fbpx Skip to content

A várva várt iPhone 3G kizárólag a T‑Mobile üzleteiben augusztus 22-én kerül forgalomba – adta hírül a legnagyobb hazai mobilcég.

Az iPhone 3G ötvözi az iPhone összes forradalmian új képességét a szélessávval, kétszer gyorsabb* az első iPhone generációnál, beépített GPS-vevője révén helyfüggő mobilszolgáltatásokat képes nyújtani. Emellett az új iPhone 2.0 szoftver támogatja a Microsoft Exchange ActiveSync megoldást, valamint több száz külső fejlesztésű alkalmazást, amelyek már elérhetők a nemrég piacra dobott iPhone SDK-nak köszönhetően.

“Örülünk, hogy ezt az innovatív készüléket hamarosan ügyfeleink is megvásárolhatják, és ezzel a mobiltelefonálás, az internetezés még inkább élmény lesz számukra” – hangsúlyozta az iPhone 3G magyarországi bevezetése kapcsán Winkler János, a T‑Mobile vezetője. A T‑Mobile az iPhone hazai premierjéről a későbbiekben további információkkal szolgál majd.

*3G és EDGE tesztelés alapján. A valós átviteli sebesség eltérhet az adott helyen fennálló körülmények miatt.

(Forrás)

[poll id=”9″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

 1. Sziasztok. Kéne egy kis segítség (ami banális, de nem találok infót):
  3G, 3.0-ra frissítve. Frissítés előtt egy halom dolgot lementettem, de a net-ezéshez kellő beállításokat sajnos elfelejtettem. Mit és hol kell beírjak, hogy EDGE-en és 3G-n tudjak net-ezni, e-mailt nézni.
  Köszi
  Gábor

 2. @szerszámos: szolgáltatófüggő. melyik szolgáltatónál vagy?

 3. Bocs, a lényeg lemaradt: Pannon

 4. tedd fel a carrier-fix-et, az rak fel ugyan oplogót is, de be is állítja ezeket. másként alapból nem fogod tudni normálisan és egyszerűen beállítani.

  stable.szifon.com forrást add hozzá cydia-ban, majd tedd fel a “3G MMS/Tether/Logo/cfw fix 3.0” csomagot, és teló kikapcs/bekapcs!

 5. sztem az már fennt van, de leellenőrzöm.

  a nem megy írok újra este.

  Köszi
  G

 6. Szia, most jutottam WiFi közelébe, hogy ellenőrizzem. Fennt van a carrier-fix (a biztonság kedvéért felfrissítettem), de ugyan az a helyzet:nincs net, nincs e-mail… se 3G be esetén se 3G ki esetén.

 7. Szia,

  Közben felhívtam a Pannonügyfélszolgálatát. Nem tudtak segíteni azonnal, de egy csinos szőke hang visszahívott, mit tech-support szakértő. Elbeszélgettünk, és ő 2 mondatban megadta a választ:
  A net alapbeállításainál az EDGE beállításainál van olyan hogy APN. oda annyit kellbírni, hogy net.
  reboot és megy.

  Minden esetre köszi, hogy egyáltalán foglalkoztál vlem.
  Üdv
  G

  UI: lehet, hogy lenne értelme valami olyan 2-3 oldalas linknek, ahol az alapvető beállítási lehetőségeket írná le a szifon, amit az átlag felhasználó használ a mndennapi munkához.

 8. @szerszámos: hmm, a pannon szupportot nyújtott az iPhone-hoz, és még meg is oldotta? nagyon dicséretes. 🙂

 9. Én is meglepődtem, főleg, hogy egy 20-25 közötti kedves női hang tette mindezt.
  Hátha fejlődik a világ…


Add a Comment