fbpx Skip to content

A narancs iphone után itt egy újabb förtelem! 🙂 A CiPhone kiváló példa arra, hogy mi is az a laggggggggg… nah, n nee neeee neeeemmmmm nem beszélek tovább, lássuk a videót!

A videót Péter küldte nekünk e-mailben, köszönjük neki.

Olvasd el a hozzászólásokat is

48 Comments

  1. de ezek ellen amúgy az apple nem tud tenni semmit ? :S mert ez egyre szánalmasabb …

  2. Pfffaa, ez miez? XD
    Istenem ien szánalmat…
    Off:
    Am a bluetooth project haladt vmire?

  3. az elozo videon levo sokkal jobb mint ez

  4. Ezt tényleg büntetni kellene!

  5. Jól látom, hogy nem elég csak megérinteni a kijelzőt, hanem nyomni kell???!!!

  6. Ezek a Klónok tényleg egyre nevetségesebbek, de sajnos lassan már ott tartunk hogy az eredetit is kő ciki elővenni, annyi mindenkinek van…:S

  7. Iszonyat!!!
    Aki megveszi meg is érdemli…

  8. soul25 azert mert sok embernek van miert ciki? mert nem tuc vele menozni h HU nekem van neked meg nincs?

    nem ciki elo venni:)

  9. nem azért mert sok olyan embernek van aki villog vele de foggalma sincs hogyan is kéne használni. Régen amikor még csak 2g-s volt ilyen arcokból kevesebb volt

  10. OMG!!
    A nap feladványa: Hány -párhuzamosan a háttérben futó- third party alkalmazással lehet ilyen mértékű laggolást elérni az eredeti iPhone-on?
    a: 50
    b: 100
    c: ilyet nem tudsz produkálni
    A helyes megfejtő megkaphatja a videón látható “készüléket”
    LOL

  11. XD
    Lehet hogy iet nem lehet, legalábbis én nem tapasztaltam…

    Megint off:
    Kajak nincs semmi hír a bluetooth project-ről?

  12. jesszus máriám! hát ez aztán nagyon durva! ezeket télleg tiltani kellene!mer brutál! többnél több ótvar vacak!

  13. sou25 ne mar!
    mindenki ugy es arra hasznalja amire akarja, ne legyel ilyen. villogas nem villogas
    miert kene barmit is tudnia egy tulajnak rola eleg ha kezelni tudja azert vette

  14. gomez torold cydiabol a progit amit felraktal amugy

    ha home+powert nyomsz akkor szep screenshotot tudsz csinalni a telorol nemkell kulon fenykepezogep:)

  15. Leginkabb egy restorral es utana nem pakolod tele minden sz@rral. Soul25-nek tok igaza van. Kihozta a t-mobile a 3g-set, es itt is megjelentek azok, akik ugyan meg az alapfunkciokat sem ismertek, de azonnal “costum” 🙂 firmware-t akartak ra tenni. Meg az sok suttyo, akinek nem iphone-ja, hanem “ifon”-ja van.

  16. zoltan sajnos nem tudom mi volt a progi neve, mert nem jelenik meg az ikonok között és ez valami olyasmi lehetett ami csak rátelepül a lockscreen-re. A home+power az tényleg screenshot-ot csinál ? nem kerülök vele valami más üzemmódba ? 🙂

  17. Működik a home+power screenshot, de csak ha nincs lockolva a telo. Egyébként meg hova teszi a képet, mert nem találom…

  18. To: zoltan: én csak arra próbáltam rávezetni hogy régen ez egy zárt community volt, legalábbis sokkal zártabb mint eddig. Most pedig trend termék lett belölle, és az is ilyet vesz aki a negyedét sem használja ki, csak azért hogy szombat este vakíthassa a népet a buliban. Én szeretem továbbra is a telefonom, és semmire nem cserélném le, hiszen bármit el tudok rajta intézni amit a macemen. (igaz ehez 3rd party appok tömkelegére van szükség, és még mindig nincs Flash..) Csak valahogy mégis csorba esett az egésznek a varázsán egy kicsit…

  19. ok, akkor arra valaszolj legyszives (es szigoruan csak beszelgetek) hogy miert zavar hogy mas is hozzajut a keszulekhez, akinek fingja sincs rola?

