fbpx Skip to content

3gitunes

Amerikában reggel, nálunk 17:30 -kor kezdődött az idei év Macworld-e. A Macworld 2009 számunkra, magyar iphone tulajdonosoknak nem hozott semmi újdonságot, mivel nálunk nincs itunes store 🙁 Viszont ahol van itunes store, ott már képesek vagyunk 3G -n keresztül is zenét vásárolni és azonnal hallgatni. Annyi jó van az egészben, hogy emiatt az Apple nem adott ki semmilyen szoftver upgrade -et, szóval akinek van US accountja azonnal kipróbálhatja! Remélem hamarosan nálunk is lesz itunes store.

Bővebb átfogó információ a beszmacen.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Helo

    Én egy dTones nevezetű programot használok ilyenfajta letöltésekre és az ingyenes. Kiváncsi leszek viszont a magyar iTunes-ra is.

  2. Igen a dTunes tökéletesen alkalmas, arra ha valamit azonnal meg szeretnél hallgatni / nézni 🙂 Ajánlom én is!

  3. hát valljuk be őszintén ez a mai macworld konferencia lóf@asz volt habbal! semmi új! macbook pro 17 nem nagyon mozgatott meg, semmi szoftver update iphonehoz, semmi iphone nano… kicsit kiábrándító! legalább új mac minit mutattak volna be! jó az iWoek iLife télleg jó, de megin semmi xtra! mondjuk megszokhattuk volna már!

  4. hat gondolhattuk, hogyha nem steve tartja a keynote-t akkor nem lesz semmi nagy bejelentes 🙂

  5. Szerintem nem Steve volt itt a kulcs, nem csak egy ember mutathatna be új termékeket (tudom, hogy előadásmód, meg ilyenek, de szerintem van nála profibb a szakmában 🙂 ).
    Az iPhone nano szerintem eléggé vicces várakozás volt, nem hinném, hogy csinálni fognak ilyet, bár láttunk már csodát.
    A Mac mini nekem is hiányzott, komolyan azt hittem bemutatják az újat. Ugyancsak ezt gondoltam az iMac-ről is.
    Viszont már csorog lefelé az új iWork, és nekem új az iLife is, mert nem használtam még olyat 😀


Add a Comment