fbpx Skip to content

Azért lassan eljutunk oda, hogy nem csak értelmetlen 5 percig játszom játékok jelennek meg az iphone-ra, hanem komolyabb szociális játékok is.

Először is kezdeném az iFun-al. Az iFun alá tartozik az iGolf, iBowl, iBaseball. Az iFun -t a Social Gaming Network’s (SGN) nevű cég üzemelteti. Ezek a játékok tulajdonképpen az interneten keresztül játszhatóak, akár többen is. Tehát ez máris a közösség ill. a mással való játékot részesíti előnyben. Nem tudom mennyire vagytok benne a console iparban, de létezik olyan console amivel nem a megszokott módon a megszokott játékokkal hanem fizikailag is lehet játszani 1 ügyes távirányító segítségével. A console neve Nintendo Wii.

Rövidke videó aki nem ismerné eddig: (érdemes megnézni)

Nos, tehát most más ismerjük az előzményeket térjünk vissza a mi játékunkhoz az iFun-hoz. Az iFun tulajdonképpen 1 Wii távirányítót csinál a mi iphone-nunkból, és ezzel irányíthatjuk az iGolf és egyéb más játékokat hasonlóan mint a Wii-ben, és emellett mindezt neten keresztül akár 10-en is játszhatjuk.

Tehát első körbe látogassunk el a weblapjukra és regisztráljunk: LiNK

Utána ingyenesen töltsük le az iFun programot az AppStoreból: LiNK

Kellemes időtöltést!

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Már látom elôre hány telcsi fog beleszállni a monitorba. Nem véletlenül kell a wii távirányítót a kezedhez kötözni.
    Kérdés: A teló ad ütő hangot, és vibrál mikor elütöd vele a labdát?

  2. Igen, van ilyen opció benne.

  3. nekem nem kommunikal az oldallal 🙁 ahogy a fring sem megy a megosztott internettel (csak wifi routerrel) kolihalo 1 ip/gep atka..

  4. nekem induláskor mindig kilép az iFun

  5. Én nem tudom szinkronizálni a gépet és a telefont. Mindkettőt el tudom indítani, regisztráltam, belépek látom a gépen a pályát, a telón az ütőt de nem moccan a labda. Talán az ütőt tudom ütni, mert időnként van hang ha lóbálom, de az oldalon nem mozdul semmi. Segítsetek, olyan kiváncsi vagyok rá! Sync és reset gombokat nyomkodtam a gépen is és a telefonon is. Olyan egyszerűnek tűnik a leírásban, közben szinte felfoghatatlan számomra, hogy is tud ez működni…

  6. Sajnos nekem is mindig kilép az iFun idításkor!!!
    Csinál egy-két karikát, mint ha töltene, és hibaüzenet nélkül kilép.
    Leszedtem, újraraktam, de semmi…
    Pedig annyira kíváncsi lennék rá, mert a telón is tök jő az iGolfot és az iBowlingot játszani!

  7. Valami megoldas erre a kilepesre?

  8. sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni az normális dolog h a beéllitásokbol belementem h töröljön ki mindent es resetelje magat a telo es egy oraja folyamatosan csak az alma jel van és csak ujraindul… ez normalis? kb meddig kell még varnom vele h ujrainduljon?

  9. illettve egy kerdes hogy tudom recovery modba telot ha nem latja a gép mert csak annyit csinal mikor bekapcsolom hogy mutatja az almát és ennyi tovabb nem megy:S segitsetek légyszi nem akarom hogy a kukába landoljon a telefon


Add a Comment