fbpx Skip to content

Ma éjjel a dev-team kiadta a 0.9.6 -os verziót. Erről a verzióról annyit kell tudni, hogy rengeteg hibát javítottak benne, és a telefon bootolása után azonnal Airplane módba rakja, majd ki is veszi a telefont. A szifon.com csapata Vodafone és Pannon-al tesztelte, és tökéletesen megy. A pinkódot továbbra sem támogatja a yellowsn0w.

grafikon

Ahogy a képen is látszik, ez a verzió már jóval több működő szolgáltatót mutat, reméljük egyszer majd 100% -os lesz.

We have released the 0.9.6 beta yellowsn0w 3G unlock application, 0.9.6 beta should fix EVEN MORE problems :-). Please remember to add feedback -> here <- as we can get useful feedback that will help us. We suggest that everyone upgrade to this version.

via: Dev-Team blog.

Olvasd el a hozzászólásokat is

61 Comments

  1. Tökéletesen működik! És ez még csak a béta! 🙂

  2. Pannon Voda teszt OK

  3. Ma tesztelem vagy 4 telón, aztán írok 🙂

  4. Szerintem a failed is csak azoknak van, akik nem olvassak el, hogy kell hasznalni.

    Egyebkent kituno a mostani verzio, restart utan egybol megy.

  5. Azert a yellowsn0w forraskodjara is erdemes vetni egy pillantast, egyaltalan nem valami tobb ezer soros programocska. Erdekes 🙂

  6. pannon kicsit lassan találja a hállot, voda gyors

  7. ja, és a telo nem magyar szolgáltatos nem is europai

  8. bocska, nekem restart sem kellett, sot repcsi mod sem

  9. Nem ide való téma,de hátha tud valaki segíteni!Na szóval most a laptopomon is van internet előfizetés és a T-mobilos kártyámon is! Ezt anyagilag kicsit sokallom!Meglehet azt oldani hogy a T-mobilost lemondom, és a laptopot ha kábellel / vagy esetleg kábel nélkül/ összekötöm az iphonnal akkor is legyen internet az iphonon! Remélem érthetően írtam le mi az elképzelésem!Ha tud valaki szájbarágósan segítsen!

  10. Sikerült!! Király!! (Pannon)

  11. sziasztok!
    végre nekem is müxik az új verzióval:)voda,panon,trémobil….1000 köszönet!!!!!

  12. Pannon müxik. Egyébként nekem már az előzővel is ment csak éppen csak akkor ha az Installerel telepítettem fel a yellowsn0w-t és nem a Cydiával. Na mindegy egy csak egy tapasztalat. Amúgy köszi mindent és király a szifon.com. Csak így tovább srácok.

  13. Ez olyan, mint egy cyndiás cucc, ha bármi balul üt ki, akkor restoréval lepucolható, mintha sose lett volna függetlenítve a teló?

  14. PDAnet nevezetű kis progival wifin keresztül tudsz netet adni a laptpnak.Cydián megtalálod.
    http://www.youtube.com/watch?v=rAgth9vv09o
    ez meg egy kis segítség hogy is kell a gépet beállítani hozzá

  15. Na ezt már feltettem én is 🙂

    Nekem is műkszik, pannonan, airplane se kellet, sőt még a PIN-t is rajtafelejtettem 😛 kb 2 sec alatt fogott hálót, új generációs SIMmel.

    ricsik: Igen a program eltávolítható, nem veszik észre ha leszeded.

    Thx Dev-Team

  16. cabrio01: ha minden igaz akkor a telefont a notival összepárosítod és a notin megosztod a netet, ezután úgy fog műkődni az iphoneon a net ha a notid be van kapcsolva. Annyit tudok hogy ad-hoc hálozatot beállitod a notin és csinálsz egy “localhost” hozzáférési pontot, és beállítod a notin hogy az internetet mások is használhassák. Sajna réazletesebben nem tudom leirni. A többi a te dolgod. Google a barátod 🙂

  17. nekem eddig is ment de voltak vele kisebb problemak pl restartnal, de ugy sem volt vészes. de most… mire betölt a teló már ott is a voda logo 🙂 még csak meg se kell várnom h megkeresse a hálót mert körben megvan. magyar t-mobilos ájfón…

  18. Érdekes…!

