fbpx Skip to content

Kellemes dolgos hétfő reggelt mindenkinek!

Amióta megvan az iPhone-om nem hagy nyugodni a gondolat, hogy hogyan csináljak belőle web kamerát!? Hónapok múltával most újból elővettem ezt a kérdést hátha kifejlesztettek rá valamit. ÉS IGEN. Pár óra keresés után találtam 1 igen érdekes weblapot, ami talán még többet is tud mint szeretném. A weblap neve qik.com ill. a program neve is ez. Végeredményben ez a program a qik.com-mal kommunikál és élő felvételt küld a weblapra amit az iPhone-nal felveszel. Tehát az iPhone-nal elindítod a programot, elkezdesz felvenni és közben ezt a weben publikusan vagy adott esetben privátban tudod élőben leadni. Ezáltal web kamerának is jó ill. arra is jó, ha te éppen nyaralsz a Balatonon és a mamának meg szeretnéd mutatni milyen jó helyen vagy és mindezt élőben, akkor csak elindítod a programot és mama már láthatja is. Természetesen a mama letudja tölteni is a videót .3gp vagy .flv formában.

A program sajnos nem ment át az Apple rostán, így nem érhető el az App Store-ban. Viszont Cydiában elérhető a Multimédia menüpont alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. yo,

    koszi a tippet, ki is probaltam, vmi zsenialisan jo 🙂

  2. Nekem is tetszik, gondoltam másoknak is hasznos lehet 🙂

  3. A címben a Steam-et írjuk át Streamre légyszives, már kezdtem örülni 😉

  4. hoppá 🙂 sry

  5. nagyon jó a program, én is kipróbáltam a Symibanos Nokiámon (sajna azon)
    űrtechnologia vazze! 🙂

  6. élőben ez, hogy is működik?

  7. nekem telepítés közben azt írja, hogy “size mismatch”. szal nem tetszik neki a mérete. mit tehetek?

  8. reboot után sikerült

  9. új vagyok a porondon, tele kérdésekkel. Kikódolhatom a 3g-s iphonet, és faszán működni fog a cydia és itunes frissitéskor sem fázom rá, vagy ezzel még várjak? nagyon szeretném ezt a streamelést, de parázom hogy elrontom a gépet…

  10. Jonny 🙂 nekünk faszán működik 🙂 Ha valamit elrontasz iTunesból vissza tudod állítani a gyári állapotot. Csak függetleníteni ne akard még :-))))


Add a Comment