fbpx Skip to content

Megjelent a Last fm2.0, igazából nem fűznék hozzá semmit, fergeteges…

Az App Store-ból ingyenesen telepíthető!

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. a magyarból ugyan nem 🙂

  2. Nekem megvan de, nagyon sokszor lefagy.

  3. hello, igen a magyarban nincs 🙂

  4. En régota hasznaltam a webes feluletrol! Orommel latom hogy minden konyvtaram,kedvencem itt is megjelenik! Brillians kis APP!!!!

  5. Gyerekek maradjunk a témánál, @hunter a te hozzászólásodat töröltem NEM IDE VALÓ, és ezentúl törölni fogom a nem oda való hozzászólásokat. Egyébként ami nem elérhető a magyar itunes -on akkor szoktam használni a másik accountomat amit Így csináltam a US store-ban:
    http://szifon.com/2008/07/22/itunes-account-szaljbaragosan/

  6. Jah, most törölhetném a saját hozzászólásomat is :DDD szóval nekem nagyon bejön ez a lastFM és arra sarkall, hogy neten is elkezdjem használni a weblapot. Egyébként, tud valaki valami komolyabb összefoglaló véleményt mondani a webes last.fm oldalról?

  7. Es magyar appstore-bol telepitheto lesz valaha is? Nagyon vartam mar ezt a progit, mert szinte csak last.fm-rol hallgatok zenet, de igy meg mindig nem megoldas ez nekem:(

  8. Sanos nekem is sokszor kilép a progi, így szorgalmasan küldöm a bugreportokat. Egyszer csak jó lesz. Ettől eltekintve nagyon szuper.

  9. A program tényleg zseniális. De hogyan oldották meg az iphone screen sharing-jét a videóhoz?

    Blint: Kettővel feletted van belinkelve hogyan kell. 🙂

  10. Egyebkent van valami trukk arra, hogy feltegyem ha mar igy magyarorszagrol vagyok regelve? Nem nagyon ertem mi ez a megkulonboztetes a programok szamara…

  11. Ohh, koszi:)
    Bocsi a sok ertelmetlen hozzaszolasert!

  12. Hello mindenki!

    Engem nem enged reggelni, azt kéri, loggoljak megint, ami ugyebár nem lehetséges reggelés nélkül… Olyan 22es csapda szaga van, mi a teendő? Köszi előre is.

    —>

  13. Nekem sem sikerült regelni csak a gépen a last.fm oldalán.

  14. Egy kis érdekesség !!!!!!!

    T-mobilos előfizető vagyok, így nem nagyon foglalkoztam az Amerikai ITunes store-al.
    De megfigyeltem, ha a színkronizációmat ezen az oldalon hajtom végre, működni fog a ITunes gomb a telefonomon. (Így, tudok zenéket böngészni, és albumokat keresgetni teljes repertoárból.)
    Sajnos a Magyar oldalon ez nem lehetséges.

  15. Teljesen correct vagy fuji001! Én is pont ezt vettem észre.

  16. reggelni=regelni! 🙂

  17. Ez ultrajó app!!!!! Csináltam egy amcsi reget az iTunes-ban és símán lejött. Nekem is kilépett többször, DE leszedtem pár app-ot az iPhone-ról és azóta NEM lép ki. Azt hiszem számít hogy mennyi progi van a telefonon, illetve hogy menniy memória foglalatoskodik el rajta. Lehet hogy hülyeség, nem gtudom. Mindenesetre úgy tűnik használ.

  18. Reggeltem az oldalukon, működik, OMG! Köszi. Amúgy jobban esik a reggelés, ha már a loggolás is két G 🙂

    —>


Add a Comment