fbpx Skip to content

Megjelent a BeejiveIM MSN és egyéb chat -re használható kliens. Gyors kipróbálásnak vetettem alá.

A Palringo -hoz tudtam hasonlítani leginkább.

Ellenérvek:

– Írásközben akad.

– Nem lehet vele képet/hangot küldeni.

– Csak “group” ok alapján képes listázni.

– Nincs beállítási lehetőség.

– Kicsit szegényes menü.

– Drága!

Mellette:

– Nem fagyott le.

Letöltés erre:

[download id=”125″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Mellette: Nekem a képek a kontaktok mellett nagyon tetszenek, elmenti a beszélgetéseimet, ELFORDUL a kijelző, nekem igy könnyebb gépelni
    én ajánlom…:)

  2. Szerintem is sokkal jobb a Palringonál. Nekem soha nem lép ki, ellenben a Palringoval. Könnyebb a gépelés és sokkal szebb.

  3. Szerintem ez a legjobb alkalmazás, ha vki msnezni akar az iphonejánál. Nekem nagyon stabilnak tűnik és nem tapasztalok lassulást írás közben (csak amikor belépsz a beszélgetőablakba, akkor van egy kis holtidő). A landscape mód miatt lesz abszolút nyerő: sokkal gyorsabban lehet így írni.

  4. nekem a smiley hiánya és a buborékos szöveg nem tetszik, de amúgy gyorsabb mint a parlingo

  5. Böszi: Szerintem hogy elfordul a képernyő vagy sem az lényegtelen, 1 kézzel jó gépelni, ahhoz sztem jobb ha nem fordul el.

  6. nekem is nagyon bejön, legjobb msn stuff jelenleg iphone -ra

  7. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan működik ez? Be kell valami központi szerverre regisztrálni, és ott vannak tárolva az accountok?

  8. tygro: nem kell regelni sehova, csak beírod az msn -es mailedet meg jelszavad és felkapcsolódik az msn hálózatra
    ja persze a többi protokolnál/kliensnél is ugyanez a helyzet

  9. ami egy nagy pozitívum, hogy nem kell Palingos accot csinálni.
    könnyű használni és okos.
    Én Palit töröltem is.
    Csókolom

  10. Sziasztok! Azt szeretném megkédezni, hogy hogyan tudom ezt a programot feltelpíeni az iphonom-ra? Pontosan le tudná valaki írni? Köszönöm!

  11. Endruboy007: van felül egy kereső, oda írd be hogy mobileinstallation crack, azt rakd fel a telefonodra, és utána simán megnyitod ezt a filet itunes -ban és szinkronizálsz

  12. “és utána simán megnyitod ezt a filet itunes -ban…”

    itt persze az .ipa file -ra gondolok

  13. Nekem meg az is negativum a Palringoban, hogy neha eltunik a leirt szoveg vege. Amiota Update-elik azota jon ki ez a bug. ‘Talan nem kellett volna hozzanyulni?’ 🙂
    Itt meg mutatja a kontakt kepeket is es egyszerubben lehet ugralni a beszelgetesek kozott. ..elfordithato.. ..es a ‘tarolas’ is sokkal jobb.. meg, hogy valamivel hosszabb a session ‘alapbol’..

    Megtartjuk.

  14. mobileinstallation crack-et nem találtam, pedig beírtam a keresőbe! És azt, hogy érted, hogy rakjam fel a telefonomra? Elég kezdő vagyok a téren, jailbreakerelve kaptam a telót, odáig jutottam el egyedül, hogy az innen letöltött előre elkészített Restor-t fel tudtam tenni a telóra, meg Cydia-ból tudok progikat telepíteni! Windows QuickPwn meg hasonló progikat nem használtam még, és nem is tudom, hogy kel l sajnos:(


Add a Comment