fbpx Skip to content

Sok helyről olvasom, hogy ahogy az 1.1.4 úgy az SDK is meg fog jelenni vele együtt… Véleményem szerint ez igaz is, de a kérdés abban merülne ki, hogy mikor!? Szerintem az SDK fel fogja váltani idővel az összes jelenlegi Tiny Code programot amit az iphone-ra írtak. Lássuk be most már az 1.0.2 -őt egyáltalán nem támogatja az installer és programok. Az 1.1.1 -et még csak – csak, de már most van pár program ami csak az 1.1.3 -at támogatja. Tehát ha kijön az SDK és az 1.1.4, akkor az összes eddigi programot felváltják majd.

4.jpg


Tiny Code no longer produces fixes or applications for firmware 1.1.3.
We can’t say much, but we are working with Apple and with their SDK for the next firmware release and SDK applications and we shouldn’t be missed for long. We will no longer update our Installer.app repo for legality reasons and you should see us soon on iTunes.”

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Állítólag a flash támogatás érkezik. Mellé még esetleg copy/paste és mindenki boldog.

  2. Igen, de az SDK hozza meg a flash támogatást (állítólag). Copy/paste is szerintem minimális programozást igényelne… Kiváncsi leszek SDK -val milyen programok és mennyiért lesznek. Gondolom lesz 1 réteg akik továbbra is ingyen csinálnak rá majd programokat, és biztos lesz 1 olyan is akik némi pénzt mint most is… De a warez társadalom a cracker team-ek már most fel figyeltek ezekre a programokra amiket igen könnyü feltőrni szóval…

  3. A képen a “négyes” az 1.1.4 -ben nagyon nagy kamú. Még én is tudok ilyet hamisítani 😀

  4. az csak illusztráció 😀


Add a Comment