fbpx Skip to content

Szerintem az iphone tulajok fele legalább használ valamilyen summerboard témát. Véleményem szerint lassítja a rendszert a summerboard, de valszeg ez másokat nem érdekel, vagy nem vették eddig észre.

Találtam 1-2 témát a mai nap amit, most megosztanék a summerboard-os közönséggel.

1. The leather.

2274299837_dab21197bb.jpg

Nekem ez a téma nagyon tetszik maga a bőr 1 igazán elegáns dolog ezért, ha ezzel vértezed fel az iphone-odat rögtön más érzetet ad… bárcsak tapintásra is a bőrt érezhetnéd. 😛

[download=23]

2. The Biohazard.

preview.png

Nos igen…Talán ehez nincs értelme hozzáfűzni semmit a téma magáért beszél. Leginkább az mondható rá, hogy kivételesen “rideg” téma. Függetlenül nagyszerű!

[download=24]

Kellemes használatot.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. segítségedet szeretném kérni. ha egy ikonokkal rendelkező témát állítok be, akkor az alap alkalmazások ikonjai sose változnak meg. hogyan lehetne ezen változtatni?

  2. hmm, sosem használtam summerboard-ot, de esetleg ha valaki tudja ide írhatná.

  3. Ha esetleg használsz magyarítást, akkor csinálhat ilyet. Át kell nevezned az ikonokat!

  4. kisHEVKE nagyon szépen köszönöm.

  5. oooooo En is ezzel szivok.. hiaba raktam fel barmilyen temat, ikonjaim sosem valtoztak… akkor ez lehet a gond. Hogy nevezhetoek vissza gyarira ugy, hogy kozben a telcsi magyar maradjon?

  6. Hellu!

    Tudnátok nekem abba segíteni, hogy most vettem egy iphone 3g-t. Jailbreakeltem 2.0.2es szoft van rajta és szeretnék rá témát rakni. Melyik programot tudnátok ajánlani és hol találom meg? Próbálkoztam a customize nevű progival, de nem engedi cserélni a háttérképet stb (could not copy bláblá). Póbáltam a winterboard nevű progit is, de azt meg ha felrakom egyfolytába újraindul teló magától.

    Pls help me.


Add a Comment