    te sem ugy szulettel h mindent tudtal rola, aki most veszi es nem ert hozza, majd beletanul, kenytelen hiszen cuccokat akar ra rakni ingyen:)

    amugy meg had villogjon szombat este szive joga, ettol a te telefonod nem fog kevesebbet erni, hiszen te tudod hogy mire hasznalod.

    zart community=sznobizmus, en sokkal jobban orulok annak h “barki” megvheti megszerezheti maganak es nem sajnalom/irigylem tole, hiszen nekem is van.

    el kellene felejteni azt h apple termek es csak egy bizonyos retegnek valo, pont ezert 199dollar az ara (ezzel az apple fele csokkentesre utalok)

  20. -Valóban én sem értettem hozzá amikor megvettem, de nem is spameltem szét a fórumot ha nem tudtam valamit, hanem először utánna olvastam, és az esetek 80%-ban ez meg is oldotta a dolgot.

    -Nem az a baj hogy bárki hozzá juthat, nincs miért irígykednem senkire csak az zavar hogy egy bizonyos tipusú réteg (kopasz, kigyúrt, mercis, D&G-s) csak azért veszi mert “drága” és hogy megmutassa hogy igen ő megteheti (közben meg pont te válaszoltad meg az imént hogy mostmár gyakorlatilag bárki megveheti 990ért)

    – Sokmindenben egyet értek veled, nem vitatkozni szeretnék, csak elmondom az én álláspontom is, örülök hogy értelmesen is el lehet beszélgetni erről a témáról anélkül hogy 2 post után anyáznák az embert.

  21. De korábban a 2G-s iPhone-okat leginkább az vette meg itthon, aki tudta, mit vesz.És akkor még többen vették a fáradtságot, hogy utánajárjanak, ha valamit nem tudtak.
    Mostmeg megveszi a T-nél,úgy,hogy angolul nem tudja kitalálni,melyik a beállítás ikon,mert én magyarul írtam,és neki angol menüs a telója. Mer’ megvette, mer’ csak kilencáz vót és csilivili.

  22. – igen iNigga 2 mondattal elintézte azt amit én órákig fejtegetnék:) RESPECT

  23. Egyetértek Soul25-el. Anno amikor vettem a telómat, a problémák 90százalékát meg tudtam oldani fórumokat, cikkeket olvasva és nem teleszemetelve, végképp nem emberek idegére menve a lámasággal. És igen valamilyen szinten engem is idegesít az hogy minden csicska nyomul a 3G-jével merhogy a témobil olcsón adja előfizuval. Igaz hogy a szívük joga hogy mit csinálnak de régen nem volt ez ilyen, amikor tényleg szinte zárt volt a társaság. A legtöbben előtte winmo-t használtak és úgy könnyebb volt beletanulni az új dolgokba. Nem egy olyan embernek segítettem aki kb zenét nem tudott felrakni rá, nemhogy custom firmware-t… és annak ellenére, hogy alapjáraton nyugodt ember vagyok, fel tudják cseszni az agyam a hozzánemértéssel és itt nem a profi dolgokról van szó hanem az olyanokról amik semmi mást nem követelnek mint alapszintű logikát….
    üdv:brenkee

  24. Nekem a 2G-s előtt csak egy nokiám volt S60-as symbiannal,mégis olvasgatással a gondjaim 95%-át sikerült megoldani.Mire megvettem,elméleti síkon tisztában voltam minden alapvető dologgal,mert vettem a fáradtságot,hogy olvassak.
    És fórumon volt,hogy nemrég másfél hétig helpdeskest játszottam,és birkatermészetem ellenére néha én is az arcom kapartam kínomban.

  25. Helló mindenki,

    Mellékelem a linket, ahol rengeteg iphone klón vásárolható.
    A legjobb az amelyikben 2 sim kártyát lehet tenni, van benne FM rádió is..stb
    150USD.

    Millió kínai weblap van ahol lehet ilyeneket vásárolni. A vicces az, hogy ha megrendeled, 1 héten belül kihozzák. Az áruház Hong-Kong-ban van.Egyik ismerősöm így vett karórát.

