fbpx Skip to content

Vannak programok, amiket használunk, vannak programok, amiket néha használunk, s vannak olyan programok, amiket soha sem használunk, de fontos, hogy rajta legyen a telefonon. Azt hiszem a FakeCall ide tartozik.

A FakeCall -t leginkább 1 olyan szituációban tudom elképzelni, amikor egy internetes randi készül, és hát kitudja ki lesz vagy ő lesz e a nagy ő, egyszóval semmi sem biztos. Ekkor jön a FakeCall bizonyos időre beállíthatod, hogy a telefon megcsörrenjen, és élethű hívást bonyolítson le, ezzel megmentve önmagadat vagy éppen mutathatod, hogy “Steve Jobs” hívott az imént 🙂 😀
A program jelenleg ingyenes, de már nem sokáig!

Olvasd el a hozzászólásokat is

21 Comments

  1. megy táccson is! 😀

  2. Ez nagyon ötletes! Letöltöm és kipróbálom 🙂

  3. Van még egy ilyen kamu progi, csak az sms-t küld…Ha valakit érdekel akor AlibiSMS a neve, próbáljátok ki azt is!

  4. Sziasztok!
    Nem ide való téma ,de nem tudom melyik fórumon tegyem fel a kérdésemet!
    Az után érdeklődöm,ha van a számítógépemen egy zeneszám hogyan tudom CSENGŐHANGNAK elmenteni???

  5. Sziasztok.
    A kérdés nem igazán idevág. A crycoderrel felvett videókat hogy tudom rárakni a gépemre?Sajna a neten nem találtam róa semmit.Köszönöm ha valaki tud segíteni.

  6. kmate: pl WinSCP-vel nem találtad meg a telón a kész videókat?

  7. cabrio01: Szedd le az iRinger nevű progit. Átkonvertálja a zenédet és beteszi iTunes-ba, majd utána egy synkronizációval már fenn is van a telódon.

    Én is feltennék egy kérdést: Ha a telefonom lezárt állapotban van, és bejön egy hívás, akkor azt hogy lehet elutasítani? (Ugye van olyan, hogy Slide to Answer, de elutasítani hogyan kell?)

  8. Megnyomod Power gombot.
    Szeretnék Veled push ügyben beszélni. Hogyan lehet Téged elérni?

  9. kmate:

    Totalcpmmanderrel ha meg tudod nyitni a mappákat akkor itt van: private/var/mobile/media/videos.A totalcommanderhez ezt tedd be:T-POT wfx innen töltheted: / t-pot – Google Code/ és akkor hálózatként látja a pc az iphone mappáit.A totalcomm 7-es feletti verzio legyen.

  10. Tudja valaki honnan lehet opera minit iphonra letölteni?

  11. sehonnan tudtommal, mivel még nincs rá. de amúgy minek? ott a safari

  12. Azért mert operával meg lehet nézni minden flash-t állítólag. Azz Apple pont ezért nem engedi feltenni az App Store-ba.

  13. Az apple majd ad flash támogatást a safarihoz is ha megfelelő teljesítményt nyújt az adobe flash playere. a sima flash lassú, a flash mini meg nem azt adja vissza amit kell( tény hogy azért lehetne benne, mert jobb mint a semmi) de tudtommal még tesztelési fázisban van az iOpera ergo nem elérhető a nagyközönségnek.

  14. Egy másik magyar iphone portálon olvastam fel is tettem a linket de sajna levették.:-((((((((((((((

  15. Sziasztok!

    Ez sem nagyon idevágó kérdés, de volt szó csengőhangról ugyebár. Na már most azzal nincs is gond, de üzenetjelző hangot v.kinek sikerült feltenni iPhonra?

  16. Igen sikerült megtalálnom azt a mappát amiben a csengőhangok vannak tettem is be más hangot DE viszont nem játsza egyenlőre le. CAF kiterjesztésü file-okat kellene kreálni….

  17. ne kínlódj a csengőhangokkal http://www.audiko.net ingyen mindent megkapsz iTunsba berakja saját zenéidből csinálhatod de ha kell van bőven minden más zene is

  18. Köszi nekem megvan az iRinger nevű progi, ok minden de az sms-hangokat akarnám lecserélni.

  19. Auto fejegyseget USB-vel osszekotottem a tacskoval. Van olyan programm amivel kozvetlenul a tacskorol tudnam iranyitani? SOS koszi

  20. Tuda valaki egy alternativ letoltesi linket adni a Fake call hoz?;)


Add a Comment