fbpx Skip to content

A LogMeIn Inc. azon felhasználók jelentkezését várják, akik részt vennének, a “LogMeIn Ignition for iPhone/iPod touch” béta tesztelésében.

Az informatikában járatosak számára, már ismerős lehet a LogMeIn név, a remote support/remote backup/hamachi szolgáltatásairól, de most úgy néz ki, hogy iPhone-ra és iTouch-ra is elkezdték fejleszteni a távvezérlő kliensüket.

  • Hogy mit is csinál ez a program?

Ahogyan megtudtuk, úgy tervezik, hogy az év végére el is készülnek vele. Az accountod-ban felvett számítógépeket táv vezérelheted majd az iPhone-oddal, vagy iTouch-oddal. Így próbálják integrálni az Apple mobil eszközeit, a nagyvállalati szférába, ahol fontos, hogy elérjük az asztali gépünket, akár távolról is.
Itt lehet jelentkezni: LiNK

nfdskvnxmdsad

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Nagyon jó kis proginak igérkezik.

  2. A logMeIn egyébként azért jobb is mert webes felületen tudsz csatlakozni a világ bármely pontjáról és ha még a gép proxyn/tűzfalon belül is van akkor is tudsz rá csatlakozni!

  3. Tényleg jó program. Miután megjelent Én is ezt használom pl. a VNC helyett. Még ha iPhone-on is működne… hmmmm…

  4. Ezekszerint még nincs Iphone-ra… Amúgy Én a Netsupport Managert használom, azzal még távolról is be tudom kapcsolni a gépet. Sajnos nem működik MAC-en. Ha lesz időm megnézem alaposabban. Ezért fizetni kell? Regisztráltam a honlaon, de még nem volt időm átnézni…

  5. Sziasztok !

    Én PC-n nagyon régóta használom a progit, kb 45 gépet tartok vele távirányítás és távfelügyelet alatt. Ez volt az első progi, amiért fizettem is. Mármint a webes felületű alap távoli asztali kapcsolat része ingyenes, de egy évre 6000 ft ért megvettem hozzá a kliens managgert, amivel úgy tudok a gépek között tallózni, mint pl, az MSN en a partnereim között. Ilyenkor egy külön ablakban nyílik meg a távoli asztali kapcsolat és nem kell a webes felületen történő 8. klikk passw és login után eljutnom a célgépig.

    Egyszóval régóta használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve és remélem, hogy iphonra is a kis kliens progival fog megjelenni.

    Üdv: sasparipa

  6. Huuh, jelentkeztem! Nagyon várom, hogy tesztelhessem! Jónak tűnik nagyon a drága 😀

  7. Ismeritek a Jaadu-t? Én azt használom. Az iPhone-ról ultra egyszerű módon vezérlek 2 MAC-et és 1 PC-t. Mindezt akár a városból a mobilhálózaton kerszetül. Ennél nem kell jobb.

    Mitől más ez a LogMeIn?

  8. lalala attol mas h itt 3 gep van nem 2
    telefonod LOGMEINserver geped
    tehat ha a geped tuzfal vagy proxyserver mogott van nem gond h csatlakozz ra mert fut egy kliens ami kommunikal a logmein serverevel

    mig vnc vagy jaadu nal ugy van h van a telefonod es a geped, es ha a geped tuzfal mogott van vagy proxyserver mogott es tiltva vannak a portok akkor nem fogod elerni

    lasd pl nalam kollegiumi halozat, kintrol nem latom a gepemet csak “trukkozessel” ami nem legalis a halozati szabalyzat szernt, tehat marad a logmein

  9. Vegre!!! Ez volt az elsodleges dolog, hogy iPhone-t vettem…
    Nagyon vartam mar, igy legalabb nem kell szenvednem Safari-n keresztul 🙂

  10. Zoltan: Ilyen ez a BME 🙂

  11. hage: elte :):

  12. hello valaki tudna nekem segiteni VNC ben hogyan lehet neten komunikáli a géppel

  13. Köszi “zoltan”! Nem tudtam ezeket az “árnyalatnyi” kis különbésgeket…

  14. Eddig is ment a logmein – igaz csak safari-n keresztül, de elég jól használható volt úgy is. Persze saját klienssel nyilván 10x jobb lesz. 🙂 Éljen!

  15. Hello. Én a Mocha Lite-ot illetve a Jaadu VNC nevű programot akarom használni 2.1-es jailbreak-elt 3G-n, de sehogysem akar sikerülni, mert a Jaadu-nál ahogy a Connetcionra lépek kilép, a Mocha pedig legalább 5 percig erősködik és utána nem sikerül neki. A géppel minden rendben mert másik VNC-s géppel is tökéletes. Win Vista-ról van szó. Köszönöm


Add a Comment