fbpx Skip to content

Lezajlott az Apple’s ‘Let’s Rock’

Tömören a lényeg:

– Stevie boy elregéli, hogy mekkora király az Apple, és hogy milyen statisztikái vannak az itunes-nak. Bla bla bla…

Let’s start with iTunes. It’s the ubiquitous store and music player. It now offers 8.5 million songs. It’s amazing. Over 125,000 podcasts, over 30,000 TV shows, 2600 movies… and we now offer over 3,000 apps for iPhone and touch.

We’ve got over 65 million customers. It’s enabled us to become the #1 music distributor in any format.” Big applause for that one

Genius:

Ez már érdekes… Végeredményben kitalálja, hogy nekünk a hallgatott számaink alapján mi az ami tetszene. Ez önnmagában nem 1 egetrengető szoftver újdonság, de ha ez alá tesszük az itunes-t a maga X millió zeneszámával… lehet tud valamit a szoftver. Minden esetre érdekes.

iTunes 8.0:

Alapjában véve belerakják az új Genius -t emelett “voice over” tehát hangvezérelhető lesz!

Az új iPod Nano Generáció:

Az új iPod nano: vékony, kerekített szélekkel. A felbontás nem változott a korábbihoz képest. Pont olyan magas, mint a második generációs készülék. Eleje hajlított üveg. Az eddigi legvékonyabb iPod. Beépített gyorsulás-érzékelőt tartalmaz és képes Genius “playlistek” létrehozására. Az iPod-ra töltött képeket képes döntött módban is megjeleníteni (mint az iPhone is). Új funkció: rázzuk meg és véletlenszerű sorrendben fogja lejátszani a dalokat. Akku: 24 órányi zenehallgatás, 4 óra videó, kihangsúlyozva, hogy az eddigi legvékonyabb iPod. öbb színben lesz kapható: fekete, lila, kék, zöld, sárga, narancs, piros, ibolya.

USA árak: 8GB – 149 USD, 16GB – 199 USD

(forrás)

Új Második Generációs iPodTouch:

Vékonyabb, mint az előde. Azonos 3.5 collos kijelző. 802.11 b/g, beépített hangszóró, hangerő gombok az oldalán, Genius “playlistek”, gyorsulás-érzékelő. Nike + iPod: ezt is beépítették az iPod touch-ba. Phil Schiller néhány játékot mutat be az iPod touch-on: Spore Origins, Real Soccer 2009, Need For Speed: Undercover. A Real Soccer 2009 közben, a kijelző alján extra “nyomógombok” jelennek meg. Akku: 36 órányi zenehallgatás, 6 óra videó.

USA árak: 8GB – 229 USD, 16GB – 299 USD, 32GB – 399 USD

(forrás)

– 2.1 firmware:

Pénteken fogja kiadni az Apple az új 2.1 szoftvert. Azért az látszik, hogy ez már a 2.1, tehát nem csak kis javításokat tehettek bele, hanem komolyabb hibajavításokat és jobb akkumulátoridőt is igér az Apple. Emellett jobb hálózati elérést és gyorsabb futtatásról is szó volt.

– Ez pedig egy ajándék az szifon.com -tól 🙂

(Real Soccer 2009 + crack)

Letöltés erre: LiNK

Források:

http://www.engadget.com/2008/09/09/live-from-apples-lets-rock-event-in-san-francisco/

http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/apple_sajtoesemeny_kvazi_el_koezvetites/

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. köszike a beszámolót. 🙂 meglássuk mi lesz..:)

  2. Persze a frissítésbe mégsem lesz “turn by turn” navigáció. 🙁

  3. Azért durva, hogy már mekkora játékok jönnek ki iphonra. 60-80 Mb…nem semmi, mi lesz itt…lassan ciki, hogy egy sima 8 GB-os telom van:))


Add a Comment