fbpx Skip to content

János kollégától kaptuk a hírt, hogy 21-én jön a 2.2-es firmware.

Az iPhone OS 2.2-ben a következő újításokra számíthatunk:

– új elrendezés a Safariban, a Google keresőnek- egy külön helyet kap a titlebar-on, így könyebben elérhetővé válik
– az auto javítás (t9) kikapcsolásának lehetősége
– 461 japán emoji ikon, mellyel beszélgetéseinket, sms-einket tehetjük színessebbé
– új nyelvek támogatása
– line-in audio akitválása, így a fejhallgató csatlakozón keresztül már hangot is rögzíthetünk akár
– Google Maps változtatások

  • Google street view implementálása
  • Közlekedési információkimplementálása
  • haladási irány mutatása
  • Jelenlegi pozíció megosztásának lehetősége

– App Store változtatások

  • a kategóriákat már ikonként jelennek meg, a jelenlegi listanézet helyett
  • Továbbküld, és hibajelentés funkciók
  • Az egyes alkalmazások pontozásának lehetősége, amikor letörlöd őket a telefonodról
  • Podcastok letöltésének lehetősége az iTunes Wi-Fi Music Store-on keresztül

Olvasd el a hozzászólásokat is

32 Comments

  1. Hát ezt valószínüleg kihagyom. ha tényleg csak ennyi.

  2. ém azt hallottam h a 2.2ben lesz flash és rendes copy-paste…de tul szép h igaz legyen:-( a flashre nem tud valaki valamien megoldást

  3. miért mikellene még? alószinüleg van benne egy rakat ujjitás ez csak kb a egy töredlke amit felsoroltak lehetegyre kevesebbet fogyaszt még gyorsabblesz stb stb stb

  4. Én arra vagyok kíváncsi, az accellerometer reagálási sebességét tudják e még gyorsítani…

  5. Jailbreak lesz?

  6. hat ezzel engem se hatottak meg… marad a 2.1 tökéletesen mukodő rendszer… 😛

  7. Sziasztok!
    A kérdésem az lenne ha megjelenik a 2.2 és frissítek akkor minden letörlődik és ujra kell rátölteni mindent ami most rajta van?pl:magyar nyelv, ,játékok, képek, cydia stb……

  8. magyar nyelv, tört játékok, cydia>>> újra jailbreak ha majd kijön a 2.2-höz
    képek, sms stb itunes szinkronizáláskor menti őket úgyhogy vissz tudod állítani

  9. Na ha csak ezért fejlesztettek kár volt nekik bekapcsolni a számítógépjüket !!!! De lehet hogy azért van az egész hogy munkát adjanak a DEV-teamnek..

  10. Nem csak ebből áll egy új firmware, ami itt le van írva.

    Ezek az új funkciók. Viszont a háttérben folyamatosan történnek a biztonsági fejlesztések, sebesség- , stabilitás optimalizálás, stb.

  11. Okosabb lenne, ha azok, akik csak new featureben gondolkoznak, nem szolnanak hozza. Gondolom, nekik a RTM XP vagy Vista fut a gepukon is, hisz ha nincs benne semmi uj, akkor nincs ertelme feltenni. Az ehhez hasonlo kozossegi portalokon nem a velemenynyilvanitas az elsodleges cel, ha valaki erre vagyik, menjen az index vonatkozo forumaba fikazni es itt hagyja meg a lehetoseget arra, hogy a hasonloan keveset tudo, bar csekelyebb ontudattal rendelkezo kollegak, tanulhassanak.

  12. 85 ért itthon is kapsz, igaz függő t-mobile -osat, de ha ott még szállítási költséget is rád varnak akkor nem éri meg.

  13. ralphy: Ajánlom nézz szét az ebay-en, ott is lehet kapni új, gyárilag független készülékeket.

  14. Krisgo: neked ez a véleményed nekem meg az …Én is küldjelek téged máshova?

  15. Hmmm,szerintem is jobb lesz az ujj firmware!A mostani ha jol megpakolod meg minden picit belassulgat!Valamint jó lesz már hogy végre befele is tud jönni hang,nem csak ki!Amugy a tvhez való csatlakoztatás most hogyan van??müködik csak kábelt nem adtak gyárilag?
    Reméljük lesz benne flash lejátszó is,az nagyon hiányzik a böngészéshez!!
    Amugy szerintem még számtalan dolog van amire képes a telefon,csak nincsenek meg hozzá a kellö programok,szándékosan butítják!de az tetszik,hogyha bármit akarsz,felmész Cydia-ra és mindent megtalálsz!Én már MMS-ezek és kamerázok a telefonommal,pedig ugye mindenki fikázza hogy huu,nem tudja!!Pedig tudja!!Ez a kütyü mindent tud,csak program kell!:D:D:D

  16. Tökjó hogy gyakran vannak itt új hírek.
    Hajrá!

  17. A videó is a jackdugón keresztül megy, csak másfajta kábelt kell beledugni. Guglizz az “ipod av”-re 4-8e ft-ért találsz attól függően, hogy gyárit akarsz-e, vagy utángyártottat.

