fbpx Skip to content

2009_03_08_01_01

Mostanra már nagyon sok helyen javíthatjuk a szeretett telefonunkat. Vannak boltok és vannak magánszemélyek akik foglalkoznak ezzel. Addig amíg szoftveresen hibás az iphonenunk, addig végeredményben bárhova vihetjük. Persze vannak olcsóbb és vannak drágább szervizek is. De mi van ha hardveres hibával találkozik az ember? Nos, itt már nem mind1 hova viszed. Nagyon sok hozzászólás/emailt láttam már, ahol az embernek hazudnak,kicserélik a működő alkatrészeket stb stb… A jobb eset ha nem b@sznak át, csak drágán csinálják meg. Legutóbbi példa: http://szifon.com/2008/10/07/tanmese/

2009_03_08_01_04

Pár hete felkeresett engem az ipodszerviz.com, hogy érdekelne -e minket valamiféle kapcsolat tartás. Hozzánk naponta 5-7 levél érkezik ilyen-olyan problémákkal és annak ellenére, hogy nincs ki írva, hogy hardveres javítás be-be próbálkoznak az emberek.

Örömmel szeretném bejelenteni, hogy az ipodszerviz.com és a szifon.com mától fogva össze dolgozik és most már a szoftveres javítás mellett hardveres javítást is vállal.

2009_03_08_01_06

Olvasd el a hozzászólásokat is

40 Comments

  1. szuper 🙂 ismerem a ipodszerviz.com-osokat 🙂 Hajrá! 🙂

  2. Jo lesz pont a kijelzohibamra:) mar ment is nekik az email…

  3. Helyileg hol vannak, Pesten? Nekem csak az lenne 10ezer, hogy oda vigyem.

  4. na de a posta olcsóbb 🙂 vagy egyéb futár szolgálat is 🙂

  5. ..és ők korrektül dolgoznak?

  6. Korrektek, nekem volt tapasztalat a srácokkal.
    Én is ajánlani tudom őket.

  7. Na, ennek örülök, eddig csak pozitív vélemények. 🙂

  8. akkor kénytelen leszek egy negatívat is ide írni 🙂 nem én nyertem meg a Húsvéti gumi tokot 😀

  9. @Eyesis: Te az az Eyesis vagy akire én gondolok?:D

  10. na kíváncsi vagyok, ha ratyi lesz a következő generációs iphone, akkor kap egy új hátlapot a 2g-m:)

  11. Én is irtam nekik. Utolsó alkalommal amikor kiugrott a kezemből a kis csibész 🙂 valami elmozdult (sztem…). Azóta ha kicsit megnyomódik, kikapcsol és csak dokkolóra tér magához. Dátum, idő nullán. Valaki látott már ilyet?

  12. leesett a 3g-m 🙁
    azota a home gomb nehezen mukodik. mukodik de, eléggé meg kell nyomni hogy érzékelje. ennek a javitasa mennyibe kerulhet?

    illetve nektek is belatni a kijelzo mellett? foleg ha rásut a nap akkor latszik mind a 4oldalt. lehet ezt csak azért most vettem észre mert most lett jo ido? 😀

  13. @hurricane: nem tudom 🙂 de lehet 🙂

  14. sziasztok! én azt szeretném megtudni,hogy az előlapot mennyiért cserélnék ki kb…..már nagyon karcos. kinek volt már ilyen cseréje?
    Köszönöm

  15. @iphone: Hát bizony neked valahol szétcsúszott, mert nem látni bele 😀

  16. @iphone: Ua. ez volt nekem is a Home gombal, mondjuk belátni nekem se lehetett 😀 a T-mob kicserélte a készüléket, nem tudták javitani … 🙁

  17. @szabeeeee: Te mit csinálsz vele, hogy az ELŐLAP karcos? Nekem a 2G-n minden más hajlamos karcolódni, csak a kijelző nem. Az az egyetlen része ami tökéletes (mondjuk máshol is csak alig észrevehető karcokat találni, pedig se tokom, se I.S.-em, és már másfél éves a teló).

  18. Detto, mint iNigga hozzászólása. Minden tiszta karc, kopott, de az előlapot akár újnak is eladhatnám:)

  19. Helllo
    Kb mennyiért tudnátok kicserélni az iPhone 2G-m kijelzöjét?

  20. iphone:

    A belső átvezető szalagkábelt kell cserélni (cseréltetni/cserélned)
    Ezen van a dokkoló csatlakozó, és a home gomb is. A csere nem egyszerű, teljesen le kell építeni mindent a keretről, a mikrofont pl. le kell forrasztani.

    Mikey: Lehet valamelyik belső csatlakozó kontakthiba, esetleg szalagkábel törött, mert valami lehúzhatja a tápot. Ezért lehet az óra nullán.

    üdv
    z

  21. pozitív kritika:
    kiírva, kapcsolattartás, összedolgozik szavakat mind egybe írjuk.

  22. >>>iNigga:<<< nem csinálok vrle semmit. 2x leesett a betonra,zsebben (kulccsomó mellett) hordom.amúgy vigyázok rá;) Na ha valaki tudja az előlapot mennyiért cserélik, az ne fojtsa magába az infókat!!! Köszi

  23. Sziasztok!
    Örömmel látom a pozitív tapasztalatokat. Nekem szintén a home gomb kezdett el vacakolni. Erőtől függetlenül, hol működik hol nem, lehetséges, hogy szoftverprobléma? Nem vagyok benne biztos de körülbelül akkor kezdtek jelentkezni a tünetek amikor frissítettem a szoftot. Tanácsokat kérnék, (nem szívesen gyalulnám újra a rendszert, sokáig tart tökéletesre pofozni). Hardver, vagy szoftverhiba a valószínűbb?

