fbpx Skip to content

oreillyiphone.gifLassan azért a világ rájön, hogy van ebben az iphone-ban “valami”. Ha már elkezd az ember könyvet írni arról, hogy hogyan is programozzunk iphone-ra, és még csak nem is 1 rossz kiadóval próbálják eladni a könyvet, akkor lehet van benne “valami”. Az O’Reilly kiadó pár napja adta ki ezt az iPhone Open Application Development könyvet, ami azért önmagáért beszél. A könyv beszél a jailbreak-ingről a BSD subsystem rejtelmeiről, az objektiv C programozásáról, és pár a, már meglévő programról. Viszont sajnálatomra semmit sem “még” az SDK-ról, az talán majd 1 másik könyvben… mindazonáltal a könyv teljes mértékben segít megismerni a UIKit-et, GSE-t, Core Surface-t és Layer Kit-et.

A könyv elérhető $40 -os áron.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. mit fognak rá programozni ami nem elérhető egy hétköznapi laptopon vagy pda-n de AKKORA szükség van rá egy “minden téren” helyét megálló telefonon.
    a psx meg a gémboj emulator mellé egy xbox360 emulátort esetleg egy wii-t. valoban enélkül a világ nem kerek.
    illetve valaki még nem érzi elég sokan az amugy is megszámlálhatatlan mennyiségü pénzét.
    remek, a növényeket az állatokat és minden egyebet ami körbevesz minket meg majd ugy is ráér a következő generáció megmenteni…a “fejesek” úgy sem érik meg de legalább gazdagok…hányinger


Add a Comment