fbpx Skip to content

QuickPwnGUi

Első körben azzal kezdeném, hogy az iphone-dev team kiadta a Quickpwn GUI -t. Ez az új program azért jó, mert nem kell külön custom firmware, hanem csak 2 gombnyomás és már kész is az iphone, zibrisedünk? 🙂

Letöltés erre: LiNK ( 15mb )

WinPwn BUG

Gondolom mindenkinek lépett már ki a winpwn ipsw generálás közben. Ezt csak is 2G -s custom firmware létrehozásánál csinálja és a javítása igen egyszerű: az 500MB -os partíciót tegyük fel 512 -re vagy többre és már működik is.

Letöltés erre: LiNK

MOM park 😀

T-Mobile Premier Partit rendez, amely 21-én 22 órakor kezdődik a MOM Park Bevásárlóközpontnál (1123 Budapest, Alkotás u. 53.), a Csörsz utcában, a földszinten megtalálható T-Pont üzlet bejáratánál. A jó hangulatról és zenékről neves dj-k gondoskodnak, koktélokkal, üdítőkkel és programokkal várják az iPhone első vásárlóit, az érdeklődőket és a kikapcsolódni vágyókat egyaránt. Az első 10 iPhone 3G készüléket vásárló az eseményt és az elsőséget megörökítő plakettet is kap.

yeeeeeeeeeeeeeee 🙂

Megjelent a 2.0.2 firmware

Megjelent a 2.0.2 firmware, a “changelog” -ban csak bugfix van tehát csak hibajavítások vannak a 2.0.2 remélem ebbe már belekerült a magyar nyelv is, és a T-mobile-os magenta színskála 😀

Jelenleg még nem jailbreak-elhető sem függetleníthető.

2.0.2 eredeti restore file: iPhone 3G!

2.0.2 eredeti restore file: iPhone 2G!

2.0.2 eredeti restore file:  iPod Touch!

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. “a javítása igen egyszerű: az 500MB -os partíciót tegyük fel 512 -re vagy többre és már működik is.”

    Ez felesleges pazarlása a tárhelynek, inkább vegyétek ki a pipát az Installer elöl (amúgy sem jó semmire).

    “remélem ebbe már belekerült a magyar nyelv is”

    Nem, még ebben sincs gyári magyar nyelv.

  2. G*ci ez az apple, hogy szinte hetente ad ki ujabb frissitést, aztán mi meg nézhetünk… mondhatnám ugyis hogy rohadt az alma 🙂

  3. “mondhatnám ugyis hogy rohadt az alma ”

    Vagy mondhatjuk úgy is, hogy szívatják az illegális felhasználókat 🙂

    Ha előfizus és töretlen iPhone-od van, akkor egy ilyen frissítést 1 óra alatt letudhatsz (valójában 15 perc, de a zenék visszatöltését is beleszámolom 🙂 ) és már használhatod is. Mi meg itt várhatjuk ismét a megfelelő “megoldást” 🙂

  4. nah… Azert vicces lesz amikor megveszi az egyszeri magyar az ajfon 3gt es angol lesz es nem tudja majd kikapcsolni a t9et es ott fog anyazni mivel meg jailbreaklni se tudja mert garivesztessel jar ezt mar tudjuk kulfoldrol. Ha meg talal 1 leirast t9 kikapcsolasahoz akkor meg asse tudja miaz es hogy mivel is jar.

  5. ki lehet majd szedni a t9-et jailbreak nélkül is elvileg, legalábbis app store-ban van olyan progi, ami a telo saját fájljait böngészi… reménykedjetek 🙂

  6. “jailbreaklni se tudja mert garivesztessel jar”

    Szerinted a szerviz miből tudja egy Restore után megmondani, hogy volt a készülék Jailbreak-elve?
    Ha meg nem lehet Restore-t csinálni, akkor a szerviz sem mondja meg, hogy mi történt a készülékkel. (Nincs lehetősége a T-Mobile-nak javítani a készüléket, ha gond van, akkor cserélnek.)

    No mim van nekem? 🙂

    http://kepfeltoltes.hu/080819/IMG_0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  7. hogy sikerült? 🙂

  8. Eccerűen 🙂

    Ha fent van a 2.0.1 pwnolt rendszer, akkor simán rá kell engedni a 2.0.2 upgrade-t, ez feltelepül és nyitva hagyja a készüléket, viszont a jailbreak veszik.
    Azt meg szépen vissza lehet tenni QuickPwn-nal, 2.0.1-es eredeti firmware-el kell elindítani, amit az csak a készülékhez való hozzáféréshez használ és megcsinálja a jailbreak-et.
    Minden program és beállítás megmarad a készüléken, csak két külsős Applications könyvtár lesz (a Cydia újat csinál), a régiből át kell másolni az alkalmazásokat (a Cydiás cuccokat érdemes újratelepíteni, hogy a frissíthetőség megmaradjon és ügyelni arra, hogy a Cydia és a rendszer alkalmazásait ne írjuk felül a régiekkel).
    A Carrier Band-eket és a billentyűzet javítást kell még újrapakolni és készen is vagyunk.
    Az egész művelet megvolt 23 perc alatt.
    A rendszer érezhetően gyorsabb és simább működésű, de más változást nem találtam még.

  9. QuickPwn kiindulási alap lehet gyári 2.01-es teló vagy vissza kell menni elöbb egy elöző firm.re, pl 1.1.4, mint a winpwn esetében volt véletlen frissitésnél.
    (meg soha sem pwn-olt teló)

  10. egyébként kész a winpwn 2.5 is

  11. Nekem 1.0.2-esem van 2007. novemberben vettem, működik rajt minden.
    Updatelhető ez is? QuickPwn használható erre is?
    Biztos rossz helyre írtam. Még soha nem írtam sehová.

  12. huh, hát… azért az nem biztos, hogy olyan egyszerű.

  13. Ha lehet frissíteni és valaki megcsinálná nekem jelezze és az árát is.
    Előre is köszönöm.

  14. viszont youtube activation nincs benne a quickpwnben, azt irja már le valaki hogy hogy kell, vagy érdemesebb inkább várni?

    ahajba: hát nemtudom hogy milyen nehézségekbe ütközne a dolog, szerintem itunessel update vagy restore simán, aztán ráereszted a quickpwnt, és kész
    ha nem igy müködne az miatt hogy 1.0.2, akkor nemtudom. irjon valaki valami okosat

    Üdv

  15. Mordon! Te hogy csináltad, hogy kiírja teljesen a vodafone szöveget és baloldalt van a logó?


Add a Comment