fbpx Skip to content

Frissült megint a ziphone, kijavítottak pár bug-ot, és új guival vérteztél fel.

ziphonegui.JPG

Szokásos mirror:

[download=28]

[download=27]

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. hát nemtudom. az 1.1 ziphone hazabaszta az egyik iphone-t ugy, hogy semmit nem lehet vele kezdeni 🙁 ezzel szemben az 1.0 hibátlanul töri az iphonokat.

  2. az mit jelent hogy semmit nem lehet kezdeni vele?
    megvenném alkatrésznek.

  3. Nekem is hasonlo tapasztalatom volt, de meg lehetett menteni.

  4. helo. ezt a verziot prbálta már valaki?

  5. igen én 2 DB telón is, ment rendesen…

  6. Az a helyzet hogy amikor megvettem a telcsit (kb. 2 hete) még aznap lefrissitettem. 1.0.2 volt rajta eredetileg. az ITUNES-el 1.1.3-as lett belöle és lezárt!! akkor még nagyon új volt nekem ez az egész. végü is szerviz lett belöle. na most egy kicsit parázok a frissitéstöl.
    mégvalami: hogy lehet összehozni a telót wifis rooterral?

  7. hát azt nemtudom elmagyarázni minden esetben külön megoldás… Simán itunes 1.1.3 update utánna pedig ziphone 2.4 első lakatka 😉 2 perc kb.

  8. köszi megprobálom. remélem sikerülni fog

  9. na most végig csináltam. lehet hogy nem jol. az update-ra azt irta hogy a legfrisseb verzio van a telon, nem frissit. rányomtam a RESTORE-ra. ez a restore amugy mit csinál? ujra telepit vagy csak letöröl mindent?

  10. a downgrade bootloader-rel miért kell vigyázni? ha 4.6-ból 3.9-et csinál, az itunes majd nem jelez hibát? és egy restore-ral vissza lehet tenni az eredeti 4.6-ost? (gyári 1.1.2-es, 4.6-os iphone-om van) azért szeretném downgradelni a bootloadert, hogy a google maps helymeghatározás is működjön, ha megéri emiatt. nem lesz instabil tőle?

  11. A GoogleMaps-os helymeghatározás 1.1.3-al működik. Miért kéne hozzá downgradelni 3.9-re?

  12. david: beszeljukmac.com iphone használók fóruma 114-115. oldal, az 5662-es hozzászólástól.

  13. Fogtam 😀

    Viszont nem elég a LocateMe? Mert az egy dolog, hogy sok embernek rossz helyet mutat, de szerintem az nem azért van, mert a szoftverrel van gond. Tehát akinek rosszul működik, annak nem a 4.6-os bootloader miatt, nem?

  14. igen, de 4.6 BL alatt a google maps (és nem a locate me szoftver) helymeghatározása nem is fog soha működni. az más dolog, hogy nekem 113 alatt 04.03.13_G modem fw-vel kellene működnie, de azt írja ki, hogy nem determinálható a helyzetem, na ez meg a magyar hálózat hibája (vodafonos vagyok). kösz az értekezést, minden jót Neked!

  15. Nekem pl Pécsen nem működik ez, de szolnokon igen. Pannonos vagyok.

  16. Hogy tudom összehozni a telót wifis rooterral?

  17. Sziasztok!

    Ma rászántam magam, hogy megfrissítem 1.1.2-es iphonomat 1.1.3-ra, erre csalódottan látom, hogy az ituneson csak 1.1.4-re lehetne. Van valami más mód ami használható és tudok updatelni? Az installerben levő 1.1.3 iphne upgrader esetleg megoldja a problémámat? És ha igen akkor utána ugyan úgy használható ez a progi?

    Előre is köszönöm a segítséget.


Add a Comment