  26. soul
    “kopasz, kigyúrt, mercis, D&G-s) csak azért veszi mert “drága” és hogy megmutassa hogy igen ő megteheti”

    had vegye es had mutassa, engem nem zavar, az a lenyeg h mi itt tudunk dolkokat es tudunk segiteni egymasnak meg azoknak akik tobbet akarnak kihozni a dologbol az ekszerkent valo hasznalaton kivul

  27. Visszatérve a videóra, komoly ahogy rendesen rázogatni kell, hogy a mozgásérzékelő “felfogja”, hogy el lett fordítva a teló. 🙂

  28. Ugy nyomta szerencsétlen a képernyőt hogy hátul majd kijött az ujja. Ha joól láttam az elfordításra 80% ban nem is reagált. Böhöm vastag a kijelző meg jó két centiwel kisebb.
    Az asztal alatti beltéri egységét jó hogy nem láttuk meg a tetőre kihúzott antennát 😀

  29. Tény, hogy bosszantó hogy nagyon sokan mp3-at sem tudnak felrakni a telóra de máris “zsélbrékelni” akarják aztán csodálkoznak hogy ez sem megy, az sem jó, és közlik hogy “deszarteló”. Az ilyeneken mostmár eljutottam addig, hogy csak nevetek 🙂 amúgy a gondok 99%át mint korábbi ipod nano user simán megoldottam. kb 90% logikus gondolkodással, a többi meg fórumozással

  30. En a masik oldalrol kozelitenem meg a dolgot. 1, az iPhone nem azert jo/nemjo mert sok embernek van. En eddig eleg szuk peldanyszamban fogyo telefonokat hasznaltam, nem az atlagember keszulekeit, hanem amit tenyleges munkara szantak (Nokia E61, E70 pl). Az iPhone-vel nalam ez a ket dolog (a divat es a munka) egy eszkozbe olvadt, jol hasznalhato a napi munkamra, viszont mainstream, mert sok embernek van. Nem hinnem, hogy ez baj, sot, olyanok is vannak/lesznek, akik azert veszik mert draga, es statusszimbolum… Kar ezen ragodni, mindig lesznek ilyenek, mind2 felnek megvannak az ervei, nem kell ezek kozott igazsagot tenni.

    Amugy iNigga felvetesere csak 1 appot mondok, ScummVM… az 3xekkora lagolast tud, siman, by default… ) A cimem, ahova a CiPhone-t varom……. 😀

  31. Múltkor otthon voltam apáméknál vidéken, kocsinak alvázfestés kellett így tél előtt és lenn jóval olcsóbb és gyorsabb mint itt Pesten. Lényeg a lényeg, elküldtek sörért, merthogy nagy a por és azt ugye nem nagyon bírja a mesterember torka, stb. Kukutyini kisbót a sarkon, van még mellette egy benzinkút de utánna csak a puszta. Benyitok, 150 centis kiscsaj spagettipántos felsőben Evanescence-esre sminkelve – de szerintem tojásszénnel mert úgy szét volt csúszva az egész arca, hogy ihaj – mér végig lefitymálóan a pult mögül. Pakolom a piát a kosárba, egyszer csak befigyel a Marimba. Lesek ki a fejemből, hát ez meg honnan jön? Kiscsaj levágja a lufikerekre tömött válltáskáját a pultra majd elkezd benne kotorászni és előhúz egy fekete 3g-s iPhone-t. Felveszi – konkréta koppant az ujja a képernyőn, úgy megnyomta – és elkezdi osztani az észt Gazsinak a Józsiról, aki egy szemét disznó, stb. Mikor bejezete úgy ahogy volt visszadobta a telót a táskába kulcs, szempillaspirál és miegymás mellé. A környéken egyébként km-ekre csak gprs van, edge-t is csak elvétve lehet felfedezni, nemhogy 3g-t. De sztem őt ez nem zavarta. Kétlem, hogy valaha is használta vagy fogja használni telefonáláson kívül bármire a kütyüt. Műkörmökkel amúgy sem lehet gépelni.

    Elismerem, sznob és konzervatív vagyok. Valószínűleg sok ember úgy gondolja zavaróan magasan hordom az orrom, de pont a fent említett csoport motivált mindig abban, hogy megválogassam a ruháimat és a használati tárgyaimat.
    Nem, nem eliteskedni akarok. Tőlük akarok elhatárolódni. Nem azt akarom, hogy csak a jogászok jöjjenek oda hozzám beszélgetni egy házibuliban hanem azt, hogy a fentebb említett csoport még véletlenül se. Igen, éreztetni akarom velük, hogy nem vagyok kíváncsi a társaságukra. Erre hajlandó vagyok nem kevés pénzt is áldozni.

