fbpx Skip to content

Lassan kezdjük megszokni, hogy a 2.0 -óta nap, mint nap jelennek meg újdonságok az iphone -hoz. Szerintem külön lehetne választani a játékokat a hülyeségeket és a programokat, mert mindegyikből jön ki naponta újabb és újabb.

hp

Pár napja a HP gyártó kiadta a HP iPrint Photo nevű programot, ami képes wifin keresztül communikálni egy adott HP nyomtatóval és kinyomtatni a képeinket az iphone -ról. Mellékesen megjegyezném a program ingyenesen letölthető az AppStore -ból.

A program használata rettentően  egyszerű. Több lehetőségünk is van, néhány HP nyomtató már rendelkezik wifi kapcsolattal, de a program támogatja a hálózaton megosztott nyomtatókat is, így csak egy wifi-s router-re és egy hp nyomtatóra van szükségünk.

1) Kattints az ikonra!

1. Click on the HP iPrint icon
2) Válaszd ki az albumot.

2. Choose the photo album where your picture is stored
3) Válaszd ki a képet.

3. Select the photo
4) Nyomd meg a “print” gombot.

4. Select the "Print" option in the lower portion of the screen

Válaszd ki a nyomtatót, és már nyomtatja is!

You should now be printing a 4" x 6" or 10 x 15 cm photo from your HP Inkjet printer*.

Remélem a többi nyomtatógyártó is összekapja magát, hogy hasonló szoftvert kiadjon a sajátjaihoz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Helo.Valaki tudna esetleg segíteni nekem abban, hogy van iPhone-ra 1 PrintPhoto nevű program, amivel nem csak hp-vel lehet nyomtatni.Nekem pl. Epson Stylus Dx 5050-esem van. De nem tom hogy mit állítsak be rajt, mert szerintem valami vezérlő is kéne a gépre. Nem tud valaki ajánlani valamit?Köszi, helo


Add a Comment