    Most már nekem is megy manuális AP on-off nélkül, de kb. 5-10 sec amíg felállás után rááll a Pannonra. Kb. 7 éves kártyám van, ami kezdetben feltöltős volt, de most előfizetéses.

    Ami még érdekes, hogy otthon csak Edge-t jelez, míg egy gagyi Nokia 3G-t. A melóhelyemen 3G van.

    Más.
    Nektek mennyit bír ki az akku?

  19. 3G-vel elég karcsú az akku….

  20. Pannon, Voda –> nekem is minden hibátlanul müxik!!! thx!!!!

  21. 🙂
    Úristen végre működik. yellowsn0w 0.9.6 al. Eddig sehogy nem bírtam működésre bírni! Megy a kukába a TurboSim.
    t mobil függő iphone 3g , 2.2 firmware, és vodafone kártya
    Nagyon köszönöm! üdv

  22. helló voda pannon hibátlan köszönet:))

  23. Udv, csak egy eszrevetel amit nemtok eldonteni hogy mi okozza. Amiota feltettem a 2.2 es a yellowsnowt fektetett billentyuzetnel par gomb megerintesekor nem ugrik fel a betu. Persze mukodik az erintes, mert irja a betu, csak neha zavaro ha a gombsort nezve irok nemtom hogy jot e tapiztam meg. Masnal nincs eme gond?

  24. Zsír!

    0.9.5-el nem volt jó vodával.
    most 0.9.6-al tökéletes!!!

    Bár asszonytárs vodás kariját visszautasítja, de az én vodásommal elindul.
    Ha az enyémmel megtalálta a hálózatot, átrakom asszonyét és az is jó.
    Az övé kb 9 éves SIM, az enyém meg kb 4, szóval a nagyon régi karikkal lehet nem megy…majd utánajárok, hogy hogyé cserélik ki újra.

  25. Na én is kiprobáltam itt erdély-ben, csak kiváncsiságból. Megy de nekem nem sok értelme van mert nem használom 😀 Viszont lenne egy kérdesém, van a havernek egy 2g-s I-phone ja, 1.4 es szoft van még rajta aztán nem tudom hogy kell függetleniteni ha felteszem a 2.2-es szoftot rá, és nem nagyon találtam leirást, mindenki csak a 3g-röl beszél, meg h a 2g-t ugyanúgy mint eddig, az szép csak eddig hogy? Ha valaki le tudná irni vagy egy linket please 😀 Köszi előre is.

  26. Valaki próbálta nem T-mobile os telefont t-mobile -os sim kártyával használni yellowsn0w -al ? Szóval pl O2 UK telefon vagy at&t és yello és t-mobile -os sim, s ez működik ?

  27. Elméletileg (???) minden ma használatos (értsd nem 10 éves) sim kártyával működnie kellene.
    Mivel nem a kártya adatait módosítja/hamisítja a baseband felé mint a turbosim, hanem a baseband lock hitelesítő eljárását kerüli meg/hamisítja meg az oprendszer felé (kívánt rész aláhúzandó).

    Aki világosabban látja a működését az javítson ki…:D nekem ez jött le az eddigi infókból.

  28. @admin: Igen én pont ma próbáltam eredeti O2ös telómat függteleniteni, és simán ment, T-mobilos kártyával, bár itt kint vagyok Londonbn, de igy is talált T-Mobilos hálozatot igaz az itt kintit! De mükszik, semmi gond nem volt vele!

  29. Persze ezt ne vedd 100%-ra mert láthatóan még a dev-team is csak bétának hoza ki a dolgot.

  30. En epp az elobb frissitettem fel 2.2-re + jailbreak + yellowsh0w 0.9.6 es a regi pannonos kartyammal (kb 6-7eves) siman talal halot. Tokeletes.