    Ettől függetlenül az iPhonet nem elsősorban azért vettem, mert ki akarok tűnni a tömegből. Akartam egy jó hangminőségű zenelejátszót amire felfér a teljes gyűjteményem, egy internetes kütyüt ami elég kicsit, hogy bárhová magammal tudjam vinni és egy telefont. Régen erre volt egy pda-m, egy mobilom és egy discman-em amihez vagy 15 cd mindig benn figyelt a tatyóban. Most mindez megvan egy helyen. Pont azt kaptam amit szerettem volna, hiszen tudatosan azt vettem, amire szükségem volt.

  32. OMG!!
    A nap feladványa: Hány -párhuzamosan a háttérben futó- third party alkalmazással lehet ilyen mértékű laggolást elérni az eredeti iPhone-on?
    a: 50
    b: 100
    c: ilyet nem tudsz produkálni
    A helyes megfejtő megkaphatja a videón látható “készüléket”

    B választ választanám, amennyiben tényleg van “nyeremény” =):O
    Hát igen, nekem nincs 150ezer forintom zsebből, de még 50ezer sem :S

  33. én azt nem bírom, hogy sokan tényleg csak státusszimbólumnak veszik meg, és semmit nem tudnak arról hogy mekkora “erő” van a kezükben. Én ha veszek egy eszközt szeretem a végletekig kihasználni, kipróbálni mindent, minden lehetőséget legyen az legális vagy nem. Teszem azt, nővérem barátnője közölte, hogy iPhonet fog venni, mert azzal milyen jól lehet puskázni egyetemen, csak az ujjati kell huzgálni nagyításhoz, stb, még pf-et is olvas. 3 CENTIS MŰKÖRMEI VANNAK……omfg…..alig tudta kezelni az enyém mikor megmutattam neki….ja és természetesen nekem kell majd regelnem őt, jailbrekelnem a telóját, stbstb mert ilyenekhez dehogy ért.

  34. Hát ez jogos, mondjuk nekem nem puskázásra kell, én csak élvezni szeretném h van végre egy okostelefonom 😀 [jelenleg egy Nokia 3410-essel csapatom :D]

  35. Sajnos nekem ilyen telefonom van. és iphoneként adták el. letöröltem néhány filet és az ipod nem müködik. Akinek van ilyen teloja kérem küldje el nekem a phone és memory cardon lévő eredeti fileokat. sokat segitene vele! előre is köszönöm!

  36. neked ciphone-od van???mert abban szerintem nemnagyon tudunk segiteni

  37. igen sajna

  38. brigi ne aggodj megprobálom megszerezni azokat a fájlokat de pontosan milyeneket töröltél ki?

  39. hello! ijen clont telot hol vettél?:D vagy hol lehet vennI?
    mert tutu veszek eggyet és fölgyujtom meg széttöröm!!!:D Atom szar.

  40. te jó isteeeeenn
    Ezt nem hiszem el

  41. Sziasztok!

    Én csak a Zoltán vs. Soul 25 közötti “vitához” szólnék hozzá.
    Én is kb 2 hónapja vettem iPhone 3G-st és hála istennek egész jól kezelem, és mind ezt a sok hülyeség miatt, amiket rátettem, letöröltem, eltűntettem és mostmár csak olyanok vannak, amiket minden nap használok és kellenek.
    Amúgy meg sztem a dúsgazdag kopaszok nem iPhonet vesznek az “olcsó” hanem gold és carbon arte-t

    Csak ennyi! 😀

  42. szerintrem, ha clone-t akarsz vanni az sciphone i68, legyen, mert az ennyire nem szar, én havcernál kipróbáltam, és tetszett, a kijelző ennél 100000x jobb, mert az érintős, és nem “érintveszétnyomós”+ az i68- ban van pár xtram, és 10000 forintot, sztem megér(manapság színeskijelzőset nem lehet kapni ennyiért)

  43. ez viccc -es volt:) XD lol

  44. @KaHUN: lehet bejöszneki és csak ezért vesz iphon-t , közeleb férjen

  45. @KaHUN: legaláb jó csaj lehet még meg is éeri


Add a Comment