fbpx Skip to content

Az utóbbi napokban igazából csak “Apple” hírek jelentek meg, arról én nem nagyon szoktam írogatni, mert csak itt Magyarországon vagy 4 honlap foglalkozik ezzel. Igazából ezt a postot is feleslegesnek tartom, de mivel már lassan 4 napja nem írtam, így hát miért ne?!

Kezdjük is el:

Első érdekes programunk amit nem rég szedtem le a PicShare. Fizetni nem fizetnék érte, de ha már crack-elt verzióban letölthető, akkor kipróbáltam. A programmal mint azt a neve is mutatja képeket küldhetünk egymásnak. Végülis néha napján hasznos lehet, és nem kell feleslegesen az emailt használni. Természetesen közös wifi kapcsolaton kell lennünk.

Letöltés: [download id=”120″]

Íme 1 autós játék. Gondolom már elég sokan leszedték az előző 1.0 verzióját, azóta azonban 1 elég nagyot frissült. Jelenleg ez a 1.2.7 -es verzió

Letöltés: [download id=”121″]

A következő ígéretes játék az iFish. Hát, játszhatóság = 0-val 🙂 grafikára adnék 1-et, de az élmény… megfizethetetlen. Remélem hamarosan fejlesztik!

Letöltés: [download id=”122″]

Az Adrenaline Pool Online az első komoly Billiárd program amivel neten kereshetünk társaságot magunknak, maga a grafikai része nem 1 nagy durranás, de a multiplayer kárpótol mindenben.

Letöltés: [download id=”123″]

S végül, de nem utolsó sorban, 1 arcade játék: SuperPong 2 🙂 Számomra ez minden tekintetben nyerő volt. Grafika 5-ös játszhatóság 5-ös, ezek után még akár meg is venném. Igaz találtam benne 1-2 bugo- ot, de remélem ezeket hamarosan kijavítják.

Letöltés: [download id=”124″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Az iTunes nekem csak a Superball2-t ismerte fel, ez mitől lehet ? :O

  2. Feliratos filmet lehet valahogy nézni iphone-on?
    Vagy csak ha ráégetem a filmre a feliratot?

  3. DetoX: Egyik módja, hogy ráégeted a képre, de találtam egy programot, ami egy bizonyos fajta feliratfile-t multiplexel MP4 file-ba és az képes kezelni a médialejátszó alkalmazás. Ha hazaérek és nem felejtem el, akkor megmondom a program nevét és elérhetőségét.

  4. Hali!

    Az asphalt-ban ezen a képen egy Lamborgini Gallardo Roadster van de nekem a z autók listája között nincs.
    Nektek van??

  5. Oh, de szemfülesek vagyunk 😀

  6. Hello nekem nincs jalibrak-ve az ipod touch-m és nem is tudom megcsinálni mert valami hibát írt ki. És az lenne a kérdésem, hogy a winscp-n kívűl valami más megoldás lenne e arra hogy rátegyem a játékot az ipod touch-ra??


Add a Comment