fbpx Skip to content

[download id=”73″]

A Super Monkey Ball fizetés nélküli telepÍtéséhez szükséged van 1 2.0 iphone/ipod-touch-ra ill. 1 jailbreak-elt 2.0-ra. Továbbá szükséged van még ssh+winscp-re és ezek ismeretére.

1. Először kicsomagolod a Monkey Ball.zip -et és a Monkey Ball.app bemásolod a /Applications mappába. Minden file és könyvtár rendelkezzen chmod 755-el.

2. Létrehozol 1 “Documents” nevü mappát a /var/mobile/ alá és ennek a mappának adj chmod 777 elérési jogot.

3. Újraindítod a telefont.

Olvasd el a hozzászólásokat is

22 Comments

  1. Sziasztok!Ez nagyon jó lenne ha sikerülne.Azonban én nem tudom hogyan kell chmod 755öt létrehozni és a chmod 777-es elérési jogot sem.Kérlek írjátok meg.Köszönöm szépen.

  2. A Winscp-ben, amivel felrakod a telefonra, jobb gombbal klikkelsz a fájlokra, amikor már felraktad őket és ott be tudod írni, vagy pipálni a jogokat.

  3. newl:

    És nálad ezek működnek? Mert én már néztem ezeket és ki is gyomláltam belőlük, ami nem kell, de nem voltak hajlandóak elindulni.

  4. Winscp minden megvan.Addig eljutottam.Beraktam a az applicatinba is.Ott van egy csomó mappa pl:Code signature, Level obects stb.Eztuán ezekre klikkeljek rá jobb gombbal, vagy azikra amik benne vannak?Ha ráklikkelek utána mit kell kiválsztani, hogy át tudja nevezni?Bocs sok kérdésért de nem csináltam még ilyet.köszönöm ha valaki veszi a fáradtságot és leírja nekem.ide vagy az emailemre:[email protected]

  5. Igen, jobb gombal ráklikelsz, properties és ott lesz egy csomó kis négyzet. Alatta egy szövegmező, amiben 0755-höz hasonló szám lesz. Na azt írd át 0775-re. A lényeg, hogy CTRL+A val jelölj ki minden mappát és utána menj be a mappákba és a fájlokat is és mindegyiken csináld ezt meg.

  6. hátő, szerintem irányíthatatlan, pedig szvsz nem vagyok béna… de lehet mégis. de én egy pályát nem tudok megcsinálni 😀

  7. A lényeg, hogy az előre és hátra döntés nem ugyanaz, mint az oldara döntés. Tehát az előre és hátra döntéssel elindul előre illetve hátra, míg az oldalra döntéssel csak elfordul jobbra vagy balra, nem pedig elindul. Szóval ha valahol mondjuk jobbra akarsz menni, akkor ugyanúgy előredöntve tartod a telefont, de közben egy kicsit, 1-1 pillanatra jobbra döntöd.

    A lényeg, hogy az olalra döntéssel kell precízen bánni.

  8. deszar 😀

  9. Na erre se kellett sokat várni mire megjelennek a tört iPhone appok.

  10. Nekem 2x probálkozás (ujra letöltöttem) után is eldobta másolás (MAC – Fugu) közben az alábbi üzenettel:
    Monkey Ball.app/Levels/CS_recordplayer.mb.bin.col falióra…

    ???

  11. A Monkey Ball felment és müxik, de a többit amit newl linkelt azt nem sikerült megcsinálnom. Az iTunes valahogy kiszúrja még mindig hogy nekem ezt nem szabadna… 🙁 Hiába írom át a plist file-t.

  12. newl, ez Neked ment? Mármint amit belinkeltél, arrol az oldalról letöltött alkalmazások. Elárulod hogyan? 😉

  13. A gyökérben lévő Application mappába vagy a “private/var/mobile/application” mappába kell feltöltetni?

  14. atestc!
    Amit newl megadott linket, ott lapozz a második oldalra…. És ott van leírva angolul h mit kell h csinjél ezekkel a fájlokkal… Megkell adni email címet, jelszót (amit az itunes is kér) és úgy kell rámásolni a telóra… szal bonyolult, de ha lefordítod biztos menni fog…

  15. Nem meegy.

    Az iphone kernel szinten tobbszor keri az alairast ami ugye nem stimmel.
    Ez a signature nem a te useredhez tartozik, nem ilyen egyszeru.

    Crackeltnek mas alairasa van azert megy az SMB a tobbire varni kell

  16. “Nekem 2x probálkozás (ujra letöltöttem) után is eldobta másolás (MAC – Fugu) közben az alábbi üzenettel:
    Monkey Ball.app/Levels/CS_recordplayer.mb.bin.col falióra…”

    Nem a másolással van a gondod, hanem a Cydiával 🙂
    Nálad sem futott le rendesen a telepítője és az Applications mappád a kisebb partíción ragadt, minimális szabad tárhellyel.
    A hibát azért kapod, mert megtelt az 500 megás partíciód.

    A megoldás az, hogy a telepíted a Boss Tools-t a Cydiából és áthelyezteted vele a Wallpapers, Ringtones és Applications mappákat.
    Ezután, már gond nélkül fel tudod másolni a cuccost.

  17. Sziasztok,
    Feltettem előírás szerint… el is indul, de a játékig nem jutok el kilép…párképernyőt látok váltani, de a start gombra nyomva kilép…
    Mi lehet az oka?

  18. Mordon: “A megoldás az, hogy a telepíted a Boss Tools-t a Cydiából”

    Köszi………

  19. nagual biztos, hogy jól beállítottad a chmod-okat?

  20. Már bocs, de egy ilyen leírás alapján hogy tegyem fel? Hol van az az application mappa? Mi ez az SSH és WinSCP és mit kell vele csinálni? :S

  21. sokat sokat olvasni gugléban


Add a Comment