fbpx Skip to content

adobelogo.jpg

 Gondolom mindenki egyetért Steve Jobs -al, hogy azért nincs flash a safariban, mert szimplán az Adobe Mobile Flash nem elég jó az iphone-nak! Steve Jobs azt mondta, hogy az iphone-nak valami jobbra van szüksége mint a flash… Ebben viszont egyet értek vele mivel, ha nem így törekedne akkor nem jutottunk volna el idáig, de miért nem engedi meg addig is az Adobe-t? Azért ezek után kíváncsiak leszünk mennyire lesz jóba az Apple és az Adobe, és persze, hogy mit reagál erre az Adobe.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. azért a teljes képhez hozzátartozik, hogy steve nem konkrétan az adobet húzta le, hanem azt mondta, hogy a funkcionalitás terén valami olyasmit szeretne, mint a desktop gépeknél, de ahhoz meg az iphone hardvere gyenge.

    magyarán kellene valami a kettő közé. ebből több végkifejlet van (szerintem). az első, hogy soha a büdös életben (de legalábbis belátható időn belül) nem lesz flash támogatás a telefonunkon. a második, hogy az apple ad egy csomó pénzt az adobenak, akik csinálnak direkt az iphone-ra (és itouchra) flasht. a harmadik pedig, hogy az adobe lát benne piaci potenciált, és az sdk eljövetelével szépen megírják, és az itunes store-on árulják, jó pénzért. és akkor vehetjük e-bayen a gift cardokat. még én is kívnácsi vagyok, mi lesz a vége.

    de nem hinném, hogy ez a két cég üzleti viszonyában jelentős változást hozna.


Add a Comment