fbpx Skip to content

Olvasd el a hozzászólásokat is

22 Comments

  1. Ez már fáj!Ennyire betegesen nemlehet szeretni engem pl. túl sokszor fel..sz ahhoz hogy ennyire szeressem…de komolytalan egy vid.

  2. hehe, hát ez tényleg túlzás, de azért van némi függőség, ha már naponta nézel hozzál programokat játékokat az már nem normális dolog 🙂

  3. Nagyon jó videó. Aztán a végén kiderült, hogy csak egy Invisible-Shield reklám 😀
    Este nekem is ott az ágy mellett a teló… Sokkal kényelmesebb onnan irányítani a számítógépet, ha valami apróságot akarok csinálni… JaduuVNC 4eva!

  4. Youuu are sooo beautyfullllllll.. Ez a szám nagyon illik ehhez a vidihez! xD

    am.: Szerintem nem függőség, ha valaki naponta nézeget appeket, meg cuccokat az iPhone-jához ^^

  5. Dehogynem függőség….de hát ezért vettük 😀

  6. Hát ez nagyon komoly;):):) pl.: én mindig a párnám alá teszem este, napközben is rengeteget használom. Este mikor már lemerülés szélén áll hosszabitót viszek az ágyamhoz és felrakom töltőre és irány a párnám alá.:):) ez a teló tényleg függőséget okoz!!!!!

  7. szegény csóka, micsoda rémálma volt:P én még csak szörnyekkel álmodok:Dxd

  8. ehhh,ez már tényleg nagyon durván függőség 😀 de azért énis naponta nézek új appokat az iphone-omhoz 🙂
    Amúgy bocsi,hogy itt kérdezem,csak most volt szervízben a telól és elfelejtette a szervizes rátenni az autocomplete kikapcsolót(fw 2.1).
    Mindenhol csak annyit találok,h kb/kb2-ot kell leszedni installerbol,csak azt nem tudom,h miert nem talalom.Valamilyen source-t hozzá kell adni?És milyet?előre s köszi a válaszaitokat!

  9. “autocomplete kikapcsolót” he ?

  10. nyilvan azt akarja, hogy ne dobalja be a suggesteket…

  11. @zsakos.matyi: Tedd fel a 2.2-es firmwaret,abban már gyárilag benne van az automatikus szójavítás kikapcsolási lehetősége.
    A videóhoz: Igen függő vagyok 😀 Se kutyám se macskám,megengedhetem magamnak,hogy többet foglalkozzak a sziFonnal,mint bárki mással.Mondjuk nem hintáztatom a játszótéren,de állandóan a kezem ügyében van.

  12. Hat.. En mar marhareg megrendeltem… Mar vagy 11 napja irtak, h hajora adtak… De meg mindig nem ert ide… Pedig az egyiket Karacsonyra terveztem adni vkinek… Szomorusag… Nektek mennyi ido utan jott meg?

  13. Admin:
    Nemtom.Pl ha gépen és nem a telón nézek appot akk nemvok függö nem? 🙂 És ha mégis akk bakker nemazér vesszük mán drága pézé kogy a vitrinbe tartsuk a 7000 Ft ér vásárót NEM A GYÁRTÓL KAPOTT DOKKOLÓ-n nem?:D

    ui:Az viszont függőség ha ájfónról írok ide is??:D

  14. Igen, függö vagyok.

    …és? 🙂 Ezért vettem

  15. Én is bevállalom 🙂 Felkelek nyomom, lefekvés előtt elolvasom rajta a kedvenc honlapjaim híreit, Cydia-frissítés hogy van-e vmi finomság meg ilyenek 😉 Már csak pár új source kéne hozzá.. (^_^)

  16. Marharépa 🙂

  17. nkAAA-nak igaza van… Nincs semmi “spicy” ami engem izgatna…

  18. Igen az vagyok 😛 De bevállalom, mert az iPod függőséget okoz 🙂 mondjuk egy ilyen eséstől invisible shield se védi meg szerintem 😉

  19. Eyesis: Én megvettem az Andrássy úti iStyleban ( nem nem a reklám helye) 4500 és azonnal megkaptam, szerintem kintről rendelve se olcsóbb, legalábbis ahogy számoltam.

  20. ez nagyon jóóó videó 😀 kis tulzások, de hát ez a videó konkrétan a magamfajtákat parodizálja 😀 én tényleg odáig vagyok a kis drágámér :$ 😀

  21. mint ha magamat látnám…..

  22. szerintetek mennyire vagyok függő?
    állandóan mellettem van vagy a zsebembe, ha kimegyek a konyhába zsebre teszem, nem megyek 2 métert nélküle! 🙂 de nem bántam meg hogy megvettem (anno 100ezerért használtan iphone 2g 8gb)! Egyszerüen imádom!


Add a Comment