fbpx Skip to content

Sok miatt is várjuk a decembert. Első körben a Need for Speed új játéka miatt. Most már biztos, hogy december közepén fog meglenni az új NFS. Én hétvégén tervezem a kipróbálást Xbox360-on. Sokan mondják, hogy azért itt már oda tette magát az EA GAMES. Aki esetleg kipróbálta már, írjon egy kis szösszenetet commentbe.

A másik játék, ami Decemberben jön ki az a “Escape from Rolando Central”. Érdemes megnézni a videót, szerintem egy remek logikai játék mind grafikai mind logikai mind zene területen, egyszerűen élvezet lehet vele játszani.

Olvasd el a hozzászólásokat is

22 Comments

  1. ez már megjelent nem? warezben biztos..és iPhone-ra van már skacok?

  2. Az új NFS-ről csak annyit, hogy ennyire arcade-stílusúra még egyetlen NFS sem sikerült. Ez már majdnem üti a Ridge Racer szintet, ahol 400km/h-s sebességnél úgy lehet végigmenni az összes pályán, hogy az autó gyakorlatilag derékszögben driftel a pálya irányára.. Nagyon nagyon elszúrták szerintem.. A Pro Street jó irányba vitte el a játékot, de úgy néz ki annak nem volt nagy sikere. Kár.

  3. Nekem van Boxom és elég gyenge lett : D Nagyon nincs a toppon mostanába az NFS sorozat, csak a neve nagy….

  4. Szerintem az összes NFS egy vicc. Aki még nem játszott a Gran Turismo val,az nem tudja mi az autos game. Annak Ps2-őn szebb grafikája van mint a mostani NFS-eknek,pedig az erősen 7 éves game.

  5. Hali!

    Én kipróbáltam az uj NFS-t és bejött. Nem szoktam xboxozni de spanomhoz átmentem és elkezdtem tolni, hirtelen azon kaptam magam h vazze ez jó, szal én várom iphonera a verziot, bár ugyse lesz akkora meg olyan, de azé tuti felrakom.

  6. Nekem is van X360 -om és szerintem szép és jó játék hiába mondja bárki hogy nem az. Jó kicsit irreális hogy 250 -nél milyen jól irányítható egy autó, de azért kell fékezni kanyarokban amúgy neki mész a falnak, roncsolódik az autód és nehézkesebben fog kanyarodni, meg gyorsulni, sőt nekem már sikerült elhagyni az egyik kerekemet is! Gran Turismo az egy szimulátor, nem lehet összehasolnítani a 2-őt, ha jól tudom, ott nem törik a bódé. Ami viszont egy másik nagyon jó játék Xbox 360-ra az a Project Gotham racing na számomra az az egyik legjobb autós játék!

    Egy másik nagyon jó játék Iphone -ra: QBeez

    http://rapidshare.com/files/167508708/QBeez_1_.v1.0-VNMagicTeam.ipa

    Remélem hogy az admin nem fogja leszedni a linket, habár neki is elküldtem tegnap este hogy tegye ki az oldalra 🙂

  7. Hi,

    Az uj Nfs csalodas. Legalabbis xBox360-on biztos. Nekem kb 20 percbe telt megunni. Ha valaki jo autos jatekot keres xBox360-ra akkor a ‘Race Driver: Grid’-et ajanlom neki. Fo a realitas.., es hat itt konkretan halalfelelmed van a joy mogott.. 🙂

  8. szép jó napot!
    Én PsP-n tolom de nekem túl egyszerű de legalább ammyi élethűség van benne h az ugratásnál figyelni kell mert alá tud kapni a menetszél 😀 amúgy gyenge…

  9. fiúk valakinek ötlete honnan lehetne leszedni a demo-t az iphon 3G-re mert létezik ilyen csak nemtalálom 😀 előre is köszi:D

  10. Az új NFS egy szar….. az egész játékot egy délután alatt vittem végig úgy, hogy nem használtam a féket…nevetséges. Autós játékban a nyerő a Racedriver-Grid

  11. ideglal
    szerintem ha lenne demo a szifonos nfs-nek akkor nem csak a videojàt raktàk volna ki
    gondolkozz ember..
    majd csak decemberbe..