  31. @d.dogman: No a vodánál a SIM csere 3125 Ft bruttó.
    kicseréltettem aszonytárs kártyáját, és ott helyben betettem az újat (pin kód előtte ki) és működik vele!!! szóval az én esetemben a régi SIM volt az ok 0.9.6 nál!

  32. Sziasztok kérdésem lenne:
    A QuickPwn után hogy felrakjam a yellot szükséeges hozzá internet kapcsolat az Iphonon, mert nekem a cydiában ez az üzenet jön elő:
    “Did not find repository.
    The indicated repository could not be found.
    This could be because you are trying to add a legacy Installer reposytory (this are not suported)…….”
    Nem értem hogy tudnék csatlakozni a nethez ha még nem független a teló és wifi sincs otthon. Vagy én gondolom rosszul és nem így működik, de akkor mi lehet a gond?

  33. Kikel Kapcsolni a Simkártya password kérést?Ha igen akkor hol?

    ÜDV!

    Köszi Előre is!

  34. @Mixes: Beállítások->Telefon->SIM PIN menüpontban.
    De ha nem indul el vele akkor egy másik telón kell kikapcsolnod…

    Csaba: nem marad más mint egy free wifi spotról (benzinkút, káfézók…) lekapod a yellowt.
    Amúgy ha így feltöröd vele a telót, akkor az új kártyádhoz lesz már 3G?
    mert másképp nem fogsz tudni netezni rajta (usb kábeles vagy bluetooth net felejtős)

  35. Can someone plz write in English the summary of this ? I have Vodafone. does it have any problem??? or it’s safe to change to 2.2 with the yellowsn0w 0.96?

  36. Végre sikerült: activálni/jailbreakelni, majd egy plazaban wifin keresztul letolteni a yellot es fuggetleniteni a telot.
    Hat mit mondjak nem egy egyszeru dolog, es ami az egeszben a bosszanto hogy sehol nem talatam egy olyan igazi szajbaragos leirast. Talan majd en irok eggyet.

    Koszonom a segitsegeteket.

    De mos jon a kovetkezo gondom: hogy is lehet telepiteni ipa fajlokat a telora, kepeket hogy lehet masolni a telora, mer az itunes nekem nem csinal ilyesmit (8.0.2).

  37. Hali!
    Decemberben vettem ájfont 3G-s a R-ózsaszínektől, 2.2-es szoft.
    És van egy lassan 10 éves pannon kártyám. yellowsn0w: 0.9.6
    Kb. 2 órát tököltem vele míg összejött a dolog.
    2 dologra figyeljetek. Ha azt írja ki hogy SIM kártya érvénytelen, kapásból próbálkozzatok ismét. Addig amíg a telefon nem reagál arra hogy a SIM nem jó. Ha nem reagál, na akkor kell várni míg a pannon hálózatot kap. Nálam kb. 10 perc volt… Airplane mód nem jött be, SIM ki-be. Azóta kártyacserénél Pannon–>R-ózsaszín—>Pannon cserénél kapásból hálót kap a Pannon. Ja 3G megy rajta!

    Mit kell csinálni?
    quickpwn letöltése/install
    cydia frissítése
    cydiaból yellowsn0w a linkkel felveszed
    cydiaból bossprefs with yellowsn0w
    bossprefsbe megnézni hogy be van-e kapcsolva
    mehet a próbálkozás network resettől, az airplane on/off műveleten át a sim ki-be mozdulatig.

  38. Kipróbáltam én is, kíváncsiságból 3G-t bekapcsolva hagytam, és a PIN kód kérést is, Pannon, Voda, egyaránt pillanatok alatt talál hálózatot, Pannon esetében volt lehetőségem 3g-t is kipróbálni, gond nélkül működik! köszönet érte!

  39. Dominos 3G tesztelve A1-es karival itthon és ausztriában tökéletesen működik thanks a csapatnak

  40. nem tudom letolteni. megváltozott a cydia source?

  41. Hali !
    Feltettem mindent a leirásoknak megfelelően .A Boss prefsben a yellowsn0w off-on van. Hiába kapcsolom be a kovetkezö reboot után is off-on van. Pannon nem megy, vodával nem tudtam próbálni. Mit rontottam el?

