fbpx Skip to content

Szép jó reggelt mindenkinek.

Tegnap lezajlott az első magyarországi iPhone hype. 22.00 körül kezdődött a műsor, a T-Mobile-osok Tillát kérték fel, hogy segítsen kérdéseket feltenni a vásárlóknak + bekonferálni a műsorelőadókat. Megközelítőleg 200-250 iphone fogyott el reggel 5ig. Kíváncsi leszek, hogy ma (péntek) mennyivel fog nőni ez a létszám.
Azért, ahogy ma elnézem szinte minden hazai Mac és iphone weblap igyekezett beszélni a tegnapi buliba. Több nagyobb oldal már le is adta maga kis cikkét. Viszont a vásárlói véleményekről egyelőre nem tudni semmit.

Arra kérek, aki most vett iphone 3g-t tehát friss T-Mobile-os vásárló az legyen szíves írjon már nekem 1 rövid véleményt comment formájában, hogy tetszik/nem tetszik mik a hiányosságai te mit szeretsz benne a legjobban stb stb..
Mellékesen pár kép:

( forrás index.hu )

Az első vásárló:

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

 1. Helló!

  Én ott voltam éjszaka/hajnalban, vettem egy 16GB – ost, és eddig meg vagyok vele elégedve.Van összehasonlítási alapom, mert volt már 2G – s is.
  Eddig egyetlen problémám akadt: adatforgalom nem megy 3G – n, viszont wifin minden működik..Azt írja ki a készülék, hogy nincs ilyen szolgáltatásom előfizetve!!!Pedig ikonnal vettem!
  Felhívtam a T -t, és azt mondták, hogy frissítsek 2.0.2 – re ( a készüléket 2.0.1 – el adták).Kicsit kellemetlen így az elején már!

 2. Azért Írhatja ezt ki, mert nincs beállitva az EDGE.

 3. Én ma vettem a készüléket és olyan godnal találkoztam, hogy nem müködik az internet és ez által elég sok minden nem megy 🙁

  Gondoltam ,majd rárakom a magyarositást és akkor majd rájövök! Na össze dugtak a géppel és nem is érzékeli S

  Ha valaki tud segiteni kérem tegye. Angolul keveset tudok és nem is vagyok 1 számitógép se ilyen készülék gurú

 4. Hogyan szeretted volna felrakni a magyarosítást?

 5. Nem szabad nekiállni mint á**t ennek az egésznek. Milyen csomagot vettél? Ikonnal vetted? Konkrétan pontosítva mi nem megy?

  stefan

 6. Ikon 400 vettem! A Wi-fi már megy, azt megoldottam!

  Na összedugtam a géppel, de írta, hogy megvan, de a sajátgépben nem látom semmit! Így akartam rárakni a magyarositást

  Kell ehez valami program vagy ilyesmi?
  Szeretnék majd még tenni bele msn-t és játékokat és pár programot is, és hogy legyen ékezet, mert az zavar

  Ennyi eggenylőre 🙂

 7. Amúgy írok a telefonról és az egész vásárlásról, mert ezért lett nyitva ez a topik 🙂

  Hát Én a Duna Plázába mentem mert az 10-kor nyit és közel van. Ott voltam már 1/4 10-kor elöttem 1 ember volt.

  Akkor lettem ideges, mikor egymás után mentek be az emberek, de azok mind barátok és ismerősök voltak.Ott vették előttem az iphonokat, amire már majdnem fél éve várok és nekem ott kell kint álnom és várnom 🙁

  Na bejutottam időben, mint utóbb kiderül a lehülyébhez mentem 🙂

  Semmit nem tudott, mindig kérdezgetett mindenkitől és majdnem 1 óra volt a vásárlás! De megvan és ez a lényeg.

  Nagyon tetszik minden, az egész telefon így jó, ahogy van!

  a jutub tényleg szép és gyors az internet, Mondjuk kell 1 kis idő mire megszoktam a gombokat, de jó és praktikus, csak azok a fránya ékezetek!

