fbpx Skip to content

Amióta kijött a ziphone, az emberek 90%-a ezt használja függetlenítésnek, és emiatt mindenképp 3.9 bootloaderel kell használnod az iphone-t. Aztán jöttek ugye az értelmes pletykák, hogy ha egyszer használsz ziphone-t akkor soha többet nem tudsz 4.6 vissza menni és hát elcseszted a telefont… Most pedig jön a pwnage, hogy na nesztek fixáljuk a zibri féle hibát tehát most már 4.6 -os bootloader-el is tudod használni az iphone-t. Nos, mivan akkor, ha bármikor tudod ezt változtatni még csak kisem kell kapcsolni a telefont ? 😀

1 programra és 1 ssh-ra van szükséged.

Először a program:
[download=58]
Ha letöltötted felmásolod a telefonra a /applications -ba, s utánna beírod a putty-ba ezeket:

chmod u+s /Applications/BootNeuter.app/BootNeuter
chown root:wheel /Applications/BootNeuter.app/BootNeuter

Ha ezzel megvagy akkor reboot vagy respring és már futtathatod is!

FIGYELEM! JELENLEG CSAK 1.1.4 -RE  AJÁNLJÁK!

Update #1

– Teszteltem és működik 😉

1 Videó, ha kételkednél:

(forrás: LINK)

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Én tök hülye vagyok ezekhez.. Azt elmondaná nekem valaki, hogy mit csinál a Bootloader, és mi a különbség a két verzió között? 🙂

  2. Most ez egy kicsit ugy hangzik mint ha Zibri erdeme volna hogy a garanciavesztett telefonokat ujra vissza lehet rakni 4.6-ra.

    (Az igaz hogy mielott kirugtak a DevTeam-bol meg le tudta masolni a kozos szerver tartalmat, de akkor ezek a kodok meg nem voltak fenn a szerveren. 🙂

    Szerencsere mar tobb jobb program is van mint a Ziphone igy a 90% (?) szerintem rohamosan csokkenni fog foleg azoknal akiknel mar hazavagott telefot a Ziphone. Ahol semmi gondot nem okozott, ott persze nincs miert aggodni, hiszen a legtobben meg azt sem tudjak hogy 3.9-es bootloaderuk van. 🙂

  3. Ebben igazad van, de pl én ziphone-al unlockoltam több mint 10 telefont és egyikkel sem volt gond, tehát nemtudom mi a baj zibrivel meg a ziphone-al.

  4. Pont ezt akartam kérdezni, hogy akkor most mi az hogy a ZiPhone hazavág telefonokat? Hogyan is csinál olyat?

    Meg ha nekem gyári 3.9 esem van, azt is tudja upgradelni ez a progi? És jó az nekem hogy 4.6 osom van? Nemrég valami olyasmit olvastam, hogy a 4.6 nem túl “rugalmas” a third-party progikkal szemben. Akkor most mi van?

  5. No meg ebben a vidónak a leirásában is azt olvasom: “Hogy upgradeljünk 4.6 ra hogy vissza tudjunk küldeni a telónkat az apple nek szervizelésre”

    … nem lehet hogy erre csak akkor van szükség, ha (nem a ziphone miatt) elrontjuk a telefonunkat, mert pl minden vacakot telepitünk rá?

    Meg ha már itt tartunk. Mik azok a programok amik jobbak mint a ziphone és miért is jobbak?

  6. ha elrontottad a telefonodat akkor már tuti nem fogsz bootloadert frissíteni.

  7. az új programok inkább biztonságosabbak.
    az hogy jobb, hülye definíció, mert minegyik ugyanazt csinálja csak másképp.

  8. Majd esetleg a 2.0 firmware frissitesnel felupgradelem a bootloadert, most minden jol mukodik a zibri féle butitással együtt is, addig nem nyulok hozzá.
    Jól itélem meg? Lehet nem is mukodne 4.6-tal egy csomo minden, pl a google maps helymeghatározas?
    Egyébkent, ha ez jol mukodik akkor ennyit az irreverzibilitásrol amivel paraztattuk egymast a beszmac forumokban 🙂


Add a Comment