fbpx Skip to content

Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek!

Úgy döntöttem, hogy a délután folyamán 1 kávé és 1 briós mellett neki kezdek a párom ipodtouch updatelésének. Mivel már lassan 1 hete megy nálam probléma nélkül az 1.1.3-om neki is felrakom, hagy élvezhesse az 1.1.3 előnyeit. (pakolászunk egész nap a springboardon) 

Tehát 1 update és 1 restor(biztonság kedvéért) 1.1.3 után előhalásztam a már agyon fixált jó 2.3 -as ziphone-t és 2 perc alatt lecsengette a jailbreak+activate eljárást. Készen is vagyunk!  Mivel azt hallottam a macword-ön, hogy most már az ipodtouchra is megjelentek azon alkalmazások amik alapból fent vannak az iphone-on ezért rádugtam az itunes-ra és próbáltam elérni ezeket.

Az itunes tüzetesen leírta, hogy 20$-ért megkapom az összes alkalmazást, mondom köszönöm nem inkább akkor lefutatok még egy 10 másodpercig tartó scriptet, hogy ezek is meglegyenek. De mi van akkor, ha én annyira legális ember vagyok, hogy megveszem! Nem lehet! Itthon NEM lehet MEGVENNI!?

Kicsit google-öztem és rátaláltam az almalap.hu egyik cikkére.

“Itthon a régi iPod touchokra az öt új alkalmazás hivatalosan nem kerülhet fel. A hazai képviselet megkérdezte Cupertino-t, hogy miként oldható meg ez iTunes Store hozzáférés nélkül. A ‘sehogy’ választ kapták.” (forrás)

ejj… ehez akkor nincs több hozzáfűzni valóm mehet a 10 másodperces művelet…

Tehát kb 20 perc alatt sikerült egy 1.1.3-al felvértezett ipodtouch-ot csinálnom, amin minden iphone program és az installer is rajta van.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment