fbpx Skip to content

A következő postban a Ti véleményeiteket szeretnénk megtudni, ki milyen tokot, védelmet használ iPhone-ja fizikai megóvására. (iSkin Solo, iSkin Revo, invisible Shield etc..). Amennyiben lehet, képet is csatoljatok hozzá.

[Azokat a hozzászólásokat, amelyek reklám céllal születtek, törölni fogjuk!]

Olvasd el a hozzászólásokat is

58 Comments

  1. Én már vettem rá Macally Crystal Tokot, Griffin Wave-t, Capsule Neo-t, meg valami olcsó szilikont is ebayről. Egyik roszabb mint a másik…Macally telemegy koszal, gombokat nem védi, Griffin Wave kimagaslóan rossz, koszosodik semmit se véd, ronda, a feltevés alapból sérti a telefon oldalát, Az olcsó ebayes cucc egész jó volt csak ronda. Most Neo van fent. 1 hete jöhetett meg, nehéz volt felrakni, körülményes, viszont tényleg mindnetől véd és nagyon szép. Ma levettem mondjuk és a chrome csikor szépen végig karistolta…:I utálom ezt + a sim tray-ről kopott valami felület szóval vettem újjat. Tud valaki valami helyet ahol lehet cserélni a króm szegélyt és hátlapot ? Jah amúgy a legjobb megoldás a védelemre hogy ráragasztasz egy hosszú cellux csikot a hátlapra és veszel nem átlátszó tokot 😉 akkor a tok feltételkor sem sérül a tel. Asszem kimeritettem részemről a témát XDDD

  2. Én igazából az invisible shield-re lennék kiváncsi, hogy mennyire változtatja mega telefon kinézet (tapintásra, kinézetre), illetve hogy tényleg annyira tartós – karcálló -, amennyire mondják? Nem utolsó sorban, leszedés után hagy vmi nyomot?

  3. iSkin revo-t használok és nagyon bejön. Bár a 3G-s modell-t ahsználom 2G-s telefonon, szinte semmi gond nincs vele, egy-két helyen kis eltérések, de a fogása nagyon kárpótol. Nem az a csúszós alu hátlap, hanem egy jól kézbentartható, de mégsem az a tapadós szilikon. Jó minőségű és jó felületi kezelésű gumi. Nagyon ajánlom. A kijelzőre meg valami kommersz fólia, karcolódik is, de legalább nem az igazi kijelző lesz karcos.

  4. Replay:
    A karcvédelem leíráson felbuzdulva, nem is a kijelző miatt aggódva,sokkal inkább a hátlap megóvása érdekében vettem az “Imat ” bőr hátsórészt és hozzá a kijelzővédő fóliát. Hát mit mondjak? Össze sem lehet hasonlítani a mostani állapotot a natur iphone tapintással. Eddig mindig csúszkált a kezemben attól féltem leejtem. Ez a vékony fél mm-es bőr fantasztikus fogást biztosít és már nem kell mindig megnéznem hová rakom le a telót. Ajánlom mindenkinek. Mellesleg jár hozzá kijelzővédő fólia amit könnyen felraktam.

    http://kepfeltoltes.hu/view/081105/470861475_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/081105/470861475_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/081105/470861475_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  5. hát én nem használok semmit. soha nem is használtam. és csak a krómkereten vannak ilyen közvetlen napfényben alig látható hajszálkarcok. sehol semmi. persze nem teszem le csak úgy sehová, minimum egy papírlap vagy újság kerül alá. 🙂 és nem teszek a zsebembe sem mellé kulcsot, pénzt, stb. hozzáteszem, 2G-s, tehát full alu hátlap, kivéve ugye alul, és áprilisban vettem. mindennek van valami előnye, a 2G-nél ez az alu hátlap.

  6. Andris: nekem nem csúszós a hátlap. vagy csak az átlagnál szárazabb a kezem 🙂

  7. Nekem se volt soha semmi védő rajta, nálam is ha a zsebben iPhone van akkor oda semmi más nem kerül. A másik megoldás amit csináltam h amikor varrattam a nadrágomat külön iphone zsebet varratok rá ami le van mérve csak neki és csumika 🙂
    De van hozzá egy ilyen kis zsák is ami olyan anyagból van mint amilyen kendőt adtak hozzá, de kb 2x volt rajta mert zavart h mikor hivtak még külön azt is le kellett bányászni róla.

