az is lehet, hogy az adott videót azóta törölték;
    (- esetleg speciális kódolás/típus miatt nem támogatott.)

    én legalábbis ezekkel találkoztam eddig, mint okok. a gyári youtube lejátszón kívül még az iMobileCinema az, ami viszonylag támogatja az ilyen videókat, de ez még béta állapotban van.

  27. @uTomi: Ismerjük a hibát de jelenleg a fordító emberünk picit elvan havazva… talán jövőhéten lesz 1 újabb csomag.

    @fuji001: Nem állunk messze a technologia használatától mivel ott a vlc player iphone -ra az képes steam-elni tehát a ez a technologia adott. Azért 1 próbát megér.

  28. tegnap restoreoltam a telefonomat, ami addig egy jailbreakelt, yellowsnowos, vodás volt. annyit szórakoztam vele, hogy lehet véletlenül frissítettem ituneson keresztül is(pedig fingom nem volt, hogy az apple épp ekkor adja ki a 2.2.1 updatet), és habár jelenleg az oldalról szedett 2.2 1gb rootos custome firmware van rajta, de beállításoknál alul a model firmwarenél 2.30.03at mutat, szal az uj basebandet…:( mit tudok csinálni? innen restoreolni lehet? vagy várnom, kell hogy frissítsék a yellownsot…??

  29. Mejulie sajnos varnod kell.

  30. vannak valami infok, hogy az kb mennyi idő, mire elkészül?

  31. Mejulie dev-team megerősítette egy mai videóban. A jailbreak körülbelül 2-3 nap mire teljesen hibamentesen elkészül.sargaho ua:

  32. értem, köszi. remélem minnél hamarabb…

  33. nincs mit.

  34. @uTomi
    @admin:

    Javított lokalizáció kiküldve! = )

  35. @admin: Bármilyen további hiba akad a lokalizációban, írd meg nyugodtan aztán javítom ha a fordítótok nem ér rá = )

  36. az ipodnál van 1 hiba, hogy a számok “számolása” > “28ból 28” vagy mi ott mindig ugyan azt a számot Írja… asszem ez még nincs javítva.

  37. @admin: Javítva a Most Szólban a minden dalból számolás. . . [sorry hogy lassú voltam. . .étkeztem = D]

  38. @iTrash: [ja. . .és string elküldve = )]

  39. Huhuuu, dejo, hogy most adtam be szervizbe… Tuti felteszik jofejsegbol az uj fw-t 🙂

  40. és akkor mostantól nem sw újdonságok lesznek, hanem megy majd a dev vs apple hogy ki az ügyesebb?

  41. Ezaz 2.2 es a 2.2.1?

  42. Kibrobaltad? Megy 2.2.1?

  43. Igen kiprobáltam. 2.2.1 (És használom is. Semmi gondom vele. iPhone 3G) Plussz felülírtam a mobileinstalaton fájt-t is a 2.2-re. Teljessen rendben.
    Ez a 2.2.1-et Jailbreak-eli. Kell hozzá még a 2.2.1 FW.
    Telepítés a megszokott modon.

    Vortex adta ki ezt a verziót. De nem tudom miért törölték a topic-ot a QuickPwn forumról. Akkor megértettem volna ha nem jó vagy fake. De igy? Na mindegy..

  44. T_Z vagy még?

  45. Erdekes! Hmmm

  46. sziasztok ha valaki tud segitsen 3g ipohonom van 2.2.1 (5H11) modem fimware 02.30.03 lehet e valamit kezdeni vele.


Add a Comment