  42. @mijo: talán tedd ON-ra

  43. Sziasztok.

    Nálam az a gáz, hogy felmegy a yellowsn0w, ellenben logónak tészisztemet hoz, de vidáman telefonálok a vodás kártyán…a “beállításoknál” az operátorra “t-mobile-t” hoz, de a Vodát is elfogadja…de akkor is Té az operátorlogó- 3G, EDGE kikapcsolva..sőt! Még a BossPrefs is “yellowsn0w” kiegészítővel van. Igazából már csak azt nem próbáltam, hogy megnyomok – ujjakkal – kb 5 ikont, az orrommal lenyomom a “home” gombot, miközben megnyalom a telefon alján az érintkezőket….Fogalmam nincs mi lelte, pedig magyarítottam nem is egyet, tudom mire jó az “installation” crack..stb..még a legelső 3G-s iPhone-ok egyike és 16 gigás…(gyárilag 1.4-es fw-vel jött)

    Minden ötletet szivesen fogadok, köszönöm.

    XyZsolt

  44. @siriuspapa: megoldottam,feltettem,hibátlan 🙂 3G, EDGE nem megy rajta?

  45. Jelentem,hogy IMEI locked-es T-Mobile-os-nal engedi a masik ket szolgaltatot!!!

  46. @CodeRed: Csak be ne mérjenek aztán lesz ejnye-bejnye 🙂

  47. @miki315: volna valami:D:D

  48. @XyZsolt: “még a legelső 3G-s iPhone-ok egyike és 16 gigás…(gyárilag 1.4-es fw-vel jött)”
    És az milyen, hol lehet letölteni? XD Bocs…

  49. hehe 🙂

  50. Ez igen, szinte hihetetlen, de elsőre mennt. Én még orange kártyával is teszteltem ami Londonban nagyon népszerű. Simán viszi, kimondhatatlan köszönet érte nemcsak a dev-team-nek, hanem ennek a remek oldalnak is!!! Örök hálám!!!

  51. Valaki tud megoldást arra, hogy lehet kivenni a fülhallgató módot iPhoneból? Nincs is bedugva headset, és állandóan fülhallgató módban van! Valaki segítsen! Thx!

  52. @dance2magic: hali nekem is ez a gondom, azután jelentkezett, hogy vizfröccsent az iPhone-ra, találtál már megoldást?
    Köszi

  53. Felraktam a yellot.(3g t-mobil),kikapcs,majd pannon be de semmi halozat,airplane ki-be majd kiirja hibas sim.egyszeruen nem sikerul.mi az ok?koszi

  54. @Andras: és hanyas a modem firmware / baseband verziód? (settings/general/about alatt írja)

  55. 2.2.1 (5H11),jailbreakelt.kozben felraktam a Boss p.. Es ott is bekapcsoltam a jellowt de sim hibat ir.koszi

  56. @Andras: de a modem verziót még mindig nem írtad meg. ha ugyanis 02.30.03, akkor azzal a yellow NEM megy, csak a 02.28.00-ással.

  57. Na az enyem 02.30.03 tehat akkor kukua nekem a yellow.

  58. @Andras: legalábbis addig, amíg ki nem jön a 3.0, és a dev-team elő nem rukkol valami új yellow-val. addig meg rebelsim.

  59. Nem tudja valaki, h hogyan lehet megcsinalni, h a t-mobil logo helyett nevet vagy egy szot irjon ki?es meg 1 kerdes. Mi kulonbseg van a witer es a summerboard kozott?koszi

  60. Udv mindenkinek!
    Nagyon szepen kerlek titeket valaki vegyen mar fel msn-re csak egy-ket dolgot szeretnek mert nem sikerul mar egy jo ideje seggelek a net elot,de nem jon ossze semmi.Legalabb ami a leg fontosabb lenne az nem.
    Peddig az osszes videokat vegig neztem mar es egy csomot olvastam.
    Elore is koszonom!
    Sorry hogy nem ekezetesen irok de kint vagyok Angliaba es nem magyar a notim!


Add a Comment