  8. képernyővédő fólia + igényesebb fekvő bőrtok.
    illetve mellényzseb 🙂

  9. Ennek a toknak ami a képen látható tudja valaki hogy mi a neve és hol lehet beszerezni!!???

  10. Én nem használok semmit. De az enyim már antiknak is néz ki. Több mint egy éves. Hátul benyomódás az alun. A karcokat észre sem veszem. De biztos több is van rajta. Az üveg törött elől. Most tervezem lefesteni a törést. Valami szép kis magyaros motívummal. ::) Én a könyveket is akkor szeretem, ha gyűröttek….

  11. Én először egy gumi tokot vásároltam, már nem rémlik a neve, viszont elég drága volt, azzal az volt a bajom, hogy a kosz mögé szorult, és a krómozott részt meg is karcolta, valamint nem volt elég passzos. Amióta megvettem az invisible shild garnitúrát és rá rakattam egy dekoros haverommal, mert én nem tudtam volna felhelyezni, “elég macerás a hátlapra felrakni” csak saját felelősségre csináljátok, azóta iszonyt jó a fogása, szinte észre sem lehet venni hogy fólia van rajta. Abszolút jó lett, semmi karc, és a króm részt is védi. A kijelzőre még nem lett felrakva, mert külön vettem rá egy matricát ami nem hagy ujjnyomot, viszont így nem olyan éles a kijelző képe. A shildet csak ajánlani tudom, de szerintem szakemberrel kell felrakatni.

  12. Sziasztok,

    Én már a második tel tulaja vagyok, 2G után egy 3G, és igazából első körben eszembe se jutott volna, hogy vegyek bármilyen védelmet is, mert így tetszek a telefon, de mivel a 2G-t kb 10k val olcsóbban tudtam csak eladni a karcok miatt (igaz nem is vigyáztam rá) ezért a 3G-nél mivel nem akarok így járni, a 0-dik perctől kezdve akartam, hogy tokban legyen.
    Elnézést a hosszú előszó miatt, de úgy éreztem, hogy le kell írnom, hogy más is tudjon mérlegelni, ha később el akarja adni a telt.

    Jelenleg SwitchEasy Capsule Rebel van a 3G-men, feketek-fekete változat, és nagyon meg vagyok elégedve vele.

    http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/switcheasy-capsule-rebel-for-iphone-3g/

    Ahogy látjátok elég jól felszerelt a csomag, van benne a tok, 2 db (!!!) fólia+felrakást segítő műanyaglap, asztali tartó filmnézéshet, alsó kupak (a dokk részt takarja, de nem használom mert félek kiesik), kendő és egy kiegészítő a dokk-hoz, hogy a tokkal együtt bele tudd tenni.

    Oké, ez mind szép és jó, de akkor tuti drága volt. 🙂 És nem! meglepő, de 5K az ára (bruttó), de nem írhatom le, hogy hol mert akkor az “reklám” lenne. Szóval a gugli a barátotok, ha érdekel vkit.

    Amit még leírnék róla, hogy a tok ahogy láttátok két részből áll, a belső rész gumiszerű, vagyik nem fogja karcolni a telefont se felrakásnál, se leszedésnél. Első körben ezt kell felrakni, és a műanyag keretet utánna, a telefon tetejétől lefelé haladva szépen bepattintgatva. Amikor fenn van akkor a szélén a telefonnak kb 3-4 mm-ert kiemelkedik, akit ez zavar már eleve meg se vegye, nekem tetszik még a weblapok scrollozásánál is jól jön, mert csak nekitámasztom az újjam, és nem mászik el az oldal, hanem szépen tudok fel le mozogni rajta.
    A fóliája viszont nem karcálló, vagyis hogyha a zsebben van a tel melett kulcs, vagy más előbb utóbb megjelenhetnek rajta kisebb karcok (de legalább mégsem a képernyőn van, és ugye van egy tartalék fóliánk). Aki esetleg figyel rá, hogy vigyázzon a kijelzőn levő fóliára, annak sztem örök darab lesz a két fóliával ez a tok.
    Huhh, hát ennyi nagyából, ha kérdés van még ezzel kapcsolatban írjatok.
    E.

  13. en invisible shieldet hasznalok, hibatlan:) nagyon kemeny anyagbol van, szinte eszrevehetetlen a telefonon, jobban tapad a kezemhez, nem esik le stb! Batran ajanlom mindenkinek, a felrakasa is pofon egyszeru!

  14. cabrio01 Nézz körül a TESZVESZ-en vagy a VATERÁN
    A képvédőfólia egyáltalán nem zavar navigálás közben csak arról lehet észrevenni, hogy sokkal kevésbé látszanak az újjlenyomatok.:-)) A hátsórész nekem öntapadós bőr , tehát a kosz sem tud alámenni.

