fbpx Skip to content

Megjelent a G1. Aki még nem tudná, ez 1 Google mobile, amiben a Google fejleszt szinte mindent, és ezzel próbálják megingatni az Apple iPhone-t.

Véleményem szerint, első körben azt kellene elfogadnia mindenkinek, hogy az iPhone-ban nem a multitouch kijelző nem a kinézet nem a GPS nem a 3G, hanem a mobile OSX a SZOFTVERE a komoly dolog. Ez a szoftver adja a lelkét az iPhone-nak. Emiatt iphone az iPhone… nem laggol nem tölt nem “akad”, s emelett gyönyörüen megmunkált grafika és egyéb vizuális hatások. Először bármelyik telefonra 1 ilyen szoftvert kellene létrehozni azután gondolkozni, hogy mit is rakjon bele az ember 🙂

Ezt érdemes elolvasni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Tökigazad van.
    De ha megnézed az Android sem randa, a kezelése is praktikus..
    Talán alternativa lesz, és ez nekünk nem baj, talán az Apple is kicsit jobban csipkedi magát.

  2. Androdinak van hova fejlodnie:D Laggos fos:))

  3. Helló!
    Jól néz ki a teló, de látványosan lassabb mint az iphone, mikor scrollozza a képet föl-le, az iphone nem akad, a másik meg darabosan viszi. Mint ahogy a cikkben leírtátok, a szoftver a lényeg:)
    helló!

  4. Minden telefon iPhone akar lenni.. 🙂

  5. A Google-mobil biztosan frankó, de jézusatyám, hogy néz ez ki mint kidolgozásban, mint anyagminőségben egy iPhone-hoz képest? Mintha egy Sagem, vagy Alcatel telefont tennél egy Nokia 8800 mellé…

    A lassúság pedig szinte evidens volt. Új készülék. Az iPhone-nal is voltak/vannak hibák. Pl. a contact list továbbra is khmm… kicsit lassú.

    Én nem is ezt a készüléket, hanem inkább a Samsung Ominát, vagy a HTC Diamond-ot tartanám az iPhone igazi riválisának. A Google-mobil ebben a formájában kész röhej.

    (mellesleg kíváncsi lennék azokra a fejlesztőkre, hogy egy olyan platformra kezdenek el alkalmazásokat írni, amelyik készülékből _nem kevés_ kelt el az utóbbi időkben, vagy egy most megjelenőre, amelynek sikere erősen megkérdőjelezhető?)

  6. őő, nekem azért szokott laggolni… Nem azt mondom, h gyakran, de szokott. Pl sms írásnál, névjegyek görgetésénél, játékoknál (ami persze még a legkisebb gondom). Ez teljesen egyéni probléma? Vírusom lehet? :O

  7. az android egy platform, az iphone meg egy komplett telefon.
    ezt nem értik az emberek, köztük az itt kommentelők többsége sem.

    azaz, az androidot majd rárakhatod a nokiára, meg alcatelre, meg samsungra is. de az iphone az csak iphoneon lesz elérhető. és ott is marad….

    az androidot inkább a symbiannal vagy a win mobillal kéne összehasonlitani.

  8. nem laggol, nem akad…. azért legyünk már őszínték, dehogynem! Laggol is, akad is, sőt, olyan dolgokat is művel, amitől égnek áll a hajam 🙂 Pl kicseng, de nem tudom felvenni a telót. Vagy pl kicseng, de tök sötét marad, így ismét nem tudom felvenni… szóval akad, ez rendesen.

  9. Miről beszélsz? 🙂

    Nekem soha sem csinált ilyesmiket 2.1 -en meg főleg nem.

  10. kovacs istvan: nem tudom mit csinálsz a te iphone-oddal, de én még ilyeneket nem tapasztaltam, pedig nyúzom rendesen…


Add a Comment