fbpx Skip to content

WDC 1

Eddig történtek:

  • Apple elindítja az iphone játék weblapot a TouchArcade.com -ot
  • Több mint 4000 ember testelte az iphone 2.0-át és 500 cég vett részt benne.
  • 10:16 -kor Steve beszél az iphone 2.0 és SDK-ról és hogy miben lesz más mint eddig.
  • A következő egy órában elmondja, hogy mely programok lesznek már most kaphatóak az apple storban és, hogy szoftverilag milyen fejlesztések vannak az új 2.0-ban
  • 11:08 -kor bejelenti, hogy juliusnál elöbb megkapjuk a 2.0-át, viszont az ipodtouch usereknek 9,99$ lesz, hogy elérhető legyen. (nálunk ez még mindig lehetetlen)
  • 11:35. 3G iPHONE Steve arról beszél, hogy mennyivel is gyorsabb a 3g az iphone-ban, ill. ez mennyivel csökkenti az akumulátor időt. (Új, más akumulátor van már a 3g-s változatban.)


  • 11:38. A 3G-s iphoneban már lesz GPS támogatás

  • 11:46: Steve bejelenti, hogy a 8GB 3G-s iphone (fekete,fehér) Július 11th-től 22 Országban maximum $199 dolláros áron kapható lesz majd! Egyébként $299 dollár lesz a 16GB -os változat.

források:

http://www.apple.com/iphone/countries/hu/

http://www.macrumorslive.com/

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Már eléggé vártam az új stuffot! 🙂 Esetleg ha valaki megoldja, h az országba csempész párat, én szívesen vásárolnék egyet!

  2. nem kell már csempészni, ősz közepére itt is kapható lesz, természetesen nem a $199-299 áron ezt elhihetitek

  3. hali, tudom ez nem ide tartozik, csak kene nekem olyan segitseg, hogy honnan lehet letolteni flash playert az iphonehoz, mert pl a youtuberol vagy mas www. oldalrol nem tudok vele megnezni filmeket… valaki tudna ebben segiteni?

  4. tuttommal nincs rá flash támogatás és nem tudni mikor lesz…. addig marad a youtube, meg egy plugin ami minden oldalról áttesz a oda, ha fenn van ott a videó…

  5. flash támogatás leghamarabb csak a 3G-s iPhone-ban lesz, és nem sokra egy firmware keretében sztem már a régebbire is

  6. Nah az a lényeg, és ez a legizgisebb hogy 22 országban ahól majd megjelenik “max $199 a 8Gb-os” a listán van Austria is! Szóval a szomszédban lehet hogy olcsóbb lesz. Meglátjuk!


Add a Comment