  15. Sziasztok egy kicsit off lesz amit kerdezni szeretnek de nem tudtam hova irjam szoval a gondom a kovetkezo lenne tortent az hogy elmentem kulfoldre az iphonom szepen roamingon mukodott ahogy hazajottem nem valtotta vissza a carrier logot meg mindig a roamingos van ott probaltam restor-t nem segitette nemtudom mitevo legyek esetleg valakinek lenne otlete?? koszi es bocsi az offert

  16. Egyelőre még nem vettem védelmet rá, de énis és bnőm is invisible shieldet fogunk használni, mivel szerintem az iphone-hoz nem illik egyik tok sem, maga a készülék is egy ékszer ahogy van, és nem szeretném idézőjelek közt ” elcsúfítani” úgyhogy Invisible Shield

  17. Ez nem kérdés, csakis Invisible Shield. Ha v.ki azt akarja,h igényes legyen a telója, és nem akarja elcsúfítani mindenféle porgyűjtő tokkal, akkor csak ezt ajánlom: http://www.zagg.com/
    Nem csúszik, nem karcolódik,krómot is védi, és hibátlan szerintem!
    Bár a felrakása azért nem rém egyszerű 🙂
    eBay-en mindenki talál magának, nekem is onnan hozták…

  18. sziasztok!
    én is InvisibleShieldet használok, mindenkinek csak ajánlani tudom! kicsit mondjuk szenvedős felrakni, én is sz@rakodtam vele jó sokat, a hátlap sarkait le is vagdostam, mert sajna nem tudtam feltenni teljesen jól! kicsit azér mondjuk látszik a telón, hogy rajta van, de egyáltalán nem avaró, esztétikus, és főleg VÉD!
    karcállósága kiváló, voltak már tapasztalataim vele! kulccsal én is próbáltam karcolni, semmi! egyszer véletlenül egy fa polc karistolt bele a kijelzőbe, nem kell viszont megijedni, ha először ottmarad egy mélyebb karc mert egy perc után már semmi sem látszik rajta, az anyag visszarendezi a molekulaszerkezetét! baromi jó cucc!

  19. Én a még nem raktam rá védelmet, nincs semmi baja, de egy invisible shield-et tervezek megvenni. A vidójuk nagyon meggyőző 🙂
    Viszont érdekelne, hogy használ / tud-e valaki hozzá övre rakható (tipikusan bőr) tokot, mert számomra kényelmetlen zsebből elővarázsolni folyton.

  20. Sziasztok!
    Én is invisible shield-et tervezek venni, viszont nem merem feltenni egymagam. Szerintetek kihez fordulhatok itt BP-en, aki feltenné nekem?
    Köszi:
    Benjy

  21. Sziasztok!
    Nekem is invisible shield-em van iPodon,és iPhone-on is. Nagyon jó cucc. Az ára meg mondhatni nevetséges. 2000FT volt,és amcsiból ingyen házhoz jön 🙂

  22. Sziasztok!
    Én is invisible SHIELD-et használok felrakásával sokat szenvedtem, de végül szépen rátapadt. Szinte észrevehetetlen főleg fénytörésnél látható. Jobban tapad a kezedbe a telefon így nehezebb elejteni, az érintőképernyő érzékenységén pedig nem ront. Mindenkinek tudom ajánlani!!

  23. Miki315: hogy kell rögzíteni azt a cuccost a készülék hátuljára?

  24. hello
    néhány napos volt szeretett gépem mikor utcai fényképezés közben kiverték a kezemből. Persze véletlen, de ez nem vígasztalt. A töréspróbát úgy bírta, mint abban az ominózus videoclip-ben, de azt hittem megáll a szívem. Ez Londonban történt és gyorsan vettem egy szilikonos tokot egy Apple centerben, ami védi a hasonló, be nem látható eseményektől. Én ezzel elégedett vagyok. Nem csúszik a kezemben, és az Iphone is biztonságban van.
    kép:
    http://www.marware.com/PRODUCTS/iPhone-3g-cases/Sport-Grip-for-iPhone-3G

  25. Kari!
    Hogy-hogy 2000 Ft az invisible Shield ? a fullos változat a honlapjukon 24,95 USD, ez mai árfolyamon kb. 5000 Ft.

  26. Sziasztok!

    http://ifrogz.com/products.php?cat=431&wrap_overlay=4492|IP3GTreadz

    Ahogy hozzájutottam a készülékhez, első utam Bp. 1061 Andrássy út 4. Apple center.. 3500.- pénz volt.. tökéletesen megvagyok elégedve vele sikerült egyszer elejteni, de felpattant elkaptam és kutya baja:)
    Üdv.

