fbpx Skip to content

Az iPhone dev team rögtön válaszol a jailbreak kikerülésére:

Érdekes, J. Zdziarski azt mondja, hogy ez a release nem igazán a teljes jailbreak…illetve ez az, de nem akarták még közkincsé tenni.

Tehát a következő történt:

Az egyik tagjuk nem neveznénk nevén kiadta az 1.1.3 jailbreak-et még idő előtt anélkül, hogy csapat többi tagja tudta volna. Igazából azt is mondják, hogy ez a release saját release-e, és jelenleg úgy töri fel az iphone-t, hogy az illegális. Az iphone dev team Zdziarski által bevallotta, hogy azért vártak volna az SDK-ig, hogy ne illegálisan lehessen jailbreak-elni az iphone-t, tehát ne szegd meg azokat a törvényeket amiket az apple add felállít neked. (apróbetüs rész).

Az iphone dev team arra ösztönöz most mindenkit, hogy ezzel a módszerrel NE törd fel a telefonodat hanem várd meg a hivatalos release-t! Persze mindenki saját maga dönt a telefonja felett!

jail-thumb.jpg

Hivatalos angol irás erre:

January 24, 2008: Dev Team Member Gone Rogue, Unauthorized Release

NateTrue has recently leaked a v1.1.3 Jailbreak without the Dev-Team’s permission, getting himself kicked off the team. Against our wishes, he’s included patches which have a strong change of containing copyrighted information, too, which may make his personal releae illegal. I’d like to strongly advise against using his system for upgrading, and make it known that the rest of the dev team does not support software piracy or copyright infringement. The method the Dev Team was/is planning on releasing allows you to perform the jailbreak without violating federal law. I would advise waiting for it.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment