fbpx Skip to content


Szép jó reggelt mindenkinek!

Azért olyan sokáig nem váratott magára a WinPwnage 2.0. A tegnap este folyamán megjelent szoftver jelenleg a következőket tudja:

Letöltés: [download id=”82″]

WinPwn 2.0 features:

  • Support for both 1.1.4 and 2.0
  • Custom Image Support
  • Custom Payload Support
  • iPhone 3G support

Tehát első körben mindenképp szedd a régebbi verzió a Winpwn 1.0 -t ill. legyen 7.7 itunes felrakva!

Elképzelhető, hogy hibát ír ki a program mikor elindítanád, ebben az esetben tedd fel a .NET 2.0 keretrendszert!

Aki esetleg kitudta próbálni mindenképp küldjön nekem 1 magyar leírást. Köszönöm!

(nekem csak Pénteken vagy jövőhét hétfőn lesz 3g-sem) 🙂

Angol How-to:

– 1) First create a custom IPSW using the IPSW Builder.

– 2) Click “Ipwner” and browse for the custom IPSW that you just created. This will pwn itunes and allow you to flash
Custom IPSW files via DFU mode

– 3) Once you have pwned Itunes, put your phone into DFU mode. If you don’t know how to do this click Here.

– 4) Once you are in DFU mode Itunes will pop up and then you can hold shift and click restore and browse to your custom IPSW file.

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. namost ez kb. bonyolultabbnak tűnik, mint az eddigi megoldás az 1.0 rc3-mal illetve a már előre letöltött custom 2.0 ispw-vel. Azzal nálam:

    – 1 kattintás browse 1.1.4
    – 1 kattintás Ipwner
    – majd itunes-ban shift + 1 kattintás 2.0 custom ipsw

    ennyi, semmi dfu módba szenvedés, meg ilyenek.

  2. hello!
    nekem az lenne a problémám, hogy nem tudom az iphonet sehogysem dfu-ba tenni. még a 2G-s tehát az előző. volt rajta 1.1.4 majd frissitettem 2.0ra de nem volt törés. nemtudom mit tehetnék. dfu nelkül meg ugye nem megoldható:S

  3. ziphone-ban van ilyen gomb hogy DFU-ba kapcsol, azt használtam arra hogy átkapcsoljam a telefont.
    hallotam már jó pár helyről hogy lasabb lett a telefon 2.0 frisités után.
    Látványosan lassabb milyen funkciók letek lassabak?
    magyaritás van 2.0-ra?

  4. az a fő gebasz, hogy ha dfuba kapcsolo gombra nyomok sem ugrik dfu-ba csakis recovery-be pls help:(

  5. Helókák! mindent értek, csak a 2. lépésnél elakadtam:

    2. Készítsünk saját .ipsw-t. A már iTunes-ról letöltött 2.0-ás firmware-t a Browse .ipsw gomb lenyomása után megkeressük és katt a IPSW Builder gombra.

    Azt nem tudom, h hogyan lehet az Itunesen keresztül letölteni a firmwaret! csak akkor tudnám leszedni, vagyis ábdételni, ha benn van a tela, de azt meg félek frissíteni így… találtam neten egy.ispw-t (http://hup.hu/cikkek/20080710/iphone_2.0_firmware_5a347_korai_elerhetoseg) , de azzal nem akarja megkreálni … kérlek segítsetek!

  6. ez a program is ugy szar ahogy van, nemertem mi ertelme van 25 fele firmwaret letölteni meg uj ipswt csinalni meg mittudomén. miert nem lehetett ugy megcsinalni mint a ziphone-nal? 1 gomb és kész. vagy legalább automatizálva lenne vmennyire.

  7. Azért mert ez nem ilyen egyszerű 🙂 És hogy olyan emberek mint te elmenyenek és fizessenek 5.000FT -ot valakinek aki 4 gombot is megtud nyomni 🙂

  8. te aztán joggal ugatsz baszdmeg, aki az “elmenjen”- ny-nyel írja. az meg sem fordult a fejedben, hogy nem mindenki akkora kockafaszfej mint te? vagy esetleg más probléma lehet a dologgal?:)
    de ha tudsz valakit akinek fizethetek 5 rugót, hogy megcsinalja dobj egy mailcímet.

  9. Elzsé: Ja és a 2G verziót (gondolom nem 3G iphone-ra kell..)

  10. marci: A 2. hozzászólásodban kértél segitséget. A 3.ban én (is) megadtam szerintem . (ha nem akarsz gombokkal játszani – win alatt).
    Legalább olvasd el (türelmesen) amiket irnak.. vagy ird be a keresődbe, hogy “DFU mode” ….

  11. szerinted ha nem gugliztam volna 1 napon keresztül a dfu utan kutatva és kiprobalva minden rohadt lehetőséget akkor írtam volna? nem vagyok az a potyázós faszfej típus. EGYSZERŰEN NEM működik a DFU bármit próbálok mindig recovery lesz belőle. eddig kb 5(!) féle módon próáltam csak megoldani. lehet esetleg neked kellene elolvasnod figyelmesebben amit írok;)

  12. Marci nem vagyok kocka csak többet kell olvasni, egyébként pedig ott van fent a lista a blogom tetején. És ne haragudj, ha néha nem írok számodra tökéletesen. Elnézést a többiektől is.

  13. hehehe:) mindannyian megbocsátunk 😛

    Macskajaj!
    először én is onnan szedtem le a firmwaret, és a megfelelőt a telához… de akkor sem megy… na mindegy, nem vágom mért nem hozza a papírformát, pedig télleg nem lenne ez annyira bonyolult. várok még egy kicsit, hátha lesz más megoldás, mert nekem, az én gépemen, az én telámra, winpwn-el nem megy 🙁

  14. marci: “EGYSZERŰEN NEM működik a DFU bármit próbálok mindig recovery lesz belőle. eddig kb 5(!) féle módon próáltam ”

    Nem az az érdekes mit ir ki az iTunes (az nem ir ki DFU módot soha). Az a fontos, hogy az iphone képernyője legyen “világos” vagy sötét. Nem vagyok én sem Bill Gates, de nekem elsőre sikerült a 3. hozzászólásomban irtak alapján, ugy, hogy előtte normál módból Ziphone-val recovery-be tettem (DFU-ba nem tudja), majd a dos paranccsal DFU-ba. Ha van ideged – próbáld ki…

  15. Sziasztok!

    Én megpróbáltam macskajaj linkje szerint csinálni. A 3. pontnál, amikor rákattintok az “iPwner” gombra, kiírja, hogy átrakja a telefont recovery mode-ba. De nem nagyon akar onnan tovább menni. Mennyit kell rá várni? (bocs a hülye kérdésért, de nagyon kezdő vagyok)

  16. Kérdés törölve, sikerült megoldanom máshogy! 🙂

  17. Kérem valaki segítsen!
    Hatalmas hibát követtem el…
    Nekem sem működött a DFU mod még ZIPhone-on keresztul sem kapcsolt át így Macskajajj linkjét követve Winpwn-ben rányomtam az 1.1.4es szovtvert majd minden elromlott és többé nem éledt fel a gép. Kesöbb jöttem rá, hogy aradsagomnak es figyelmetlenségem következtében az iphone szofverrel az én IPOD-omat tuningoltam. Restore-olni nem tudom mert IPHONE-nak érzékeli az itunes, és se a sima restore sem a linkelős nem működik hiszen IPOD szoftver nem megy rá mert nem nem IPODNAK minősül itunes szerint…:S
    Megprobaltam mindent, fifogytam az ötletekből. Kérlek titeket ha tudtok egy jó tippet osszátok meg velem mert iszonyú csalódott vagyok, nem szeretném elveszteni a touch-omat…:S

  18. csaba, ugyanúgy jártam, mint Te! Sikerült megoldanod????!! Segíts kérlek!


Add a Comment