  27. Hát igen mai árfolyamon sajnos annyi:( Én már 3 hónapja vettem,akkor kicsit több volt mint 2000. Szerintem megéri. Amúgy szerintem elég a hátsó részt megvenni. Eleje nem karcolódik. Én fullost vettem,de csak a hátuljára raktam fel,és eleje nem karcolódik.

  28. Sziasztok!

    nekem egy ilyen tokom van.
    http://istyle.hu/component/page,shop.product_details/flypage,flypage.tpl/product_id,787/category_id,70/option,com_virtuemart/Itemid,1/

    úgy jártam, hogy amikor megvettem az iPhonet már előtte terveztem egy invisible shield vételét, de végül nem lett belőle semmi.
    második nap már karcos volt a képernyő. nem tudom mitől és hogyan, mert féltettem nagyon. ez egy elég nagy karc, és azóta vannak újak az előlap tetejénél.
    a hátlap nagyon karcos. 8gb felirat és az alma logo teljesen, a közöttük lévő rész kevésbé, de az is eléggé.
    gondolom a hátlapot a tok karcolta szét, annak is karcos a belseje (jobban, mint az iPhone)

    szóval, találtam a neten egy Displex nevű pasztát, ami jó képernyőkre és hátlapokra. külföldi eladók listáján ott van az iPhone is, hogy kompatibilis vele. viszont nem tudom, hogy higgyek-e nekik. (N95 karctalanításáról láttam videót, de az nem érintőképernyős)
    az lenne a kérdésem, hogy ez nem karcolhatja-e össze még jobban a hátlapot és nem ronthatja-e el a touchscreent?

    köszi,
    Bence

  29. Nem tudom nektek hogy karcolodik ennyire, de nekem lassan 2 honapja van meg, es a kijelzojen egyedul a fekete resznel van egy olyan karcolas, amit nagyon erosen kell nezni hogy egyaltalan lassam. A hatuljan kis hajszalnyi karcok, de az meg kit erdekel. Kb ennyi, ronda gumitokokkal en nem fogom elcsufitani. Amugy is, azert van hogy hasznaljam, mas telefonhoz kepest alapbol jobban serulesallo. Asztalra ha teszem, akkor puha feluletre vagy papirra. iPod zoknit mar rendeltem /ocsoer’ :D/, nekem annyi lesz a vedelem.

  30. Attila: Ugy mukodik mint egy ontapadps matrica. Lehuzod a vedopapirt becélozod 🙂 es rasimitod. Fontos hogy utana mar ne szedd le csak ha vegleg nemakarod.

  31. Nem értem nektek a a kijelző hogy karcolódik. Nekem csak a hátulján van shield,és mégse karcos az eleje. Multkor leesett kőre efy méterről pofára,és egy db karc nincs….

  32. Nekem kettő tokom is van, de mindkettőről csak jókat tudok mondani.

    http://www.ivyskin.com/iphone-xylot2-touch-thru-hard-case.html
    http://proporta.com/F02/PPF02P05.php?t_id=3759&t_mode=des

    A proporta iszonyatos védelmet nyújt (elől hátul a bőrben spéci alu ötvözet) és mégis nagyon igényes jól használható.

    Az ivyskin-t használom a legtöbbet szintén igényes minden irányból véd (a kijelző előtt vékony műanyag amit a más gyártóknál fellelhető hasonló termékeknél nem találtam..

    Ami még szerintem jó lehet és küllemét tekintve nagyon tetszetős -> http://www.vajacases.com/home/home_en.html i-volution black&red limited edition

  33. Én ezt használom: http://www.gelaskins.com/
    Hátlap matrica, inkább karc-, mint ütésállőságra jó.
    Rettenetesen sokféle minta van, különböző művészeket kértek fel az alkotásukra illetve vannak reprodukciók is. Ember legyen a talpán aki ki tud választani egyet! 😉

  34. Én is Invisible Shieldet használok az előlapra és a hátlapra is. Bár macerás felrakni – főleg a hátlap sarkainál -, mindenkinek ajánlom aki félti az iPhone-ját a karcoktól. Alig lehet észrevenni, számomra jobb lett a telefon fogása is.

    Mondjuk szerintem lehetne egy leheletnyivel pontosabb is a fólia vágása, de így is a legjobb választás iPhone-ra.

    Ja, és a magyarországi forgalmazótól rendeltem 4400 Ft-ért.