  18. Nesze neked flash….Köszi a hírt!

  19. Köszi ! Rákeresek!! Amugy jó az oldal!Hajrá szifon.com!!:)
    amugy,mindenkinek egy jó tipp,ha még esetleg nem tette volna meg! –>
    1.Cydia-ban a source-öknél adjátok hozzá a http://cydia.hackulo.us – t
    2.Telepítsétek az installous és az Appshare programjukat!
    3. Woalaa: Appshareböl egyböl elérhetőő az appulo.us összes crackelt alkalmazása,és egyböl le is tölti telóra,és telepíti is!(ha már szedtetek más letöltö plugint azt töröljétek)—>Ajánlom mindenkinek!! Bocs ha már volt,meg köztudott, de ha ezzel segítek valakiek,már nem volt hiába való

  20. Szevasztok!

    Ez most off de légyszi segítsen valaki!
    2.1-em van 2G-n. Szeretném újra feltenni mert baromi lassú, kaptam egy firmware-t ami állítólag jó lesz. Leszedtem a quicpwn-t mac-re innen: http://szifon.com/2008/09/13/pwnagetools-2.1-mac/ Elindítom, de azt mondja nem találja a firmwaret. Hova másoljam, hogy meglegyen?
    Vagy esetkeg pwnage toolsal lehetne tallózni is?

    Még valami: sms-eket, tel.számokat hogy tudom lementeni?

  21. HELP PLÍZ!
    Nemsokára nem leszek net közelben és ma este meg akarom végre játszani a dolgot!

  22. SeEviOLeNcE!
    Nekem segítettél! 🙂
    Üdv!

  23. Hi!

    Az lenne a kérdésem, hogy a flasht egyébként miért nem tudja megjeleníteni a telefon? Csak azért, mert más telefonoknál ez nem gond és gyakorlatilag minden hiányosságát (MMS, Videó felvevés, stb) megoldották a Cydia és Installer segítségével, de ez az egy dolog valahogyan nem került megoldásra. Azt hittem, hogy 2.2-nél már ez is megoldódik, de látom nem,…

  24. Nem technikai oka van, hanem inkább licenszelési dolog. Az Apple piaci érdekek miatt szemben áll az Adobe-val, és tulajdonképpen ezért nem érhető el a mobileSafarihoz a FlashPlayer (technikailag készen van, tulajdonképpen csak arra vár az Adobe, hogy az Appstore-ban elfogadják.) És mint tudjuk, az Apple malmai lassan őrölnek, főként olyan szituációban, ahol a saját pénzükről van szó.

  25. Lenny: leszedted a “.ipsw” file-t? Az a firmware, azt kell betöltened a művelet egyik szakaszában. Valószinüleg azt nem találja.
    Innen le tudod szedni: http://szifon.com/?dl_id=114

  26. Igen van ipsw fájlom.
    Elindítom a quick pwn-t, kiválasztódik a 2G-s iphone, utána meg kiír egy hibaüzit, hogy nem találja az ipsw fájlt. De semmi tallózást nem enged, hogy manuálisan megmutassam neki a fájl helyét. Ezért kérdeztem, hogy hova kéne másolni,hogy lássa. Beletettem a quick pwn mappájába is de semmi…

  27. Windowsban én az asztalra tettem, és ott megtalálta. Macen nem tudom mi a rendszer…

  28. amugy mikor lesz hozza jailbreak?

  29. köszi SeEviOLeNcE a segítséget 😀
    még ki se jott a 2.2 de már jailbreak kell?… lesz úúúgyis XD

  30. Én voltam a SeEviOleNcE!Nincs mit!Annyi van,hogy gondolom láttátok hogy megváltozott az oldal címe appulo.us ről appulous.us-re!!!De ha elmented az iphone-odon a könyvjelzök közé,akkor már az appshare magától behozza az ujj oldalt!:) szóval hajrá!:)

  31. Hellotok!

    Annak aki sok programot rak fel cydiából, vagy több programot használ mint gondolná, két programot ajánlanék figyelembe. Az egyik a tömérdek ikon és lelassulás elkerülése érdekében a cydiából telepithető “Categories” progi. Ehhez a telepités után lesz egy ikon pack, azt is érdemes lesz leszedni. (Megfigyelés: ha felrakod ezt a reklám szűrő izét, akkor nem megy, amúgy szerintem marha yol használható) a másik az APTBackup (szintén cydiából telepithető) Ez a progi tulajdonképpen mindent lement amit a cydiában mahinálsz. Elinditod és Backup. Ezt érdemes minden cydiában telepitett progi után megcsinálni, kb 2 mp… Amikor az itunes szinkronizál, ebből is mennek már a fileok, igy ha ne adj isten újra kell raknod a telefonod, wagy fw et frissitesz akkor ezt a progit rakod csak fel, utána sync, utána APTBackup és restore. És láss csodát minden Cydiás progi wissza kerül. Nem kell megijedni, elég sokáig is l tarthat. 2.02 ről 2.1 után is müködött rendesen.
    Remélem walakinek tudtam hasznos tanácsot adni:) Ha nem sorry


Add a Comment