  24. @Szabeeeee: Esetleg vedd fel a kapcsolatot az ipodszervíz.com-al. Biztos megmondják a csere árát.
    Viszont ne haragudj meg, de kulcscsomóval egy zsebben tartani barbár dolog, ennél azért többet érdemelne 🙂 A vigyázásról ezek szerint mások az elképzeléseink, nálam az azt jelenti, hogy egyetlen egyszer esett le, kb 40 centi magasból (ágyam), a szőnyegre.
    Árat én csak 2G akksicserére tudok (6ezer), westend-től nem messze. Bár nem vagyok 100%-ig elégedett, azóta nem illeszkedik a hátlap olyan szépen, mint eredetileg.(de legalább nem cserélték ki sunyiban a commboard-ot egy sz*rra, mondván, az is rossz volt ám, de jó pénzért meg tudjuk csinálni 😀 )

  25. @iphone: Nekem ugyan ez van, de képzeld gyárilag! Még soha egyetlen egyszer sem esett le az iPhonom (3G) és a homa gombot lassan taposni kell a kijelző meg úgy van összerakva… A keret gyárilag el van csúszva és a készülék jobb oldalán lelóg a házról kb 1mm-ert az ezüst keret. Had ne mondjam baromi humoros 😀 Ha kicsit megdöntöm a telót akkor meg belátni nekem is. Na de mindegy…

  26. Én egy féléve csináltattam meg a 1st gen ipod minimet az ipodszerviz.com-os srácokkal. A javítást szakszerűen, gyorsan, jó áron csinálták, ráadásul postán intéztük a szállítást, nem kellett sehová sem mennem.
    Üdv

  27. nekem a kijelzőn lévő üveg tört szét, épp mint a fotón …
    az arcok még aznap kicserélték, pedig úgy hagytam náluk
    pénteken, hogy hétfőre lesz kész. kellemes meglepetés volt!
    a kütyü azóta is szép és jó. (persze, azóta nem ejtettem
    arcra)
    ja: és ez volt a legkedvezőbb árajánlat a piacon akkor!

  28. sziasztok!

    elnézést szeretnénk kérni minden azon kedves ügyfelünktől akinek nem válaszoltunk az üzenetére amit a gmail-es címünkre küldött.

    sajnos a rendszer valamiért egyes leveleket spam-ként kezelt, amit csak ma reggel vettünk észre.

    már pótoltuk a hiányosságokat.

    elnézést még egyszer a kellemetlenségért!

  29. Sziasztok nekem ma csinálták meg a kijelző cserét és nagyon meg vagyok elégedve a munkával, gyorsak(kb 20-25perc), precízek és rugalmasak!
    Csak ajánlani tudom az ipodszerviz.com-ot!

  30. Es mennyibe kerult? Anyag? Munkadij?

  31. Ipodszerviz.com-osok rendkívül korrekt és rendes emberek.Két készülékemet javítattam náluk mondanom, lehet hogy csak én látom rosszúl de szerintem jobbak lettek mint újkorukba voltak.Rendkívül gyorsak és ügyesek ezek a srácok csak ajánlani tudom mindenkinek őket.

  32. sziasztok!
    énis csak pozitívan tudok nyilatkozni az ipodszervizről!
    Nagyon korrektek, profik és segítőkészek! Rengeteg munkát adtam nekik sajnos a telefonommal! 🙂 de megcsinálták, és holnap már megyek is érte!

  33. Üdv! Csatlakoznék az előttem szólókhoz, nagyon jó választás az ipodszerviz.com ha valami gond van a kedvenc iphonunkkal. Az én telefonom alaplap hibás volt ( amit ott derítettek ki) és 24 órán belül készen lett azóta kiválóan müködik 1000 hála nektek!!!

    uff

  34. A bedöglött home gombomat megcsucsogtattam minden felől contact sprayvel, láss csodát. Műxik, bár nyomni kell mint süket a csengőt. Lehet meglátogatom a srácokat. A szifon szét és összerakása után nem maradnak nyomok? Ugyan olyan jól tömít majd por és nedvesség ellen?

  35. @Supi: Igen 🙂 persze csak akkor, ha jól rakják össze.

  36. Jól rakták össze 🙂 . Mindenki felejtse el a contact spray-t home gomb csere helyett kijelzőcsere lett….

  37. Srácok nekem is betört a kijelző de az lcd-nek semmi baja na eddig ok meg tudom hogy a touch panellel eggyütt kell cserélni .Kérdésem a iPhone3g üvege miben különbözik a 3Gs -é től mert árban is van különbség nem szerelhetem a sima 3G üvegét a 3Gs-emére? Másik meghol tudok a legolcsóbban ilyen alkatrészeket beszerezni az interneten?

    Köszi előre is

  38. Sziasztok!
    Nem tudjátok véletlenül a T-nél a szifon 3g-re mennyi garancia van?1vagy 2év?Tavaly októberben vásároltam a készüléket az interneten egy sráctól aki előfizura vette.Most a napokban vettem észre,hogy a hátlapom a némítógombnál elkezdett repedni 🙁 lett rajt egy fél centi hosszú hajszálrepedés befelé az almalogó felé.Gari papírt adott hozzá a srác akkoriban de nincs rajt feltüntetve mennyi időtartam rá a gari.Ha lenne rá még gari akkor kellene az előfizetői szerződés is hozzá?Mit tudok tenni vele?
    Köszi
    Üdv


Add a Comment