  35. Sziasztok.

    Nekem egy fekete színű iSkin Revo képezi jelenleg az első védelmi vonalat. A védőfóliáját nem tettem fel, mert korábban egy Brando fóliával már levédtem a telefon elejét, és nem akartam leszedni a drága, és buborékmentesen felrakott fóliát. Megvan a gyári doboza, minden tartozéka. Ha valakinek lenne a topik elején látható autógumi futózásmintás tokja, elcserélném vele, mert az jobban tetszik.

    http://www.theiphoneblog.com/2008/11/06/review-iskin-revo-case-iphone/

    üdv:

    Baggins

  36. Sziasztok! Azt a vroom tokot ami a képen van hol lehet kapni?

  37. Vucctok!
    Hol lehet kapni itthon ezt a Gelaskins-t ??
    Chubbee

  38. David79:Úgy tudom hogy az istyle-ban lehet kapni

  39. Sziasztok!

    Én ezt használom: http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=374799
    Teljesen jól védi a készüléket és igazából ez is elsősorban a karcolásokkal szemben jó. Ha leejted, akkor inkább az elő- és hátlapot védi, az oldalak sérülékenyek maradnak. Viszont elegáns és tényleg jó érzés egy ilyenbe tudni a telefonom. 3G-hez használom, mert még a 2G-hez vettem, de belemegy az új is. Igazából jól beleáll, nem csúszik ki sehogyan sem belőle.

    Fólián is gondolkodtam, de a hátlap felrakása tuti nem menne. Viszont érdekelne ez a Gelaskin engem is 🙂 Ezt hol tudok venni Mo-on? Vagy rendelni kell?

  40. nem biztos h Gelaskins, de istyle-ban lehet kapni ilyeneket

  41. Utánanéztem és lehet rendelni a honlapjukról Gelaskin-t. Plusz 5 dollár a kiszállítás díja az egyéb országokba (ebben a listában van Magyarország is). Tehát aki ilyet szeretne venni az válogathat a honlapon lévők közül és mehet is a kosárba.

  42. Gelaskins vásárlás: Azt írta az admin, hogy ne reklámozzunk. Hogy segítsek? Gugli barátunkat tudom ajánlani, magyar kereséssel 😉
    Vagy talán annyit, hogy én magyar apple-kereskedésben vettem, úgy láttam majd mindbe van. Végigtelefonáltam őket, mert teljes választékban azért nem lehet reménykedni. Épp volt egy db az általam kiszemelt példányból.

  43. http://www.more-thing.com/

    Én innen rendeltem a Mono sorozatból egy fekete tokot, kb. 4000 ft volt szállítással együtt, de persze vannak drágábban is. Hongkongból jön, 5-6 nap a szállítás. Eddig ez jött be a legjobban, nagyon jól néz ki tőle továbbra is az iphone.

  44. Miki315: Köszönöm szépen! Elsőre szimpatikusnak tűnik, megnézem élőben is.

  45. Oké. Nekem ideális….

  46. Üdv!
    Én sem használok semmi speckót, csak figyelek rá, hogy hová teszem.
    És, igen, külön zseb van neki fenntartva nadrágban, kabátban, mindenhol. 🙂

  47. Sziasztok! Most vettem az ISTORE-ban fóliát csak az előlapra 4db 3990ft ,tök jó ,egyszerü a felhelyezése ,ajánlom mindenkinek!!!

  48. Sziasztok!
    A gumi nekem nagyon tetszik. EMg tudjátok mondani, hogy hol juthatok egy ilyenhez?????
    Köszi

  49. Nekem ilyenem van:

    http://kepfeltoltes.hu/081103/DSCN6178_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/081103/DSCN6175_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Kívül bőr, belül valami puha izé.

    Az én véleményem, hogy kár csúnya gumit, zacskót, vagy egyebet ráhúzni a mindennapi használathoz, ahhoz túl szép a telefon, hogy eltakarjuk. Egy ilyen belebújtatható tokból könnyen kivehető, máris nyomkodható és ha a zsebben, kocsiba, otthon vagy bárhol hömbölög akkor nem sérül.

  50. Sziasztok!
    most keresek valami jóféle védelmet a szifon 3G-mre.
    nagyon tetszik az iMat bőr rétege, amit a szifon hátuljára kell felrakni. tudja valaki, hogy hol kapok ilyet itthon? vagy ha valakinek van ilyen, az megírná a tapasztalatát?
    valamint a gelaskin mintás hátlapjai tetszenek…arról esetleg valaki valamit?
    köszi!

  51. Szia!

    Hol tudok venni ilyen imat bőrfóliát? A vaterán meg teszveszen nincs hirdetés meg annyira nem is bízom meg az ilyen shopokban.
    előre is köszi a segítséged.

    Gyuszi


Add a Comment