  12. Gyerekek 🙂 Ott a postban egy marha jó játék, vagy az senkit nem érdekelt? 🙂
    Szerinem írtó cukira csinálták… Mindenképp kipróbálnám…

    Az NFS meg arcade, azt mindenki elfelejti, NEM cél a szimulálás, és az amit TE, aki játszol látsz, az szépen ki van dolgozva, a fa, az út széle, már kevésbé, de Te nem is azt nézed… az autók meg egyszeruen gyönyörűek benne…

    Az iphone-t sem hasonlítgatod a notebookokkal… hisz tok mas a ketto…

    na béke 🙂

  13. NFS UC: nagyon bugos, nagyon 1szerű, grafikailag sincs a toppon, de szerintem(!!!) élvezhetőbb mint a prostreet (pedig az a felsoroltakban veri az UC-t)! valahogy jobban élvezem a versenyeket mint a PS-ben és a zene is sokkal jobb (Pendulum pl.)! (PC-s verzió)

    a kis játék meg nagyon bejön! 🙂

    üdv

  14. Kipróbáltam PC-n…
    Hát mit mondjak… Maga a játék rendben van, de a grafikától többet vártam… Az autók szépek, de az nem igazán jön be, hogy az oszlopok és egyéb tereptárgyak árnyéka kb. 2 méter távolságból “egyenesednek ki” a ronda pixelekből… Szinte látom, hogy egy bizonyos távolságban elöttem épül fel a pálya… (pedig 4 giga ramom van…)
    Én motorháztetős nézetben szeretek vezetni de a motorháztetőn is igen pixelesen tükröződik vissza a külvilág… Ez is zavaró egy kissé…
    Az élsimítás 6-szoros értékig állítható, de nem látok különbséget akárhova állítom…
    Nagyon vártam a játékot, ami a GRID ellenfelének lett bezengve, sajnos kicsit messzebb van mind kinézetben, mind szimulációban. (igaz, hogy ez egy árkád jellegű játék…)
    Ez egy egyéni vélemény!

  15. az tény hogy még nem próbáltam, de már láttam az új NFS-t, remélem a hétvégén alkalmam nyílik kipróbálni is! ahogy láttam a grafkót, ahogy azt már a kollegák leírták nem változtattak sokat, de jó gamenek néz ki! és nagyon várom már iPhone-ra is! én a prostreetel keveset játszottam, de nem annyira jött be, a kedvencem a két Underground volt, azok oda voltak téve hangulatilag szntem! a rendőrséges, üldözős dolog meg nekem nem annyira jött be, szal nyugodtan ki lehetne belőle hagyni!

  16. Szintén xboxon toltam NFS:UC-t… felejthető. A grafikai motor minden platformon bugos, szaggat, irányítás kritikán aluli. Inkább visszatértem ProStreetre! 🙂

  17. nah ez a TouchGrind télleg nagyon faszán meg van csinálva! elég valósághű az irányítás, szal le a kalappal az Illusion Labs előtt! jah és ebből adódóan nem is olyan könnyű fingerboardozni! 😀 szerethető játék!

  18. Az új Midnight Club: L.A. ugyan azt a stílust képviseli 360-on mint az NFS viszont szerintem jobban sikerült.Természetesen a mögötte álló fejlesztőcsapat (Rockstar Games) eddig nekem nem okozott még túl nagy csalódást.Bár az utolsó GTA szerintem gyenge volt.
    A kis logikai cucc óriási lesz!!!! Remegve várom! 🙂

  19. Sziasztok a PC-m gagyi NFSUC-hez de a PSP-men játszottam vele és hatalmas játékélmény

  20. pc-n hatalmas bukás, és pspn szintén szar, bár mit várunk attol a gatyi masinától? föleg a 8bites hangokra lehetnek büszkék a psps készítök

    reméljük a kis szinfonra még játszhatólesz, viszont a Rolando hatalmas gamenek néz ki, várom már 😀


Add a Comment