 8. Hali, köszi breqq az élményeket, ahhoz, hogy ékezetet vagy bármi féle fix-et feltudj rakni jailbreak-elni kell a telefont vagy is ez valószínüleg garancia vesztéssel járhat. Én azt ajánlom, hogy tesztelt még 1 picit örülj neki és ha komolyan szeretnéd rá ezeket a dolgokat akkor neki lehet esni.

 9. Hát az a baj, hogy utálok várni 🙂

  És azt hogy kell?

 10. Nekem az is jó, hogy megkeresel e-mailban vagy msn-en és megbeszélünk mindent és akkor könyebb segitened!

 11. Az tök jó, hogy ezt így leírtad, de én mondom, hogy lókukit se értek ebből 🙂

 12. Sziasztok!

  Tegnap akartam venni egy Iphone-t, de azt mondtak, hogy ezen keresztűl nem tudok internetezni a laptoppal? Létezik? Megoldható valahogy?
  Köszi a segítséget.

 13. Miért szenved mindenki az ékezetek hiányával??? Ha nyomva tartjátok pl az”O” betűt akkor nem hozza be nektek az ékezetes lehetőségeket???

 14. gallaia:
  Egyenlőre nem használható az iPhone 3G modemként 🙁 Legalábbis a legális verzió… A feltörteket nem ismerem.

 15. elsőhöz annyit szólnék hozzá, hogy én is ikon 400-al vettem és nekem a 2.0 volt fent és minden működött. (wifi, 3G, stb.)

 16. új T-Mobile-os iPhone-osok: ha Vodás vagy Pannonos kártyát tesztek a telótokba akkor talál hálózatot, és lehet telefonálni??? Kipróbálná vki? Hasznos lehet nem T-Mobil-osoknak. Nekem az olasz iPhone-om minden kártyát lát 🙂

 17. Már nekem is megy minden!

  Most inkább olyan kérdésem lenne, hogy a App store-val töltöttem le dolgokat a telefonra, de azokat hogyan tudom törölni?

 18. Breqq: Elvileg ha az adott ikonra ráteszed az ujjad és nyomva tartod, adiig míg elnem kezdenek mozogni, és App store-s ikonokhoz tesz egy kis X-t azt nyomd meg és kész.

  Riszafari: Véletlenül nem olaszból származik a telód?

 19. Nagyon szépen köszönöm sikerült! Akkor kérdezek még 🙂

  Olvastam az itt az oldalon, hogy van iphone saját csengőhang, na azt feltudom rakni az eredeti telóra is és ha igen itunessel?

 20. breqq: igen! én ezt az oldalt használom nem kell konvertálni meg semmi, hanem egyből a telóra rá lehet tenni Itunessel.
  http://audiko.net/
  1.itt kiválasztasz egy előadót/számot és felfogja ajánlani, hogy lemented egyből ituessel egyből a telóra, vagy
  2. előbb lemented gépre aztán itunessel nyitod meg.
  3. egyszerűen lemented *.amr formátumban.
  első esetnél nekem később nem találta a csengőhang fájlt úgyhogy inkább a 2. esetttel a jobb szerintem, mert akkor a gépről keresi a fájlt.
  Ennyi remélem segítettem.

 21. Csabee: de igen!!! olasz Vodafontól vettem kb egyhónapja. Miért?

 22. A Multimedia Player program segítségével minden ma használatos formátumbó l(AVI, MPEG,MP3, QuickTime, WAV) 3GP és AMR fájlokat tudunk konvertálni, hogy mobilunkon is le lehessen játszani oket.
  de lehet az audiko egyszerűbb

 23. Először is köszönöm az utolsó sorszámot…6 ra sikerült megkaparintani a Drágaságot de persze hazamentem közben aludni kicsit…. 😉
  Ami nagyon brutál GS után az a kijelző…
  Amúgy megy minden rendesen…
  Mégegyszer köszönöm!


Add a Comment