fbpx Skip to content

Szép estét mindenkinek!

Elmondhatom magamról, hogy hamarosan a kezembe foghatom a 3g-s iphone-nomat. Zoltán kolléga segít nekem beszerezni egyet Angliából. Ő neki már van 1 és beszélgettem is vele, hogy milyen újdonságok vannak.

Első körben szeretném leszögezni, hogy nem, nem tud többet egyelőre beszerezni és az összeget sem szeretném elárulni. Szóval első benyomásra szerinte a 3G-s telefon gyorsabb és a hang igen is hallhatóan jobb. Az aksi, ha használod a GPS-t nagyon gyorsan lemerül, ill. a hátlap műanyag = régebbi jobb és szebb volt. Szétszedni ezt sem lehet. Most már komolyabb mp3-at is be lehet csengőhang-nak rakni, de még mindig itunes kell hozzá. A GPS megfelelően működik, és gyorsabb az N95-nél. A 2.0 neki nem fagy tehát szoftveresen nincs probléma vele azok a dolgok benne vannak, amiket a WDC2008-ban láthattunk. Amit viszont sajnálattal hallottam, hogy a dokkoló egységet ki vették, tehát az már nincs benne az alap csomagba a dobozban.

Első lépésbe körülbelül ennyi, majd még faggatom este, az enyém kb. 1 hét mire ide ér 🙂 (izgulok)

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Hello
    Vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy jónéhány rokonom az USA-ban él,
    és van lehetőségem importra. Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy iPhone vásárlása mivel jár, miket kell ahoz aláírni, hogy el lehessen vinni, hogyan aktiválják az előfizetést és ezt, hogy lehet deaktiválni, hogy megy a feltörése ha van már rá megoldás… ?
    Mert nem szeretném, hogy nekik ez ottkint bármilyen komolyabb elkötelezetséggel járna vagy szívnának miatta…

  2. 2 ev szerzodes, helybol ott aktivalas…. szivas 🙂

  3. Emberek, olaszorszagban szerzodes nelkul megkapjatok fuggetlenul legalisan.
    Mi ez az amerikai rokonos hercehurca???

  4. Függetlenül legálisan 700 euróért… szerény kis ár számolja át nyugodtan bárki..
    a nagyobik gond pedig az, hogy azt csak olasz állampolgár veheti meg az pedig egyenlőre nem vagyok és ismerősöm sincs. témakilőve

  5. Függetlenül legálisan 700 euróért… szerény kis ár számolja át nyugodtan bárki..
    a nagyobik gond pedig az, hogy azt csak olasz állampolgár veheti meg az pedig egyenlőre nem vagyok és ismerősöm sincs. “témakilőve”


Add a Comment